Şimdi Ara

Gizli Numaradan Gelen Arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gizli numaradan gelen aramayı tespit etmenin tek yolu savcılık mıdır? Öğretmenim ve telefon sapıklığı maksadı ile arayan kişi de muhtemelen öğrencilerimden. Telefonu gizli numaralara kapatmak istemiyorum çünkü acil bir durum olur, arayan ancak gizli numaralı bir telefona ulaşabilir (her gün olacak bir durum değil tabi ki ama yine de ihtimal).

Şikayet durumunda numara tespiti ve dava açılması ne kadar sürer, çok uğraştırır mı?

• acil bir durumda arayacak kişi neden gizliden arama gereği duysun ki alakayı çözemedim Kapatın gitsin istiyacı olan zaten kendi numarasından arar zorda kalsa da

bi ara Tele kom faturasızda görünüyordu .Diğer türlü savcılıktan öğrenirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

acil bir durumda arayacak kişi neden gizliden arama gereği duysun ki alakayı çözemedim Kapatın gitsin istiyacı olan zaten kendi numarasından arar zorda kalsa da

bi ara Tele kom faturasızda görünüyordu .Diğer türlü savcılıktan öğrenirsiniz
    Başkasının telefonundan arar, telefon numarası kapalıdır vs. Dediğim gibi her gün olacak bir şey değil bu ancak olmaz diye bir durum da yok.

Hem sapığın engellenmesi gerekirken benim telefonumda neden engel olsun ki?
  • Bütün operatörlerde GizLi NuMaradan geLen aramaLarI engelle diye bir özellik var.

Kullandığın operatörün onLine işLem menüsünü kurcalarsan bulursun.

Savcılığa şikayet etmek işi uzatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Başkasının telefonundan arar, telefon numarası kapalıdır vs. Dediğim gibi her gün olacak bir şey değil bu ancak olmaz diye bir durum da yok.

Hem sapığın engellenmesi gerekirken benim telefonumda neden engel olsun ki?

Alıntıları Göster
    BİRÇOK KİŞİnin telefon numarası zaten sms firmalarının elinde senin düşündüğün gibi hele ki acil durumda kişi sizin gibi düşünemeyecektir .

sapık gerçekten saplantılı ise kendi numarasından da ya da başka numaradan da devam eder

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Engellemeyi biliyorum fakat ben numaramı kapatmayı istemiyorum, ilk mesajı okuduysanız yazdım zaten bunu.
  • Okudum,

Ancak bazen süreci hızlandırmak için bazen gizli numaralara kapatmak gerekiyor. Bu da caydırıcı bir durum.

Önce yapabileceğiniz caydırıcı şeyleri yapın, hala devam ediyorsa şikayet edersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli numara aradı
    2 yıl önce açıldı
    SMS'de gönderen numarayı gizleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sürekli arıyorsa, 1 hafta da olsa telefonunuzu gizliye kapatın. Arayıp ulaşamayınca pes eder belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapatın gitsin ne ugrasıyorsunuz
  • Gizli numaraya kapatın. Arayan kişi gizli gizli aramasın. Gizlice arayacaksa Ankesörlü telefon kullansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.