gizli numara olayı tamamen kalkmalı bi ara meclis gündeminde de görüşülecekti bu konu ne oldu bilmiyorum. inş kalkar
Geçen hafta mısırdaydım... Orda gizli numara olayı tüm operatörlerde yasakmış... En azından bana öyle dediler...
evet gizli numara kalkmali bence de,
valla bende 2-3 haftadır bundan dert yanıyorum. biri beni hergün özelden caldırıp duruyor.. nasıl ogrenirim bilen varmı..
yapacak birşey yok mahkemeye başvurmadan ama sony ericsson'u olanların gizli numara sorunu yoktur sanırım
En kısa zamanda geçerlilik kazanması dileğiyle...
çözüm yolu bulan oldu mu?? merak ettim?
quote:
Orjinalden alıntı: Sabotaj1148
valla bende 2-3 haftadır bundan dert yanıyorum. biri beni hergün özelden caldırıp duruyor.. nasıl ogrenirim bilen varmı..
savcılıktan başka hiçbir çaren yok
galiba haklısın
haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: ashc
Bu gizli numara olayını yasaklamalılar zaten.
black list pronun adı
quote:
Orjinalden alıntı: On7_li
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
O dediğin program, benim bildiklerim gibi, gelen çağrıyı gösterip, karşı tarafa mesgul tonumu veriyor, eğer öyleyse hava gazı. Ben hiç ulaşılmasın istiyorum. Umarım Trcell bunu yapar.
quote:
Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap
Tcell bu konu üzerinde çalışa dursun, ben CallControl Programı ile sadece gizli numaralara değil, aramasını istemediğim kişilere de kısıtlama getirebiliyorum. Bunun tam tersi olarak ta sadece aramasını istediğim kişileri belirleyip, bunların haricinde gelen bütün aramalarıda engelleyebiliyorum
Aynen bildiğin gibi, listeye eklediğin biri aradığında hemen meşgule atıyor. Hava gazı ama Daha iyisini yapana kadar en iyisi o
Bence Turkcell yazılımla bu işi halledecek.
komple kaldırmaları lazım
quote:
Orjinalden alıntı: atahandl
yapacak birşey yok mahkemeye başvurmadan ama sony ericsson'u olanların gizli numara sorunu yoktur sanırım
Sony ericsson'u olanların gizli numara sorunu nasıl yoktur anlayamadım. Bu espri mi, gerçekten böyle birşey var mı. Bilen bir arkadaşımız aydınlatırsa sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: ege45
quote:
Sony ericsson'u olanların gizli numara sorunu nasıl yoktur anlayamadım. Bu espri mi, gerçekten böyle birşey var mı. Bilen bir arkadaşımız aydınlatırsa sevinirim..
yok espri değil..ayarlar/çağrılar/çağrıları düzenle/çağrı kabulu/sadece listeden.. bu yolu takip edip engelleyebilirsin.dezavantajı rehberinde olmayan herhangi bir yabancı numara ararsa da engellemiş oluyor.
quote:
quote:
quote:
yok espri değil..ayarlar/çağrılar/çağrıları düzenle/çağrı kabulu/sadece listeden.. bu yolu takip edip engelleyebilirsin.dezavantajı rehberinde olmayan herhangi bir yabancı numara ararsa da engellemiş oluyor.
Evet böyle bir sistem var, ama karşı tarafı meşgule düşürüyor. Karşı tarafa ulaşılamıyor mesajı verse tam süper olacak.
quote:
Sağol atahandl,
Bende sadece gizli numaraları engelleyebiliyoruz zannettim di.
quote:
Orjinalden alıntı: Black Spell
quote:
quote:
quote:
Evet böyle bir sistem var, ama karşı tarafı meşgule düşürüyor. Karşı tarafa ulaşılamıyor mesajı verse tam süper olacak.
şöyle yapabiliriz..2 hattımız mı var(ki benim var)sürekli kullandığımız hattı sadece meşgul durumdayken kullanmadığımız kapalı olan hatta yönlendirelim.telefonumuz rehberimiz dışındakilere kapalı gözükecektir..hatta yönlendireceğimiz numarayı yönlendirmeyi aktif hale getirirken eksik girersek(mesela 0555234556"son rakamı girmek yok") karşı taraf "eksik ya da yanlış numara " çevirdiniz şeklinde bir anons duyacaktır.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Black Spell
quote:
quote:
quote:
şöyle yapabiliriz..2 hattımız mı var(ki benim var)sürekli kullandığımız hattı sadece meşgul durumdayken kullanmadığımız kapalı olan hatta yönlendirelim.telefonumuz rehberimiz dışındakilere kapalı gözükecektir..hatta yönlendireceğimiz numarayı yönlendirmeyi aktif hale getirirken eksik girersek(mesela 0555234556"son rakamı girmek yok") karşı taraf "eksik ya da yanlış numara " çevirdiniz şeklinde bir anons duyacaktır.
Ama bu dediğin, bütün arayanlar için geçerli öyle değil mi ? Numaraya özel yapamıyorsun bunu ?