Gizli dosyaları göreniyorum.Klasör seçeneklerinden gizli gosyaları göster seçeneğini işaretliyorum ve uygula tamam'a tıkladıktan sonra gizli dosya yine görünmüyor.
Nasıl gizli dosyaları görürüm
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bilgisayarınızda virüs var. Bu hata virüsün neden olduğu bir hata. Şimdilik şu geçici çözümü deneyiniz: Başlat - Çalıştır - Regedit Şu Dizine Git; HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced Anahtarına gel ve sağ tarafta ; "Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap. Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de.
Hangisi yoksa (ShowSuperHidden, SuperHidden) onun adını ver ve değerlerini 1 yapıp, oturumu yeniden başlat
Bu foruma devamlı gelen birisin,arama yapman gerekiyordu. Arama kısmına "gizli", "gizli klasör" "autorun" "autorun virüsü" "gizli klasörler görünmüyor" gibi kriterleri arattır sorununun cevabını bulacaksın.
Bilgisayarınızda virüs var. Bu hata virüsün neden olduğu bir hata. Şimdilik şu geçici çözümü deneyiniz: Başlat - Çalıştır - Regedit Şu Dizine Git; HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced Anahtarına gel ve sağ tarafta ; "Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap. Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de.
Hangisi yoksa (ShowSuperHidden, SuperHidden) onun adını ver ve değerlerini 1 yapıp, oturumu yeniden başlat
Bunları yaptım olmadı....
forum kurallarına uygun başlık kullanınız değiştirdim bilginize...
quote:
Orjinalden alıntı: atm10
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay