Şimdi Ara

Giulietta Makyajlanıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
6.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

@the.professor hocam şu senin aletin bi fotosunu koysan??

Buyur hocam
     Giulietta Makyajlanıyor

owwww buna eibach spacer şart olmuş
  • keşke direksiyonun alt dirseğini değiştirmeselerdi, direksiyondaki metalik olay şık olmuş ama dirseğin üçgen olması biraz kötü olmuş bence.
  • Sıklıkla 2012 Giu 170 Hp ve 2011 Golf 6 TDI kullanıyorum, iki araç da yakın arkadaşımın.

Golf totalde daha iyi malzeme ve özenli işçiliğe sahip. Giu da ön cam dibindeki plastik, kapı tutamakları, cam açma düğmeleri ve bagaj kaplamaları/plastikleri aracın geneline göre basit hissettiriyor ancak şu da var ki yol sesi ve yaylanma konforu olarak Golf den kötü olsa da stabilize yolda Golf den az da olsa gelen çıtırtılar Giu da asla oluşmuyor ayrıca sert amortisörlerine rağmen derin darbelerde amortisörleri Golf ten sessiz.

Golf daha sıradan tasarımına rağmen daha kaliteli malzeme-işçilik, daha yüksek konfor ve geniş yaşam alanı sergilerken Giu tasarım, sürüş kalitesi, ayrıcalık hissi ve sürücüyle yol arasındaki bağlantı hassasiyetiyle bence farklı kulvarda bir araç, ikisini de uzun yolda kullanınca Golf ün kalite konusunda hassas ve sınıfında tecrübe sahibi bir firmanın eseri olduğunu düşünüyorsunuz ancak araç biraz nesnel, Giu ise uzun yolun sonunda sanki canlı bir varlıkmış da sizle iletişim kuruyormuş gibi düşündürüyor ve araçtan inip bir kez daha baktığınızda tasarımıyla da bunu destekliyor.

Aile Golf ü uzun seyahatlerde konforlu ve ekonomi için, Giu yu kısa mesafelerdeki keyif turları için kullanıyorlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

resimden plastiğin leğen plastiği olduğunu söyleyen var nasıl bir kafa bu , telekinezi yöntemini falan mı kullanıyorlar acaba?

Kafası kıyak heralde

vosvos reklamı yapıp önüne gelen aracı karalamaktan başka bir şey bilmediği için sıyırmış balatayı

jetta nın naylon torbadan bozma kapı altı plastiğini görmüyor ama

• hoca sendeki qv mi,yoksa opsiyonel donanım olarak mı eklettin?
    Hangi versiyondur bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

hoca sendeki qv mi,yoksa opsiyonel donanım olarak mı eklettin?
    Hangi versiyondur bu?

Sp 2, yonca sonradan yapıştırılmış logo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de çok şık durmuş güle güle kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

hoca sendeki qv mi,yoksa opsiyonel donanım olarak mı eklettin?
    Hangi versiyondur bu?

Araç 1.4 170 bg + spor 2 paket (spor paket+18 inç jant yani). Dış görünümde QV logoları ve arka difüzör sonradan ekleme sadece.
  • Anladim hocam.
    0/100cüler çoğaldı forumda;hızlanma testi isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Eski leonu da içi kötü diye yerden yere vurdular yıllarca, alan keyifle bindi, giu da aynı sebepten itekleniyor ama inanılmaz keyifli bir araç, compact hb sınıfında V40tan sonra 2. bence gayet yeterli iç mekanı var giunun, ama direksiyon daha kötü olmuş bu sefer keşke hiç dokunmasalarmış,

Orası kötü burası kötü demektense alıp yıllarca keyifle binmek lazım, daha araçlara karar veremeyen orası kötü burası kötü diyen insanlar nasıl evlendi ben anlamıyorum. Ya mükemmeli buldular ya da hala yaşları çok küçük

Aynen, biraz araç alıp satması gereken forumda bir çok kişi var.
    Ben şahsen 1.4 170 lik tct guli ye çok yakınım.
    İnsaflı bir galeri ile makul bir takas imkanı doğsa yarın ederim.

üstad istanbuldaysan bostancıda alfabayrak var çok düzgün esnaflar sadece alfa alıp satıyorlar bence sahibindende ilanlarına göz at :)

• Arka stoplarına bayılıyorum bu aracın

• Boşuna demiyorum bu Giu Alfa'ya yakışmayan bir araba diye. Oquzdag da alıyormuş.Araçta bir alman sıkıcılığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Boşuna demiyorum bu Giu Alfa'ya yakışmayan bir araba diye. Oquzdag da alıyormuş.Araçta bir alman sıkıcılığı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Alfa premıum degıldır :)

Bu ne yahu.. Hayata küstüm resmen

Ses sanki vahşi bir yaratıktan geliyor, devir saati en ufak dokunuşta anlık olarak 4-5000 dd ye yükseliyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Param olsa alacağım son Alfa, Giu olur herhalde.Çok şey eksik bu arabada.İyi hızlanmak ve iyi yol tutmak iyi bir alfa olmak için yeterli değil.

+1 nerede eski 156 lar 147ler, alfa tasarımcılarının görmesi lazım bu eleştrileri, giulietta da arka ne kadar güzelse ön de o kadar kötü, alfa dediğin kızgın bakar

dostum aslında hepimizin bildiği gibi giu çok eski bir model 50 küsür model giuliettarın tasarımını bozmamak adına aracın yeni modellerini eskisine andırarak tasarlamaları bence çok daha güzel böylece marka alfa ruhunu korumuş oluyor
     Giulietta Makyajlanıyor Giulietta Makyajlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

quote:

quote:

Param olsa alacağım son Alfa, Giu olur herhalde.Çok şey eksik bu arabada.İyi hızlanmak ve iyi yol tutmak iyi bir alfa olmak için yeterli değil.

+1 nerede eski 156 lar 147ler, alfa tasarımcılarının görmesi lazım bu eleştrileri, giulietta da arka ne kadar güzelse ön de o kadar kötü, alfa dediğin kızgın bakar

dostum aslında hepimizin bildiği gibi giu çok eski bir model 50 küsür model giuliettarın tasarımını bozmamak adına aracın yeni modellerini eskisine andırarak tasarlamaları bence çok daha güzel böylece marka alfa ruhunu korumuş oluyor

Siz de haklısınız hocam ama ben pek yakıştıramadım

• quote:

quote:

quote:

Sen daha iyi tecrübe edebilirsin karşılaştırma açısından.TS motorun yanında multiair fazladan 50 hp'sine rağmen elektrik motoru gibi kalıyor, sürüş pozisyonu golften hallice.

147'den Giu'ya geçip 147'sini özleyen baya bir var.

• Direksiyonu tek parça yapsalarmış... İlla üçgen yapacaklarsa bu kadar büyük yapmalarına gerek yok ki.
  • direksiyon şekli kötü ekran yukardan çıksaymış audi gibi iyi olurmuş. iç mekan tüm italyan arabalarına olduğu gibi özensiz ama araç performansı şanzumanı ekonomisi vs çok iyi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen daha iyi tecrübe edebilirsin karşılaştırma açısından.TS motorun yanında multiair fazladan 50 hp'sine rağmen elektrik motoru gibi kalıyor, sürüş pozisyonu golften hallice.

147'den Giu'ya geçip 147'sini özleyen baya bir var.

t.spark motor bi başka hele onun 3bin devirden sonra kükremesi yokmu beni benden alıyor :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.