Şimdi Ara

GİZLİ SORUMU UNUTTUM YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gizli sorumu unuttum bunu almanın bir yolu yokmu mailime yeni şifre falan gelemezmi
    nasıl yapacağız bunu premiumda yok

• lütfen yardım edin
  • arkadaşlar kimse bilmiyormu ya lütfen bilen yardım etsin
  • YA GOLD PRE ALCAN SORNA İSTİCEN YADA SAĞLAM TANIDIK BİR ARKADAŞ iskorpitx FALAN ULUP HACKLETTİRCEN TABİ YAPARSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

YA GOLD PRE ALCAN SORNA İSTİCEN YADA SAĞLAM TANIDIK BİR ARKADAŞ iskorpitx FALAN ULUP HACKLETTİRCEN TABİ YAPARSA

nasıl yani daha açarmısın konuyu
  • Yani kendini hack lettireceksin ama bunu yapacak olana adam yada kadin onemli isi bilen saglan biri olmali senin herseyini ogrenmeliki gizli sorunun cevabinida ogrenebilmeli
  • beni hacklerse sadece şifremi bulabilir gizli sorumun cevabını bulamazki
    bence tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

YA GOLD PRE ALCAN SORNA İSTİCEN YADA SAĞLAM TANIDIK BİR ARKADAŞ iskorpitx FALAN ULUP HACKLETTİRCEN TABİ YAPARSA

muhahaha oda iyidi o sadece Türklere çalışan bir hacker gerçi bizde Türküz ama bulaşmaz bu işlere gazetedeki yazısından kimsenin emeğine bulaşmam yazıyorud....
  • adam gizli sorusunu unutmus bide yardım plz dio ya biz senin gizli sorunu nereden bilelim
    lutfn bu sorununda, sorun gibi gizli olsun
  • yardım istedim işte
    belki sıfırlamanın bir yolu vardır belki mailime başka şifre yollarlar die yardım istedim ama soğolsun bir kaç artkadaş çok yardım etti sorunu hallettik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.