gizli sorumu unuttum bunu almanın bir yolu yokmu mailime yeni şifre falan gelemezmi nasıl yapacağız bunu premiumda yok
lütfen yardım edin
arkadaşlar kimse bilmiyormu ya lütfen bilen yardım etsin
YA GOLD PRE ALCAN SORNA İSTİCEN YADA SAĞLAM TANIDIK BİR ARKADAŞ iskorpitx FALAN ULUP HACKLETTİRCEN TABİ YAPARSA
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
YA GOLD PRE ALCAN SORNA İSTİCEN YADA SAĞLAM TANIDIK BİR ARKADAŞ iskorpitx FALAN ULUP HACKLETTİRCEN TABİ YAPARSA
nasıl yani daha açarmısın konuyu
Yani kendini hack lettireceksin ama bunu yapacak olana adam yada kadin onemli isi bilen saglan biri olmali senin herseyini ogrenmeliki gizli sorunun cevabinida ogrenebilmeli
beni hacklerse sadece şifremi bulabilir gizli sorumun cevabını bulamazki bence tabi...
muhahaha oda iyidi o sadece Türklere çalışan bir hacker gerçi bizde Türküz ama bulaşmaz bu işlere gazetedeki yazısından kimsenin emeğine bulaşmam yazıyorud....
adam gizli sorusunu unutmus bide yardım plz dio ya biz senin gizli sorunu nereden bilelim lutfn bu sorununda, sorun gibi gizli olsun
yardım istedim işte belki sıfırlamanın bir yolu vardır belki mailime başka şifre yollarlar die yardım istedim ama soğolsun bir kaç artkadaş çok yardım etti sorunu hallettik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme