Şimdi Ara

GIULIANO Ligin bütün dengelerini değiştirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brezilya futbolunu yakından takip eden biri olarak , Giuliano yu yaklaşık 5-6 senedir izlerim.
    Eğer gerçekten dedikleri gibi cumaya geliyorsa, YILIN TRANSFERİ olur ve FB BJK ile birlikte 1 numaralı Şampiyonluk adayı olur bence... (tabi aykut CDM oynatmaya kalkmazsa adamı :P)

helal olsun... kıskanılacak transfer.

• SICAK GELİŞME! Fenerbahçe, Giuliano ile anlaşmaya vardı! Brezilyalı oyuncu cuma günü İstanbul'a gelecek. (beIN SPORTS)

Acayip heyecanlıyım umarım gelir aksilik çıkmaz

• 38 maç 17 gol 13 asist görünüyor nefis stat
  • Oha, Zenit'teki Giuliano mu? Çok iyi oyuncu, inşallah gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maine Road

38 maç 17 gol 13 asist görünüyor nefis stat

istatistikler güzel ama siz ona bakmayın, bi oynayışını canlı görün, gözlerinizin pasını silecek. Çok net söylüyorum beyler..

Bunları yazarken içim sızlıyor , ama Kronik 10 numara eksikliğinizi en az bi 6 siler atar.

hayrını görmeyin inşallah denir normalde rakip iyi transferlerine, ama benim o kadar beğendiğim bi oyuncu ki, Fener forması ile bile olsa izlemek zevk verecek...
  • Mancini'ye dünyanın en büyük Fenerlisi olabilir . Bir adam hep mi Fenere çalışır
  • Boğa gibi fiziği var ya. Hulk gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fifa'da kendisiyle az show yapmadım eğer ordaki gibiyse epey iş yapar. fener ofansif ortasaha sıkıntısı çekmez ayrıca forvette oynayabiliyor. Fener'in yeni daha güçlü Alex'i olablir.
  • Ağa senin avatarı görünce gülme geliyor yazacağımı unutuyorum, sonra bu adam bizi yönetiyor diyorum çıkıp gidiyorum.
  • Alman fiziğine sahip bir brezilyalı düşünün.. Aynı zamanda golü koklayan.. Fener in son yıllardaki en önemli 3 yabancı transferi listesine kafadan girer.. Bu ligde başarısız olması olasılığı çok düşük..Vurdumduymazda değil, tahmini piyasası 10 vardır heralde ama değer bu adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dursun sen al la bu adamı herkes çok beğeniyor
  • Sene sonu aykut tarafından gönderilir.
  • Şahsen kaç senedir ilk kez Fener'in bir transferini kıskandım. Çok iyi adam aldınız.
  • Nası bi adammış mübarek öyle bir övmüşsünüz ki neymar psg değilde fenere geldi sandım. 1-2 videosuna bakayım akşam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 9 Ağustos 2017; 18:9:6 >
  • İlk defa duydum hayırlı olsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 9 Ağustos 2017; 18:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Eski nickindi dimi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Eski nickindi dimi bu?

• Ovvv iyi Transfer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin 20 numara boşta.

Yoğurtçu parkında 1 heykellik yer var ;)

Alex in köylüsüymüş zaten.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.