Şimdi Ara

Gizli Örgütler Neden Tehlikelidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
5
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Gizli Örgütler Neden Tehlikelidir?


    CFR Council Foreign Relations


     Gizli Örgütler Neden Tehlikelidir?



    Dünyadaki pek çok tüketim malzemesini ve diğer malları sistematik gizli örgüt ağına sahip bir elitler grubu kontrol etmektedir. Bu elitler grubu, tüm dünyaya yayılmışlar ve pek çok kilit noktayı bilinçli ve planlı bir biçimde işgal etmişlerdir.

    1981 yapımı Türk filminde bu anlatılmaya çalışılmış




    Artık dünyayı yöneten bir "Büyük Ağabey" vardır ve bu "Büyük Ağabey", bahsedilen elitlerin oluşturduğu gizli bir ağdır; bu ağın tarihsel mistik bir geçmişi de vardır!
    Büyük Ağabey örgütünün üye sayısı, 8-10 bini aşmaz; ama savaşların çıkmasından dünyadaki para hareketlerine, uyuşturucu trafiği ve kara paradan ülkelerin çökertilmesine, hükümetlerin değiştirilip, ülkelerin parçalanmasına kadar (Rusya ve Yugoslavya örneği) bu elitler grubu ve "Büyük Ağabey" etkilidir.
    Yeni Dünya Düzeni, arkasında masonik gizli örgütlenmelerin olduğu bir uluslararası ağın ve Council on Foreign Relations (Diş ilişkiler konseyi), Trilateral Komisyon ve Bilderberg isimli örgütlerin planlayıp, dünyaya dayattığı kayıtsız şartsız emperyalist bir sömürü sistemidir.
    Yeni Dünya Düzeni ve Bu Örgütler, Neden Tehlikelidirler?
    Yeni Dünya Düzeni'nin amaçları ve tehlikeleri hakkında tonlarca kitap yazılmış, globalizasyonun insanlığa sunacağı acımasız gerçekler hakkında yüzlerce konferans verilmiştir. Fakat bahsedilen gizli örgütlerin ve CFR, Bilderberg ve Trilateral Komisyon'un tehlikeleri hakkında yazılan kitaplar bir avuçtur.
    Çünkü bu örgütler hakkında bilgiye ulaşmak çok zordur. Bu örgütlere üye olan kişiler istihbarat örgütlerinin, silahlı kuvvetlerin, NATO'nun veya Savunma Bakanlıklarının, bankaların, dev tröstlerin en tepesindeki insanlardır. Nazilerden pek de farklı olmayan bu insanların gerçek yüzlerini daha iyi anlayabilmek, ancak onların dünya insanlığı üzerinde oynadıkları rolü sergileyerek mümkün olabilir.


    Bu Örgütler, Niye Tehlikelidirler?

    Çünkü: Savaşları onlar çıkarırlar. Ne kadar süreceğine onlar karar verirler, kimlerin katılacağına ve hangi sınırların çizileceğine onlar karar verirler. Birinci Dünya Savaşı'nın çıkmasında J. P. Morgan ve Rockefeller'in büyük etkileri olduğu ve savaş sonunda da inanılmaz kârlar elde ettikleri bilinmektedir.
    Ayrıca 2. Dünya Savaşı'nın başında (Hitler'in yükselişinde de) Rockefeller grubunun Hitler'e yaptığı yardımlar bilinmektedir. Rockefellerlar, bu "Büyük Ağabey"in, CFR veya Skulls and Bones Society'nin merkezindedirler.
    Parayı kayıtsız şartsız onlar kontrol ederler. ABD'deki Merkez Bankası'ndan tutun, diğer uluslardaki merkez bankalarına kadar tüm temel bankaların kilit noktalarını onlar kontrol ederler. İskonto oranlarını, para teminini, altın stoklarını ve altın fiyatlarını, borsa fiyatlarını onlar ellerinde tutarlar ve kontrol ederler. Dünyada akmakta olan tüm kara para bu örgütlerin kontrolündedir.

    Hükümetleri onlar kontrol ederler. Pek çok ülkede kimin başbakan, kimin vali veya kimin yönetici konumuna geleceğini onlar kontrol ederler. Gerekirse hükümetleri yıkarlar, yerine yenisini kurarlar, islerine gelmezse onu da yıkarlar ve bunu kimsenin ruhu duymadan yaparlar. Medya, bu gerçeklerden bahsedemez.
    Medya ve bilgiyi onlar kontrol ederler. Temel pek çok medya kuruluşlarını onlar kontrol ederler. Beyin yıkama yöntemleri ve medyayı yönlendirme yöntemleri korkunçtur. Onların izni olmadan büyük medyaya yayın yapmanız mümkün değildir.
    Ücretleri, vergileri, maaşları onlar kontrol ederler. Emeğinize net olarak hâkimdirler. Tüm ücretleri, endüstrilerdeki maaşları, işçi maaşlarını onlar kontrol ederler.
    Mafyayı onlar kontrol ederler. Detaya girmeye gerek yok, çünkü zaten kendileri mafyadır. diğer mafya örgütlenmelerini onlar kontrol ederler.
    Bilimi ve teknolojiyi onlar kontrol ederler. Bilimi ve teknolojiyi çok kilit noktalardaki öğretim görevlileri veya çok kilit noktalardaki şirket görevlileri sayesinde onlar kontrol ederler.
    İstihbarat örgütlerini ve orduları onlar kontrol ederler. ABD'deki hemen her istihbarat örgütünün üst düzey görevlisi veya ileri geleni ya bahsedilen gizli örgütlerin üyesidir, ya da CFR, Trilateral Komisyon veya Bilderberg üyesidir.
    Avrupa ve Japonya'daki istihbarat örgütlerinde de bu kişiler çok etkilidir. Türkiye'de ise son 50 yıldır yönetici konumuna gelmiş pek çok kişi ya Trilateral Komisyon veya Bilderberg üyesidir.

    Şu unutulmamalıdır:
    Bu örgütlerin güçleri, nitelikleri ve üyeleri ortaya çıkarıldıktan sonra kesinlikle alt edilebilirler. Bu örgütleri böylesine sıralamak onların yenilmez oldukları vurgulamak amacıyla değil, aksine onların iç yapılarını ortaya koymak ve alt edilebileceklerini vurgulamak amacıyla yapılmaktadır.
    Eski ve Yeni Dünya Düzeninde gizli cemiyetlere kısa bir bakış
    Dünyanın kurulusundan beri insanlar, sosyal sistemler içinde belirli bir güç arayışında olmuşlardır. Belirli sosyal sınıflarda ve özellikle 16-18. yüzyıldan sonra yönetici sınıfı teşkil eden üst burjuvazide belirli mevkilerin dağılımı, arz-talep dengesine uygun olmamaya başlamıştır.
    Ayrıca kilise ve din baskısına karşı da, farklı ve daha açık görüşlü düşünceye sahip insanlar farklı örgütlenmeler içine girme ihtiyacı duymuşlardır. Bu yüzyıllarda eski mistik gizli cemiyetlerin de törelerini ve yöntemlerini kullanan yeni yapılanmalar görmekteyiz. Masonluk ve ILLUMINATI, bu özellikleri fazlasıyla içermektedir.


    Aslında gizli cemiyetler büyünün ve ayinlerin başladığı çok eski dönemlere kadar gider ve pek çok gizli cemiyetin kuruluşu, Mısırlılar ve Mezopotamyalılar zamanına kadar uzanmakta, Sümer ve Akanlara, 5000 yıl önceye gitmektedir.
    Ama ilk gizli cemiyetlerin temel çıkış noktası, din ve Tanrı ile bütünleşme çabasıdır. İlk gizli cemiyetleri oluşturanlar da zaten şamanlar, din adamları ve ruhban sınıfı olmuştur.
    Zoroastrianizm, Mithraism, Pitagorasçilik, Neo-Platonizm, Kabalizm, Sufism, Batıniler (Hasan Sabbah'ın gizli cemiyeti), Tapınak ve Malta Şövalyeleri ve Gül Haç örgütü ve daha binlercesi Mısır, Mezopotamya ve Ortadoğu'da kendi inanç, sembolizm ve ritüel sistemleri ile yoğrulmuşlar ve yıllarca birbirlerinden etkilenerek Rönesans dönemine kadar ulaşmışlardır.
    Burada söz konusu olan masonik cemiyetlerdir.
    Varlığı hâlen tartışılan Gül Haç (Rose Croix) Örgütü'nün de masonluğun farklı bir devamı olduğu, hatta 1614lerde kiliseye karsı İngiltere'de manifestolar verdiği de söylenir.
    Rose Croix'de bulunduğu ve büyük üstatlık yaptığı söylenen bazı kişileri son yıllarda bulunan parşömenlerdeki kayıtlarına ve Holly Blood and Holly Grail (Kutsal Kan, Kutsal Kase) isimli kitaptaki bilgiye göre sayalım isterseniz

    (Baigent 1983).
    Leonardo da Vinci (1510-1519);
    Robert Böyle (1654-1691);
    Isaac Newton (1691-1727);
    Charles Radclyffe (1727-1746);
    Victor Hugo (1844-1885);
    Claude Debussy (1885-191.


    Daha pek çok ünlü isim mevcut bu gizli masonik örgüttedir! Bu örgütün de farklı bir masonik örgüt olarak faaliyetlerini halen dünyanın herlerinde sürdürdüğü iddia edilmektedir. ILLUMINATI'ye de bir kol veren grubun Gül Haç teşkilatı olduğu düşünülmektedir.
    Fransız İhtilalinin pek çok kahramanı masondur. Kuzey Amerika'ya masonluk 1730larda gelmiştir. Benjamin Franklin 1731de mason olmuş ve 1734de Pennsylvania'nın Büyük Üstadı olmuştur.
    Rose Croixler'in (Gül Haç) üçlü konsülünde yer almıştır. George Washington 1752de masonluğa alinmiş 1789da da Başkan olmuştur.
    Amerikan başkanlarının büyük çoğunluğu masondur. Masonik örgütlerin pek çoğu Türkiye'de de adı çok tartışılan Tapınak Şövalyeleri'ne dayanır.


     Gizli Örgütler Neden Tehlikelidir?


     Gizli Örgütler Neden Tehlikelidir?


     Gizli Örgütler Neden Tehlikelidir?









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODY -- 21 Ağustos 2014; 17:31:58 >







  • Bi ara okurum takip

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuycam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın illuminati

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın iskeleden işeyen melez zebani(daha saçma bişey bulamadım konu uplasın bari karşim )

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin yasli teyzeye yardim eden zebani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuycam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

    Okumayin yasli teyzeye yardim eden zebani

    Anırarak güldüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece kafam iyi takildim yaziya yokmu devamı hoccaammm :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne elitlermiş arkideş ya, bi göremedik gitti vay anasını.

    Liberal sistemi ben de sevmem, ama bok atmayı bilmeyenlerin uydurduğu hikayeler. Böyle bi fight club esintisi de vermeyi unutmayın ha, daha janjanlı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohan

    Ne elitlermiş arkideş ya, bi göremedik gitti vay anasını.

    Liberal sistemi ben de sevmem, ama bok atmayı bilmeyenlerin uydurduğu hikayeler. Böyle bi fight club esintisi de vermeyi unutmayın ha, daha janjanlı oluyor.

    200 yıllık elitler

    Görmek istersen cfr ve bilderberg toplantılarına bak. Gizli yapılmıyor ama en ufak bi açıklamada yapılmıyor. Dümenden birkaç gazeteci çağrılır onlarda bahçede salonda kokteyl havasında takılır.


    Taaa 1981 yapımı türk filminde nuri abimiz bahsetmiş. 1930 yapımı modern times filmindede carli bahsediyor.





  • tamam dünyayı yöneten kesimler varda ne bu yahudi mason illüminatii merakı


    atatürk mason erdoğan mason demirel mason ssg mason tarkan mason seda sayan mason coca cola mason microsft apple mason

    bu ne lan

    herkes mason bu allahsız dünyada
  • Nedense bu aklıma geldi.
     Gizli Örgütler Neden Tehlikelidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ilgilimi çekiyor


    Ben okudum siz de okuyun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak?
  • güzel konu
  • arkadaş biz nasıl çökerticez bunları sıçtığımız tuvalet borusunun parası bile bunlara gidiyor bizde mi gizli örgüt kursak
  • Tehlikeli olmasalar gizli olmazlar konu kilit üye ban
  • Gizli olsalar isimlerini bilmezdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.