Şimdi Ara

GİZLİ SORU BUGDA!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paylaşım formu ama paylaşmıyor bizle 2 gün sonra herkez ögrenir gene biz kalırız bus dupede oldugu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFe -- 9 Aralık 2006; 16:20:33 >
  • Biliyorsan söyle bizle oyun oynama.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kıssyoubaby

Şifrenizi Paylaşıyorsanız Lütfen Değiştiriniz, Gizli Soruya Gerek Kalmadan Şifre Değiştirilebiliniyor !!! En Kısa Zamanda Fixlenicektir... CAFE GECEZEDEN ALINTIDIRR!!!!!

O CAFE GEVEZE
  • birader nasıl değiştiriliyo gizli soru olmadan dermisnn ne olurr
  • BEYLER NOLCAK BU BENİM CHARIM BU BUG YÜZÜNDEN GİTTİ :(((DÜZELSİN ESKİ PASSLAR GELSİN GENEEE
  • ben yaptım ama gizli sorumu birisi biliyor mail adresimi değiştiremiyorum
    ben gizli sorumu bilmiyorum ama birisi biliyo mailimi nasıl değişticem
    bu yöntemle sadece şire değişiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michelangelo.

uyarı için saol.

• quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

Orjinalden alıntı: l

neyı kım fıxlıyor ya off off uydurmayın su haberlerı prof. duperler hılebazlar bulamıyor sızmı buldunuz bu açığı yok öyle bısey lafım cafe gezegene ...

oyunda 80 gb vererek öğrendim bu açığı ve çokda güzel değişiyor şifre inanmıyorum diyener varsa akşam 9 gibi bu topic e ezik bi ID şifre yazarsınız bende size şifreyi değiştirip veririm .yanlış anlamayın ezik bi ID şifre diyorum yeni üyelik açın değiştirip vereyim size

edit: eski yöntemle uzaktan yakından alakası yok bu yöntemin uğraşmayın boşuna bulmanız imkansız neredeyse

bak arkadasim sen buna 80 gb verdin deil mi

simdi 2 ihtimal var 1. si milleti hack lemek icin verdin ve yontemi orendin

2. ihtimal gizli sorunu bilmiyordun ve gene deistirebilmek icin verip orendin

simdi iyi niyetli dusunup 2. ihitmal sayarsak kiiii sen chara bronze pre bile alsan sadcece 15 ytl max 5 gb eder gizli sorunu adam lar zaten deisiyor

yorum sizin dir dh da kiler

bak arkadaşım benim 67 lvl priestimi aldılar bu yöntemler 1 hafta önce ve hırs yaptım oyunda birisinden öğrendim.80 gb karşılığı .Elimde kaç tane char war gizli soruları belli değil takas charları ve ben o charların gizli sorularının bulunduğu kağıdı kaybettim 80 gb yede değer o charlar + ben oynadığım chara en aşşağı silver premium alırım sabit ayda 2 chara gold premium alıyorum ticket atarak gizli sorunu değiştirebilirsin ama bu 3 ay ı buluyor ben 5 saniyede değiştirmek varken 3 ay mı uğraşacağım?

İNANMIYORUM BEN BÖYLE BİR BUG OLDUĞUNA DİYEN VARSADA AKŞAM 9 GİBİ BURAYA YAZSINLAR 1 LVL CHARIN ID PASS INI DEĞİŞTİRİP GERİ VEREYİM. BOŞUNA UĞRAŞMAYIN BU BUG U BULMAK HİÇ KOLAY DEĞİL

Ewt bu konuda sana hak veriyorum hiç de kolay deil, işin doğrusu 80GB yi boşuna vermişsin, ben 5 dkda araştırıp buldum. Ama bir insan 2 ay boyunca 7/24 arasa bulamaz, bulanı tebrik ediyorum.

• sıfre kısmına eskı sıfrenızı yazıosunuz sonrada gızlı soru kısmına da \ bunu yapıosunuz ve deısıtırıosunuz off
  • gizli soru gerek kalmadan değişiyor stopme dedigi gibi \ basıyorsun ama yanında baska birsey daha yapıyorsun dün aksam 2 carımı değiştirdim. ama saat 10 itibaren sayfa bos sayfaya yönlendiriliyor.
  • Ahh be desenize son anda kacırdık yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTheEnd -- 12 Aralık 2006; 13:25:12 >
  • sölüyorum ctrl yıldız la oluyor
  • nasıl olduğunu biliyorum isterseniz açıklarım çağunluğa bağlı?
  • Mod uyuma zzzzz

• ben söylüyorum ama artık olmuyo unsafe diyo gizli soru yerine shiftin yanındaki tuşa basın bi kere > şuna
    oluyodu artık olmuyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.