Şimdi Ara

Gizemli Olmak Kazandırır Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rahmetli müslüm gürses ne der bilir misin; "gözünden tanırım dertli insanı". gözler sadece avel avel etrafa bakmaz, yürekle koordineli çalışıp karşındaki kişiyi gözünden tanımana yardımcı olur. dertli mi, mutsuz mu, hesapçı mı, yalancı mı.. karşındaki kişiyi direkt gözünden tanıyamıyorsan hareketleri sana yardımcı olur. çok mu konuşuyor, birisinin sırrını ağzından mı kaçırıyor, laf mı taşıyor vesaire. tabi bu bahsettiklerim ergenlik döneminde yaşanan "yahu berkecan silgimi çalmış hiç beklemiyordum" minvalinde olaylar değil. bana sorarsan sen ne yaparsın diye, tabi ki cevapsız bırakırım (çok gizemliyim yahu). ama şunu tavsiye ederim, gizemli olmaktan öte dostunu iyi seç, kimsenin yaşamı seni ilgilendirmesin; ama senin de yaşamın kimseyi ilgilendirmesin. normalde bu tür konulara yazmayı sevmiyorum fakat belli ki kötü bir olay yaşamışsın, umarım çözebilirsin.

"hayalet, sorulmadığı sürece neyin üstünde çalıştığını söylemezdi. çoğu zaman sorulduğunda da söylemezdi ya. gündüz ekibinde olmasına rağmen ne zaman çalıştığı belli değildi. her yerde tanıdığı olan bir adamdı, rastgele bir minibüse binse bile içinden bir tanıdığı çıkardı. kendi ifadesine göre ankara'da bir milyon ahbabı vardı, büyük çoğunluğu polis olduğunu bilmezdi."
    -her temas iz bırakır, emrah serbes

• tprhpa kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin dikkate almaya calisicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizemli olmayan çalışan insanların çoğu mal olduğunu belli etmemeye çalışır tabi tam tersi durumda olabilir ama genelde çok nadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz tipin varsa gizemli olursun dikkat çeker, tipsiz sen mal derler.

• Tipin var ve gizemliysen cool olursun. Tip yoksa ezik.
  • Kaçan kovalanir

• Tip yoksa sende gizemli takılcam dersen kimse gelmez yanına.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.