Şimdi Ara

Gizli Klasörler Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün flash diskime geçenlerde bir virüs girdi dosyaları exe yapıyor ve gizli dosya oluşturuyor.
    Klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyaları gizle(önerilen) seçeneğini kaldırdığımda dosyaları görebiliyorum ancak resimde olduğu gibi gizli seçeneği pasif sizce nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_ilbey -- 15 Mayıs 2013; 19:26:27 >

• bu kod ile cozmusler sende deneyebilirsin not defterine yapıştır olduğu gibi uzantısını reg yap ve calıstır

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
    "Hidden"=dword:00000001
    "SuperHidden"=dword:00000001
    "ShowSuperHidden"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN]
    "RegPath"="Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Explorer\\Advanced"
    "Text"="@shell32.dll,-30501"
    "Type"="radio"
    "CheckedValue"=dword:00000002
    "ValueName"="Hidden"
    "DefaultValue"=dword:00000002
    "HKeyRoot"=dword:80000001
    "HelpID"="shell.hlp#51104"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL]
    "RegPath"="Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Explorer\\Advanced"
    "Text"="@shell32.dll,-30500"
    "Type"="radio"
    "CheckedValue"=dword:00000001
    "ValueName"="Hidden"
    "DefaultValue"=dword:00000002
    "HKeyRoot"=dword:80000001
    "HelpID"="shell.hlp#51105"

• flash içindemi ? birde "Windows Registry Editor Version 5.00" bunuda yazıyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_ilbey

flash içindemi ? birde "Windows Registry Editor Version 5.00" bunuda yazıyomuyuz?

Aynen yaz ve uzantısını reg yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünümde sistem dosyalarını gizlenin tikini kaldır ve tüm tanımadığın şeyleri sil usbden.Sonra bu tiki tekrar koy.Regle megle oynama sakın..............
  • zaten dosyalarıma öyle erişiyorum tanımadığım dosyada yok ve virüs taramasından temiz geçti
  • Kendi dosyalarını alıp flashdiski biçimlendir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli Klasörü Görünür Yapma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hızlı Biçimlendirme Yapma
  • http://www.delinetciler.net/forum/antivirus/53959-kill-amvo-indir.html
    http://www.gezginler.net/indir/klasor-virusu-amvo-temizleyici.html

bunları indir tıkla kardeşim kendi çözer. ;)
    Virüsü temizler. daha sonra yeni klasörler açıp, gizli görünür olan dosyalarını onların içine at. Gizli görünmesinden kurtar.
    Senin dosyaların dışındaki tüm dosyaları sil. güzel güzel kullan, kolay gelsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinra- -- 17 Mayıs 2013; 10:22:50 >

• Shinraya katılıyorum kill amvo usb virüsü dediğini indir ne sorarsa tamama bas sorunun çözülecektir.
  • Teşekkürler :)
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar;
    Geçen gün flash diskime geçenlerde bir virüs girdi dosyaları exe yapıyor ve gizli dosya oluşturuyor.
    Klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyaları gizle(önerilen) seçeneğini kaldırdığımda dosyaları görebiliyorum ancak resimde olduğu gibi gizli seçeneği pasif sizce nasıl düzeltebilirim?

pasif olan bütün dosya ve klasörlere sağ tıkla özellikler de aşağıdan gizli işaretini kaldır uygula de çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

quote:

Merhaba Arkadaşlar;

pasif olan bütün dosya ve klasörlere sağ tıkla özellikler de aşağıdan gizli işaretini kaldır uygula de çözülür

Kardeş sen anlamadın heralde özelliklerde izli seçeneği tikli ve pasif :)

• dostum şimdi verdiğim linkteki dosyayı indir ve çalıştır sırayla o kadar uğraşma
    http://www.dosya.tc/server9/zLYAba/gizlidosyapentagram33.rar.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.