Çokkk Yardım Sever Bir Forum Burası Arkdaşım. Ben Bilseydim Yazardım.
Bence Bu topici Kapa Sen Kimse Bu forumdan giripde El Atmaz Tınlamaz Bilene Ama bu yazdıklarımdan sora Biri Yazar Die Umuyorum
bütün premium bilgilerin varsa ticket örneği vardı onunla değiştirebiliyordun ticket örneği nerde tam bilmiyorum
ben tüm kesn kodlarımı , oyun kayıt tarihimi filan yazmam rağmen (hemde platin pre var) hiçbir cevap yazmadan kapamışlar bileti ama aynı zamanda kilit şifremide istemişdim onu istediğim şekilde düzeltmişler...
seninde premium varsa tüm kesn kodlarını filan yazman lazım siteye login olup müşteri bileti yolla , nasıl yazacağınıda googleda az arayarak bulursun
premium yok peki gizli sorudan çara ne yapabilirler ? şifreyi falan değişebilirlermi ?
arkadasım ilk önce premium uyeligin bulunmak zorunda ondan sonra aldıgın butun premium bilgilerinin senin elinde olmasi lazim.Ben bu bilgiler ile yaklasık 2 haftada anca gizli sorumu degistirebildim.Adamlara ilk önce gizli sorularımın cevaplari unuttum diye bir mesaj at onlarda sana cevap olarak yaklasık 10 tane felan gizli soru gönderecekler sende o 10 gizli sorudan istedigin 3 tanesini cevabı ile adamlara göndereceksin sonra degistirildigine dair bi ticket daha gelir sana.yardimci olabildiysem ne mutlu.
quote:
Orjinalden alıntı: tartaros
arkadasım ilk önce premium uyeligin bulunmak zorunda ondan sonra aldıgın butun premium bilgilerinin senin elinde olmasi lazim.Ben bu bilgiler ile yaklasık 2 haftada anca gizli sorumu degistirebildim.Adamlara ilk önce gizli sorularımın cevaplari unuttum diye bir mesaj at onlarda sana cevap olarak yaklasık 10 tane felan gizli soru gönderecekler sende o 10 gizli sorudan istedigin 3 tanesini cevabı ile adamlara göndereceksin sonra degistirildigine dair bi ticket daha gelir sana.yardimci olabildiysem ne mutlu.