Şimdi Ara

Gizli Numara Nasıl Deşifre Edilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç kankanın tel numaralarını öğrenmem lazım ama gizli numaradan arıyorlar gizli numarayı nasıl deşifre ederim

• Bildiğim kadarı ile gizli numarayı kendiniz öğrenemiyorsunuz.

Sizin durumunuzu tam anlayamadım ama sistem şöyle işliyor. Diyelim ki gizli numaradan aranarak rahatsız ediliyorsunuz. Bu durumda savcılığa başvurmak gerekiyor. Savcılık operatör ile işbirliği yaparak sizi rahatsız edenin numarasını ve kimliğini tespit edip gerekli işlemi yapıyor. Tabi savcılık tespit ettiği gizli numarayı şikayeçi olan kişiye vermiyor.

Şöyle bir durum da var. Hattınızı gizli numaralara kapatabiliyorsunuz. Bu durumda kişiler numarasını gizleyerek sizi arayamıyor.
  • Kankana sorsana numarasını yuzyuzeyken!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Kankana sorsana numarasını yuzyuzeyken!!!

işte sorun o Vermiyor!!!!

şimdi kankam gizli numaradan beni arıyorya konuşmayı kapattıktan sonra onun numarasını nasıl sonradan arayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8325D5344 -- 20 Ocak 2010; 16:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yannız melek

quote:

şimdi kankam gizli numaradan beni arıyorya konuşmayı kapattıktan sonra onun numarasını nasıl sonradan arayabilirim

MuAahAhaAHahAHahAHAhhaahaHAhaHAhhaHAhaHaAHahaHhaHahaHAhaHAhaHAhaHAhaHAaHAhaHAhaHHAaHAhaHAhAHAhaHAhAHAhAHahaHahAHahAHahAHAh !!

• quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

quote:

Orijinalden alıntı: yannız melek

quote:

MuAahAhaAHahAHahAHAhhaahaHAhaHAhhaHAhaHaAHahaHhaHahaHAhaHAhaHAhaHAhaHAaHAhaHAhaHHAaHAhaHAhAHAhaHAhAHAhAHahaHahAHahAHahAHAh !!

arkadaş biyerine bişeymi battı???

• gizli numaraya hattını kapat: yıldız 253 kare yap.

sana ulaşamayınca mecburen numara gizlemeyi kaldırarak seni arayacaktır.

böylelikle numarasını görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.