Şimdi Ara

GİZLİ SORU BUGDA!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar site türkçe olduğu için sitede çook açıklar kendi sitesinden yapılıosa doğru olabilirr.....
    Millet kendini sitedeki açıktan faydalanarak GM yapıyorr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

neyı kım fıxlıyor ya off off uydurmayın su haberlerı prof. duperler hılebazlar bulamıyor sızmı buldunuz bu açığı yok öyle bısey lafım cafe gezegene ...

oyunda 80 gb vererek öğrendim bu açığı ve çokda güzel değişiyor şifre inanmıyorum diyener varsa akşam 9 gibi bu topic e ezik bi ID şifre yazarsınız bende size şifreyi değiştirip veririm .yanlış anlamayın ezik bi ID şifre diyorum yeni üyelik açın değiştirip vereyim size

edit: eski yöntemle uzaktan yakından alakası yok bu yöntemin uğraşmayın boşuna bulmanız imkansız neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _retrayt_ -- 9 Aralık 2006; 9:39:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

neyı kım fıxlıyor ya off off uydurmayın su haberlerı prof. duperler hılebazlar bulamıyor sızmı buldunuz bu açığı yok öyle bısey lafım cafe gezegene ...

oyunda 80 gb vererek öğrendim bu açığı ve çokda güzel değişiyor şifre inanmıyorum diyener varsa akşam 9 gibi bu topic e ezik bi ID şifre yazarsınız bende size şifreyi değiştirip veririm .yanlış anlamayın ezik bi ID şifre diyorum yeni üyelik açın değiştirip vereyim size

edit: eski yöntemle uzaktan yakından alakası yok bu yöntemin uğraşmayın boşuna bulmanız imkansız neredeyse

birader sölede bizde bilelim

• cafe geveze bursa dakimi
  • söyleyin lütfen ya
  • söylememi beqlemeyin çünkü söylemem zaten bu olayıda sayılı kişi biliyordur ve kimse kimseye söylemez söylesede karşılıında bişiler alır
  • nasıl degistirecez
  • aşırı lazım çok değil acil lazım
  • yaw bana söleyin lütfen charımın gizli yanıtı yok bi sürü 55+ assas fln war şifresini deiştiremediim için oynayanmıyom lütfen söyleyinnnnn

karşılığında cypherde gizli yanıtsız lighting mage
  • quote:

quote:

bak arkadasim sen buna 80 gb verdin deil mi

simdi 2 ihtimal var 1. si milleti hack lemek icin verdin ve yontemi orendin

2. ihtimal gizli sorunu bilmiyordun ve gene deistirebilmek icin verip orendin

simdi iyi niyetli dusunup 2. ihitmal sayarsak kiiii sen chara bronze pre bile alsan sadcece 15 ytl max 5 gb eder gizli sorunu adam lar zaten deisiyor

yorum sizin dir dh da kiler

• lutfen kaynak gostermeden , dogruluk payini kesinlestiremediginiz soylentileri gercek'mis gibi yayinlamayiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

quote:

quote:

bak arkadasim sen buna 80 gb verdin deil mi

simdi 2 ihtimal var 1. si milleti hack lemek icin verdin ve yontemi orendin

2. ihtimal gizli sorunu bilmiyordun ve gene deistirebilmek icin verip orendin

simdi iyi niyetli dusunup 2. ihitmal sayarsak kiiii sen chara bronze pre bile alsan sadcece 15 ytl max 5 gb eder gizli sorunu adam lar zaten deisiyor

yorum sizin dir dh da kiler

bak arkadaşım benim 67 lvl priestimi aldılar bu yöntemler 1 hafta önce ve hırs yaptım oyunda birisinden öğrendim.80 gb karşılığı .Elimde kaç tane char war gizli soruları belli değil takas charları ve ben o charların gizli sorularının bulunduğu kağıdı kaybettim 80 gb yede değer o charlar + ben oynadığım chara en aşşağı silver premium alırım sabit ayda 2 chara gold premium alıyorum ticket atarak gizli sorunu değiştirebilirsin ama bu 3 ay ı buluyor ben 5 saniyede değiştirmek varken 3 ay mı uğraşacağım?

İNANMIYORUM BEN BÖYLE BİR BUG OLDUĞUNA DİYEN VARSADA AKŞAM 9 GİBİ BURAYA YAZSINLAR 1 LVL CHARIN ID PASS INI DEĞİŞTİRİP GERİ VEREYİM. BOŞUNA UĞRAŞMAYIN BU BUG U BULMAK HİÇ KOLAY DEĞİL

• eet arkadaslar bişi bilmeden yok olmaz deyip gecmeyin..bişi bilmiyosanız yorum yapmayın..
    2 dk önce güzelim lvl 66 assas gitti pathosta(mtm145)..
    adam cara 120 gb verrirm dedi..ve anlıcagınız car gitti...
    carda pre vardı..kurtarmanın bi yolu var mı..
    bilenler cvp yazsın sadece arkadasım adına cok üzülüyorum..
  • gizli soru değiştirme daha önce forumda yayınlanmıştı. tamamen k2 nin kendi web adresinden bir adresti bu. gizli soruyu değiştirmiyordu kendiniz kedni gizli sorunuzu yaratıyordunuz. bu şekilde bir çok kişinin chari gitti. bunun yanında bir sürü insan da kednini kurtardı. her şeyi iyiye ve kötüye kullanmaya benziyor bu. işalalh yine böyle bir şey varsa kısa zamnda düzelir de kimse de zarara uğramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdy

gizli soru değiştirme daha önce forumda yayınlanmıştı. tamamen k2 nin kendi web adresinden bir adresti bu. gizli soruyu değiştirmiyordu kendiniz kedni gizli sorunuzu yaratıyordunuz. bu şekilde bir çok kişinin chari gitti. bunun yanında bir sürü insan da kednini kurtardı. her şeyi iyiye ve kötüye kullanmaya benziyor bu. işalalh yine böyle bir şey varsa kısa zamnda düzelir de kimse de zarara uğramaz

bu bugda gizli soru değişmiyor şifre değişiyor.gizli soru aynı kaıyor yani
  • quote:

quote:

tamam işte niyetin anlaşıldı böylece....

• quote:

Orjinalden alıntı: FlamePaper

quote:

quote:

tamam işte niyetin anlaşıldı böylece....

okuma anlamaya yeteneğin olabilseydi anlardın niyetimi topice yazdığım yazıları oku öyle konuş.

• Lütfen bizede söylermisin 57 lvl assianımı gizli sorusu olmadıgı için oynamıyorum söylersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreptecoC

Lütfen bizede söylermisin 57 lvl assianımı gizli sorusu olmadıgı için oynamıyorum söylersen sevinirim

söylersem senin 57 lvl asasın kurtulur ama bir çok kişinin charı gider onun için söyleyemem
  • bende gizli sorumu bilmiyorum lwl 63 cafede açıyorum ama daha hiç hack yemedim inş da yemem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.