Şimdi Ara

Gizli dosya kolay bir sorun ama çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gizli dosyaları göster diyorum tamam yapıyorum ama göstermiyo bi ayarla oynadım gizli dosyaları silik gösteriyor lütfen yardım edin....

• tamam bunda bir sorun yok zaten oyle gosterıcek ıstedıgın dosyanın uzerıne gelıp dosya uzerınden ayar yaparsan normal dosyalar gıbı gozukur arkadasım...
  • şimdide dosyayı gizledim sonra dosya kayboldu şimdide yok yardım edin başka yerden ayarı var mı??**
  • Denetim masası/Klasör seçenekleri/Görünüm/Gizli dosya veya klasörleri göster i işaretle. sonra bi bak bakalım olmuş mu?
  • öyle yapıyorum ama uygula dedikten sonra tekrar gizli klasörleri göstermeye dönüyor.....
  • arkadasım gızlı olan klasorlerden ıstedıgının uzerıne gelıp ayarlama yapman gerekıyor gızle gızleme gıbı.
    gızlı klasorlerı gosterıyor cunku suan gzlı klasorlerı goster secenegını aktıf ettin gosterme dersen gostermıcek ama gostermesını ıstedıgın dosyanın uzerıne sag clık ozellıkler dıyeceksın..ordan dosya ozellıkelrınden istedıgın sekılde ayar yapacaksın...
  • benim sorunum şu arkadaşım gizli dosyaları göster seçeneğini aktif hale getiriyorum sonra uygula diyorum tekrar gösterme oluyor.sorun bu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastery

arkadasım gızlı olan klasorlerden ıstedıgının uzerıne gelıp ayarlama yapman gerekıyor gızle gızleme gıbı.
    gızlı klasorlerı gosterıyor cunku suan gzlı klasorlerı goster secenegını aktıf ettin gosterme dersen gostermıcek ama gostermesını ıstedıgın dosyanın uzerıne sag clık ozellıkler dıyeceksın..ordan dosya ozellıkelrınden istedıgın sekılde ayar yapacaksın...

arkadaşın sorunu gizli klasörleri göster seçeneğini aktif hale getirememesi. uygula diyor ama eski haline dönüyor.
  • belki sorununu çözmez ama, denemekte fayda var. Sistem geri yükleme yi dene bakalım ne olacak.
  • virüs var bilgisayarında.
    forumda gizli klasör diye arama yaptır göreceksin.
  • 2-3 hafta önce format attım.ama anti-virüs kurmadım olmadı.donanımhaber forumunda mı arıyayım
  • Evet bu sorun bir kaç arkadaşımdada var trojen ler yüzünden güncel bi anti virüs programı yada spyware programları ile taratırsan düzelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.