Arkadaşımın Symbol'ünde yol bilgisayarı ve yokuş geri kalkış desteğini açmıştım. Bir de o salak vites değiştirme lambaları kapatmıştım. |
Gizli Ozellik dedikleri sey neden gizli birakiliyor ? (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: büdünün kaşı2020 polo comforlinelarda yok mu ayna geri viteste aşağı inmesi olayı. illa highine mı lazım?
comfort passat'ta bile kapalı. ben açtırmadım kodlamayla, düzgün çalışmıyormuş. highline'daki kapanabilen aynada verimli çalışabiliyor ancak.
-
anladım sağol. bende öyle tahmin ettim ama deneyim şansımı dedim. highline için +25+30 arası fazla para vermeye gerek yok gibi yine de
-
quote:
Orijinalden alıntı: büdünün kaşıanladım sağol. bende öyle tahmin ettim ama deneyim şansımı dedim. highline için +25+30 arası fazla para vermeye gerek yok gibi yine de
golf ve passat aldım, ikisini de comfort aldım. highline için aradaki farkı vermeye değecek donanımlar yok.
-
valla ilk araç olacak diye sunroof olsun diyorum ama +15-20 en azından fark ediyor poloda bile. siyah folyo kaplatırım gerekirse görüntü için napalım
-
Chip tuning dedikleri ayrı bir kavram. Gizli özellik ise herkesin istemeyeceği için varsayılan olarak kapalı olan özellikler. Mesela ben follow me gibi bir özellik istemem.
Chip tuning ise motor ayarları ile ilgili değişiklikler yapmak. Turbonun basıncını artırmak vesaire. E tabii turbo basıncı artarsa motor daha da zorlanır.
Chip tuning ile bilgisayardaki overclock işlemi birbirine benzer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: büdünün kaşıvalla ilk araç olacak diye sunroof olsun diyorum ama +15-20 en azından fark ediyor poloda bile. siyah folyo kaplatırım gerekirse görüntü için napalım
Milletin gördüğünün ne önemi var? Önemli olan benim ne gördüğüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok benim hoşuma gidiyor bakınca zaten hocam dıştan da o kadar fazla vermeye ilk araç için vermeyin diyorum. millete bakmam pek. benim hoşuma gitsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X