İstihbarat beni whatsapp dan gizli numaradan aradı. Kendisini istihbaratta çalışan olarak tanıtan biri beni whatsapp dan gizli olarak aradı. Ben de o sırada gürcü gümrüyünden çıktığımı buraya yemek yiyeceyimi müsait olmadığımı söyleyip telefonu kapattı. Hemen ardından eve geçtim, ayleme durumu anlatınca onlarda tedirgin oldu. Daha sonra bu kişi yine beni gizli numaradan aramak suretiyle tekrar ara O sırada çalıştığım halde , telefonda sorgu başladı. Son Gürcüstan ziyaretimi sordu. Orada bir problem yaşayıp yaşamadığımı sordu. Ben de hiç bir sorun yaşamadığımı orada görevli çok güzel bir gürcü polis bayanın sadece pasaportumu uzun süre incelediğini söyledim. Daha sonra şunu söylemeye gereyi duydum. Bir kaç ay içinde ermenistan a gideceğimi orada da girişte geçmişte beni sorguya çektiklerini, yine sorguya çekerler mi diye sordum. Daha önce de otel rezervasyonu ve kimde kalacağımı yazılı olarak ermenistan gümrüğüne bildirmişti Ayleme bunu tekrar anlatınca çok şaşırmışlardı. Onun istihbaratçı oldugunu nerden biliyosun diye bana söylemişlerdi. Şimdi düşünüyorum beni arayan simdi Gürcü istihbaratı mı? Yoksa bizim istihbarat mı? Yoksa biri benle dalga mı geçti? |