Şimdi Ara

gizli dosyaları göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gizli dosyaları göreniyorum.Klasör seçeneklerinden gizli gosyaları göster seçeneğini işaretliyorum ve uygula tamam'a tıkladıktan sonra gizli dosya yine görünmüyor.

Nasıl gizli dosyaları görürüm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bilgisayarınızda virüs var. Bu hata virüsün neden olduğu bir hata. Şimdilik şu geçici çözümü deneyiniz:
    Başlat - Çalıştır - Regedit
    Şu Dizine Git;
    HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced
    Anahtarına gel ve sağ tarafta ;
    "Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap.
    Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de.

Hangisi yoksa (ShowSuperHidden, SuperHidden) onun adını ver ve değerlerini 1 yapıp, oturumu yeniden başlat
  • Bu foruma devamlı gelen birisin,arama yapman gerekiyordu.
    Arama kısmına "gizli", "gizli klasör" "autorun" "autorun virüsü" "gizli klasörler görünmüyor" gibi kriterleri arattır sorununun cevabını bulacaksın.
  • http://www.dosyaupload.net/download.php?file=175339 Doctus.net Autorun.vbs Temizlik Aracı.zip indirip problemini çözebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bilgisayarınızda virüs var. Bu hata virüsün neden olduğu bir hata. Şimdilik şu geçici çözümü deneyiniz:
    Şu Dizine Git;
    HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced
    Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de.

Hangisi yoksa (ShowSuperHidden, SuperHidden) onun adını ver ve değerlerini 1 yapıp, oturumu yeniden başlat

Bunları yaptım olmadı....
  • forum kurallarına uygun başlık kullanınız
    değiştirdim bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atm10

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bilgisayarınızda virüs var. Bu hata virüsün neden olduğu bir hata. Şimdilik şu geçici çözümü deneyiniz:
    Şu Dizine Git;

Bunları yaptım olmadı....

Öncelikle bu programla tarama yapınız ve bulduklarınızı siliniz sonrasında dediğim işlemi gerçekleştiriniz.
    SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

Bunlarda olmazsa,buradan gizlidosyagöster adlı dosyayı çalıştırınız..
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.