Şimdi Ara

Gizemli Olmak Kazandırır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok basit bir soru sorucam arkadaşlar gizemli olmak herşeyini anlatmamak kişinin üzerine düşmemek bizlere ne kazandırır ? Her iki cinsiyet için geçerli bu dediklerim sanki gizemli olan kendini geri çeken daha çok değer görüyor gibi şu hayatta siz ne düşünüyorsunuz ?

Sorumu biraz daha değiştiricem herkes kendi hayatını düşünürse
    Mesela siz kız veya erkek arkadaşınız size herşeyi söylemediğinde kendisini geri çektikçe onun üstüne daha fazla mı düşüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26B472C85 -- 3 Haziran 2016; 13:39:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

Çok basit bir soru sorucam arkadaşlar gizemli olmak herşeyini anlatmamak kişinin üzerine düşmemek bizlere ne kazandırır ? Her iki cinsiyet için geçerli bu dediklerim sanki gizemli olan kendini geri çeken daha çok değer görüyor gibi şu hayatta siz ne düşünüyorsunuz ?

film izleyip heves etmediysen iş görür.

çok fazla herkesle her şeyini paylaşmadığından ileride pişmanlık sıkıntı duymazsın. kafan rahat olur .
  • bişe kazandırmaz en fazla 3-4 soru fazla sorarlar o kadar.sanki atom parçalıyon da ne gizlicen yanii
  • Gizemli bildiğim tek kişi Dexter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agzin laf yaptigi halde gizemli olursan dikkat cekersin . Diger turlu ,asosyal bilinirsin .

• Evet kazandırır. O senle ilgili herşeyi bildiğini sanar ama bi anda sorduğunda gerçekten ne biliyorum ki diye, cevabı hiçbir şey olur. Korkuya kapılır valla dehşet vericidir kafasını yer bitirir. Cevapsız ama içten bi gülümseme ile karşı karşıyaysanız büyük ihtimalle bu dehşete düşüceksiniz demektir. En azından benim aldığım yorumlar böyleydi

• Üstüne düşmüyorum. Hatta hiç umursamıyor gibi görünüyorum. Bir hafta içinde kendiliğinden anlatıyorlar. İnsanlar çok basit gerçekten. Sakladıkları şeylerde öyle abartılacak şeyler değildi.
    Kendimle ilgili özel olan şeyleri sevgiliyi geçtim, dostumla hatta ailemle bile paylaşmıyorum duruma göre. Benim hayatım neden başkalarını ilgilendirsin ki? Bu beni gizemli yapar mı? Bilmiyorum ve ilgilenmiyorum. Kazancı kaybı bunlar gereksiz şeyler. İki insan birbirine ilgi duyuyor ve seviyorsa ne büyük kazanç budur. Saçma sapan oyunlara gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünlü olmak için ne yapmalı...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harem Kralı kullanıcısına yanıt
    Peki hep mi böyleydiniz hani bazılarının başına bir şey gelir bir daha kimseye birşey anlatmıcam der.
    Siz hep mi gizemli göründünüz insanlara karşı yoksa sonradan mı değiştiniz?
  • nickime bakman yeterli

gizemli olmak kimseye fazladan bişey kazandırmaz.

ikili lişkilerde üstün taraf olmak istiyorsan bunun anahtarı "umursamaz" olmaktır.
  • Oyundan bahsetmiyorum aslında ama bazen insanlara ders vermek gerekebilir en büyük derste ilgisizlik olabilir.
    İlgisiz olduğumuz zaman kazanıyormuyuz bundan bahsetmek istedim ilgisiz gibi durmak gizemli durmak gibi.
  • Evet sanırsam kelimem yanlış oldu umursamamak kazandırır mı peki gerçekten ?
  • Amaç ilgisiz kalarak ders vermekse (karşıdan yapılan olumsuz bir harekete karşı), karşı tarafta bunu algılayabiliyorsa kazandırır karşılıklı olarak. Karşı taraf anlamıyorsa ilgisiz kalmanızın manasını kaybettirir karşılıklı olarak hatta sorun ciddiyse ilişki biter. İlgisiz kalmak doğru değil bence hiçbir koşulda. İnsan sosyal bir canlı ve konuşarak anlaşmalı ortak bir paydada. Olmazsa zaten herkesin yolu açık olsun. Gizemli olmak bu değil zaten. Bu ilgisizlik.
  • Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Kimseye bir şey anlatmayacağım diyenlerin gizledikleri baya basittir sadece kendi kabullenemediği için anlatmak istemez. Gizem dediğin bu değildir ki bence. Anlatmak istemiyorsan anlatma kardeşim der geçersin. Ama bir de bazen karşındaki öyle birşey söyler ki durursun düşünürsün nasıl bunu söyleyebildi neler hissediyor ne düşünüyor ne olmuş olabilir ki diye, bir cevap bulamazsın. İşte asıl gizem orda başlar.

• Ben dışarıdan arkadaşlarımdan öğrendiğime göre(ben sormadım kendileri söylediler) umursamaz görünüyormuşum bana özel şeylerinide anlatırlar güvendikleri için sanırım.Halbuki cok umursayan bir insanım ama artık bakışlarım mı tipim mi bilemiyorum öyle gösteriyormuş elimde değil.Ağzınız laf yapıpta umursamaz olursanız değer görürsünüz.Benim ağzım laf yapmıyor açıkçası.Öyle birşey ki düşündüklerimi eğer kelimelere dökseydim neler olurdu neler ama o an dökemiyorum.Yada beni kendilerini dinleyecek çok az kişi olarak görüp kullanıyorlar bunun öyle olup olmadığını anlayamıyorum.
  • Bana kalsa iki kişi birbirini seviyorsa hoşlanıyorsa arkadaş yada diğer türlü açık olmak lazım içinden geleni yapmak lazım.Bu tür ilişki planları oyunları yorucu şeyler ve gereksiz.
  • sürprizlerle dolu biri olursan daha iyi.özellikle daha iyi olur
  • katılıyorum ama bazen insanlar yorulabiliyor sıkılıyor ilişkiden yani kişinin üstüne düştükçe kişiyi sıkıyorsak eğer tek çare umursamaz davranmak sanırsam bir süre
  • Arkham Knight oynadın değil mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.