Gizli Dosyalar Gözükmüyor. Flash Disk`e veri attım. Ondan Sonra Gizli Dosyalar Gözükmez oldu Bi çeşit Virüs mü anlayamadım .. Nasıl Halledebilirim Sorunu
Büyük ihtimal virüstür. Çözüm= Kaspersky!
Bilgisayarım>>Araçlar>>Klasör Seçenekleri>>Görünüm>>Gizli Dosya Ve Klasörleri GÖster sekmesi işaretli mi baksana bi.
quote:
Orjinalden alıntı: _ultima_
Bilgisayarım>>Araçlar>>Klasör Seçenekleri>>Görünüm>>Gizli Dosya Ve Klasörleri GÖster sekmesi işaretli mi baksana bi.
O kadar Saf oldugumu sanmıyorum İşaretli Tabikide Virüs olabilir... Temizlemeye Çalışıyorum Hiç Bişey bulamıyor.. Avast mı dandik yoksa
combofix ile tarat bilgisayarını sorun çözülecektir
Merhaba arkadaş.Basit bir virüs (daha doğrusu virüs demek olmaz) olduğundan antivirüs programları görmeyebiliyor, bulup silsede bu şey bazı ayarlarla oynadığı için gizli dosyalar görünmüyor. İlk olarak verdiğim dosyayı indireceksin daha onun içnide "kill_autorun_vbs" ve "gd" diye 2 dosya var. ilk başta kill autorunm yazanı çalıştır.Bu basit dosya eğer o virüs(virüs demek istemiyorum ama ad bulamadım) halen sistemimde çalışıyorsa onu sonlandırıyor. Daha doğrusu explorer ı kullanan programları sonlandırıyor.Tıkladıktan sonra ms-dos açılır ve ekrandakilerin hepsi 1-2 saniye gider ve geri gelir.İkinci olarak da "gd" adındaki kayıt dosyasını çalıştır(Bu da hazır kayıt dosyasıdır) ve işlem tamamdır.Artık gizli dosyaların gözükür.
Kısaca: 1-) Kill autorun_vb dosyasını çalıştır 2-) gd reg dosyasına tıkla ve evet i seç.
ßu ßi cesit virüs ( virüs denirse tabi ) Kaspersky siLiyor zaten kasper kur tarat siLdir virüsLeride çıkıyor ortaya dosyaLar. ßiraz zamanım oLsa hangi dosyaLar oLduguna bakardım ama zamanım yok :)
dostum avastı sil en kötü a.v programı o
Çok tartışıldı arama yapın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme