Şimdi Ara

GIZLI OLARAK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
6.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ailemden gizli olarak kulağımı deldirmek heves/düşüncesindeyim.Yaş 16.Aileden gizli böyle bir şey yapmam sıkıntı yaratır mı ?

• erkek adam küpe mi takar deldirme bence yolda yürürken pis pis bakarlar
  • mıknatıslı kullan bi süre sonra ailen görünce naptın olum filan der hem bi alışırsın sonra baktın pek tepki yok deldirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

mıknatıslı kullan bi süre sonra ailen görünce naptın olum filan der hem bi alışırsın sonra baktın pek tepki yok deldirirsin

ya aklıma geldi aslinda da yolda zart diye düşerse rezil oluruz
  • küpeyi ilk taktiginda bir sorun olursa hemen çıkarttığın takdirde delik birkaç gün sonra kapanır, çıkartırsın kötü bir durumda, erkek adam küpe mi takarmış diyenlere takma kafanı, erkeklik küpede olsaydi.. ama yaşın da ufakmiş bence annenleri yokla önce, kızarlarsa biraz büyüdüğünde taktırırsın
  • Güncel!
  • Mıknatıslı taktırmanı önermem çünki mıknatıslılarda güzel taşlar yok açıkçası ve oldukça basitler.Ve ayrıca Sayın DrynhwyL dediği gibi asla o yok erkek adam küpe takarmıydı şuydu buydu diyenlere kafanızı takmayın , kulakta asmayın.Çoğu hala eski çağdan kalmışlar maalesef ve günümüze ayak uyduramıyorlar da zaten.Bundan kastım sırf küpe takmak değil.Küpe takanla alakası yok , diyenle var sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes sen aileni herkesten daha iyi tanırsın çok aşırı buyuk tepkiler vereceklerini düşünüyosan vazgeç derim huzurun kaçmasın
  • ben kulağımı deldirmedim ama deldiren arkadaşlar hiç acımadığını söylüyor tabancasıyla pıt diye anında deliniyormuş bir süre devamlı küpe takmak zorunda kalıyormuşsun çünkü çıkarırsan kapanırmış tekrar.
  • Acısını önemsemiyorum zaten de.Yani babam derse bişey der.Tek onu düşünüyorum
  • bende 4 küpe bir de kaş piercingi var acımıyor merak etme hiç ama önce aileni bir yokla, küpeden çok onlar canını yakabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

bende 4 küpe bir de kaş piercingi var acımıyor merak etme hiç ama önce aileni bir yokla, küpeden çok onlar canını yakabilir

• Fakat bu konuda çok önemli bir etken var oda doktor ! Doktorunuz kaliteli bir doktor olmalı.Yoksa öyle basit doktorlara falan giderseniz Allah korusun kulak sağlınız gidebilir.Onun için yaşadığınız yerdeki en kaliteli doktoru araştırıp ona gitmenizi tavsiye ediyorum.Sağlığımıza önem verelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommikz

Fakat bu konuda çok önemli bir etken var oda doktor ! Doktorunuz kaliteli bir doktor olmalı.Yoksa öyle basit doktorlara falan giderseniz Allah korusun kulak sağlınız gidebilir.Onun için yaşadığınız yerdeki en kaliteli doktoru araştırıp ona gitmenizi tavsiye ediyorum.Sağlığımıza önem verelim.

Onu hiç düşünmemiştim.Hakkaten nerde deldiricem ben bu kulağı
  • Ne yazık ki ailenden gizli bu işi yapamazsın..

Çünkü ilk 1 hafta küpeni hiç çıkarmaman gerek (en sağlıklısı 2 hafta)..

Kulağını istediğin yerde deldirebilirsin.. Çünkü delme işlemi sırasında kanama vs olmuyor ve kullanılan tabanca da standart..

• bak kerdesim ben 17 yasindayim , bende hevesliydim , miknatisli takdim , anneme dedim anne nasil olmus kupe yeni deldirdim , uzerime atlisini gorsen sonra babam aksam eve geldiginde aynisini dedim ole bi tokat yemistimki , evden kovuyordu simdi ise yazin ole gizlice deldirmeyi dusunuyorum kuccuk nokta gibi bisi belli olmaz dimi saviar abi sen bilirsin ?
  • Ne yazık ki belli olur..

Çünkü delmek için standart büyük küperler kullanılır..

Bunu gizlemeniz imkansız..

Hem çok acılı hem de çok gereksiz bir macera olur..
  • Saviar'a katiliyorum, ilk takılan küpeler standarttır ve milleri (kulaga giren kısmı) normale oranla biraz daha kalındır, kulak içindeki yara iyileşmeden de küpeyi çıkartmaya çalışmak çok acı verir, ve steril küpe çıktığı için açık kalan yara enfeksiyon kapabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Ne yazık ki belli olur..

Çünkü delmek için standart büyük küperler kullanılır..

Bunu gizlemeniz imkansız..

Hem çok acılı hem de çok gereksiz bir macera olur..

benim icin sadece hayal oldu o zaman ... peki kasi deldirsem bisi olurmu ?
  • Sende nasıl bi mantık var nerede yaşıyosun kaçıncı taş devirnde veya öle bişeydesin ya..sen tespihi al doğru kahveye koş öle olunca adam olunuyo demi çünkü..
    quote:

Orjinalden alıntı: nflictum

erkek adam küpe mi takar deldirme bence yolda yürürken pis pis bakarlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.