Şimdi Ara

GİYİMİNİZE DİKKAT EDİYOR MUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahları veya dışarı çıkmadan önce kıyafetlerinizi kombin ediyor musunuz ? Yoksa ne bulursanız alıp giyiyor musunuz?

Ben genelde kombin etmeye çalışıyorum fakat kıyafete fazla para harcamadığım için fazla kombinim olmuyor , ne bulursam alıp giyiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dışarı cikmayan adamlara sordugun soruya bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin arkadaşım hangi giysim temiz ise onu giyerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süslenirim nereye gidecek olursam olayım
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    O kadar da değildir hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün olduğunca süslenir, yapabildiğimce kombin yaparım. Sakalıma, parfümüme ve deodorantıma dikkat ederim. Temiz olmak önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Derece yapanlar itiraf edin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim takıntım var ama sadece kıyafet değil. Örnek veriyim tırnağım biraz uzasa yiyecekleri çıplak elle tutamam, törpüleyip sıfırlamam lazım

• Ben bakkala bile takım elbisyle giden bir adamım sadece kıravat takmıyorum çok özel bir şey yoksa. 60 çeşit gömleğim 23 çeşit takımım var hepside kalitedir yanlış anlamayın. Takım elbisesiz çıkınca kendimi dilenci gibi hissediyorum kot pantolon tişört giyen adamları hep garipsemişimdir. Hiç utanmıyorlarmı diye düşünürüm. Tabi benimki biraz takıntı.
  • Günlük hayatta pek kombine dikkat etmem.Bir pantolonu 2 hafta falan giyerim.3 4 gün aynı sweatle dolaşırım.Ama özel bir durumda dikkat ederim

• Hani dışarı cikmiyordunuz lan beni mi kandirdiniz

• Butun kiyafetlerimin renkleri beyaz, lacivert ve turuncu oldugu icin ne giyersem giyeyim kombinlemis oluyorum zaten. Nadiren siyahlar da var arada.

Beyin bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 30 Aralık 2017; 1:36:51 >
  • Ne bulursam onu giyiyorum.

Uzun giydiğimi düşünürsem koklayıp kontrol ederim ona göre başka bir şey bulup giyerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.