Şimdi Ara

Gizli Dosyayı Görünür yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimin pc de virüs trojan vs vs bilumum haşereler vardı kaspersky ile temizledim.
    Temizlerken gizli dosyaları görünür yaptım. virüs her klasör için aynı isimde virüs yayıyor orjinal klasörleri ise gizli yapıp sakılıyordu böylece kolay çoğalıyordu :S
    Neyse sorun ise virüsü temizlediğim halde gizli dosyaları görünür yapamıyorum Gizli seçeneğini aktif yapamıyorum lütfen yardım edin :(
    Aşağıdaki resimde gözüküyor neden yapamadığım

NOT= Dosyaları gizli değil, Gizli sistem dosyayı olarak yapmış :(
     Gizli Dosyayı Görünür yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 21 Ocak 2008; 14:22:47 >

• gizli dosyaları görünür yapamamak sorunu epey çoğaldı.Çok fazla uğraşmayın.Çünkü bu haltı yapan bir virüs veya trojan (Malicus -Malware grubundan Worm/AutoRun.Y ve Trojan.Legmir.A zararlıları) olduğu kesin. Bu virüs dosya özelliklerine ve programlara da zarar veriyor. Daha kötüsü silinmesi de mevcut antivirus ve antispy programlarıyla pek kolay olmuyor. İnşaallah kolay bir çözümü bulunur. En iyisi şimdilik fazla bulaşmadan , Bilgisayarı da fazla zorlamadan araştırma yapmak.
  • Kaspersky int. sec. ile hepsini temizledim ama klasörler hala gizli sistem dosyası olarak kalıyor. Vista yüklü pc ye taşıdım dosyaları gene aynı görünür yapılmıyor.
    Ama şöyle bir çözüm var fakat hammalığı bol bir iş; Klasörünüz gizli ise içindeki dosyalarını yeni bir klasöre taşıyabiliyorsunuz sonrada eski klasörü silip kurtuluyorsunuz. eğer pc de fazla dosya varsa uğraş dur sabaha kdr böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.