Şimdi Ara

GizemLi Rapçi & Mc Mahmut & YaraLı StyLa [Hatay Crew] Ft. Dj... [HQ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orijinalden alıntı: alicho

kusura bakma da "hadi oradan" demek istiyorum sana
    türkiye daha yeni yeni bu türle tanışıyorken daha ortada kaliteli bir rap/hip hop sanatçısı bile yokken bu hatay crew türevi insanlar türememişti ama ne zaman ünlü oldu yurdum insanı hemen kendine çekti arabeskleştirdi, arabeskleştirince de bu tür sokakta dolaşıp sağa sola sataşan serseri insanlar, varoşlarda büyümüş herkesden herşeyden nefret eden kıskanan(rapin doğasında bir başkaldırış vardır) topluluk tarafından benimsendi.(bu arkadaşlar öyle olmayabilir ama kabul edelim ki yüzde doksandokuzu böyle).bir de üstüne üstlük yapması kolay bir tür olduğu için (yani ver bir ritm üstüne ne yazdıysan onu söyle) hemen popüler oldu.
    ne bir müzik kulağı ne de bir ritm kulağı olan bu insanlar müzik yapmamalı bence yapsa bile paylaşmamalı. çünkü her insan bunun resmen kalitesiz berbat bir müzik olduğunu anlayabilir yani ritme bakın bir klasik düz bir davul ritmi veya içine biraz arabesk ezgiler katılmış, adamlarda ses desen yok lirik yazma kabiliyeti sıfırın altında kafiyeli olunca müthiş olduğunu sanan insanlar vs vs. daha yazacak çok şey var. bir insan bir işi kaliteli yapmak istriyorsa önce daha önce yapanlara bakmalı, örnek almalı ve kendisini o konuda geliştirmeli böyle saçma sapan bedava beatler bulup üstüne, hiçbiri yaşanmamış 5-10 dakikada yazılan lirikler söylemekle sanatçı olunmaz. bana kimse imkansızlıktan bahsetmesin emekten bahsetmesin bunun neresi emek neresi imkansızlık allahaşkınıza...

Tek tek cevap veremeyeceğim sana, ben rap/hip hop müziğin tarihinden,

toplumsal boşlukların neyle dolduğundan , sosyal olgulardan , müziksel terimlerden vb den hiç birisinden

dem vurmadım , sana göre emek olmayan bir şey başkalarına göre güzel bir çalışma olamazmı ? doğru ve güzel anlayışı kişiye

özel değil mi_? yetişme tarzıyla alakalı değil mi? Bu çocuklarda daha lise yaşıtında yok varoşlarmış yok serseriymiş

bana ne bunlardan ben ortada olana yorum yapıyorum. Bazen lise öğrencileri tiyatrodan başka herşeye benzeyen bir gösteri sergiliyorlar

iğrenç deyip kesip atmak mı lazım? yoksa teşvik etmekmi lazım? tiyatrodan örnek vermemin sebebinide düşünürsen anlarsın.

Bu gençler daha yolun başındalar ileride ne olur ne olmaz gelişirler , gelişmezlermi bilemem

ama Türkiye tek albümlük sanatçılar memleketi olduğuna göre bu yorumlarıda normal karşılamak lazım.

ya saçmalama tamam mı gerçekten insanları destekleyen biri gibi durmaya da çalışma.. bu arkadaşlar ki halk arasında apaçiler yaptıkları şeyin arabesk rap diye adlandırıyorlar ve kesinlikle iğrenç ötesi! bu kadar insan sevmiyorsa demekk ki yanlış olan bir şey var.sen burada kaç kere gördün doğru dürüst amatör rap hip hop videolarıyla dalga geçildiğini?? ama bunlar gibi ismail yk cankan özentisi değil hakkını verenlerle. Zamanın kıroları şoparları müslüm dinleyen jiletçiler şimdi rapçi olmaya kalkışıyor hemde arabesk sözlerle.Türkiye'de zaten belli başlı sağlam rapçi var onlarla bu apaçileri aynı kefeyemi koyuyorsun??

• apaçilermi var aramızdA?
  • Ayyy bayılazağımm.
  • intihar sebebi
  • SeWD@Li bu arada web kameranın markası güzelmiş
  • ahahahhahahahhah akşam iyi gidiyor bunlar be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bu da o şapkalı olanın kardeşi. Emek harcamış.

Bu çocuk büyüyünce umarım daha çok gelişir apaçi olmaz. yetenek gördüm ben açıkçası

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 19 Mart 2010; 6:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

ya saçmalama tamam mı gerçekten insanları destekleyen biri gibi durmaya da çalışma.. bu arkadaşlar ki halk arasında apaçiler yaptıkları şeyin arabesk rap diye adlandırıyorlar ve kesinlikle iğrenç ötesi! bu kadar insan sevmiyorsa demekk ki yanlış olan bir şey var.sen burada kaç kere gördün doğru dürüst amatör rap hip hop videolarıyla dalga geçildiğini?? ama bunlar gibi ismail yk cankan özentisi değil hakkını verenlerle. Zamanın kıroları şoparları müslüm dinleyen jiletçiler şimdi rapçi olmaya kalkışıyor hemde arabesk sözlerle.Türkiye'de zaten belli başlı sağlam rapçi var onlarla bu apaçileri aynı kefeyemi koyuyorsun??

Bana cevap yazarken kullandığın usluba dikkat et !!! Saçmalama derken kendi yazdıklarının mantıklı olduğunumu

düşünüyorsun ? Hangi hakla insanları apaçi olarak sınıflandırıyorsun ? Hem ne demek bu kadar insan sevmiyorsa o kötüdür

yaklaşımı ? Ben Recep İvedik izlemiyorum (iğrenç ötesi bana göre) ama milyonlarca kişi izliyor diye mükemmel olarak mı kabul etmem lazım?

Bu çocuklar daha amatör yolun başında, ne olmuş Cankan ve YK özentisilerse ? İlkokuldaki kız çocuklarıda Hepsi Grubuna özeniyor bence onlarda şarkıcı

değil ne yapacaz o zaman onlarıda mı eleştireceğiz? Ben bu çocukları kimse ile kıyaslamadım, güzel değil diyenlere de bir şey demedim eleştirmek

her zaman dediğim gibi bir haktır ama hakaret etmek kimsenin haddine değildir !!!! Gene söylüyorum çocuklar BANA GÖRE güzel iş çıkarıyorlar

sen veya birileri sevmiyor diye kötü olmayacaklar...

• 2012 nin belirtileri
  • DJ Jazz Gizemli Apachi,Apachi Hasan,Datlı Jocuk ve Osman mümtaz Rock metal i görme umuduyla girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 19 Mart 2010; 17:20:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.