Şimdi Ara

gittim gördum oynadım şaşırdım xbox360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar bende bugun besiktas endeme gittim buyuk bir hevesle ama ne yazıkkı hayal kırıklıgına ugradım (bu arada bende sıkı bir xbox kullanıcısıyım)project gotham3 diye bas bas bagardıkları oyunun grafikleri ozellikle arac grafikleri makinanın gucune gore berbat inanın xbox daki forza motorsportun yanına bile yaklasamazyaklasık 2 saat endemde idim baya inceleme fırsatım oldu cihazı cihaz acayip ısınıyor ilginc olan yukleme sureleri pgr3 de oyuna girmem yaklasın 1dakikamı aldı (loading)condemned adlı oyuna gelince grafikler hos biraz fear tadı var ama nextgen olucak bir oyun degil ya kısacası microsoftun acil makinayı zorlıyacak oyunları piyasaya surmesi lazım tabi bu fiyaskoda oyun yapımcılarınında buyuk payı var uzun lafın kısası 3 senedir xbox kullanan biri olarak cok daha iyi birseyler gormeyi beklerdim umarım onumuzdeki aylarda gercekten next gen denebilecek oyunları goruruz.

• dostum şaşırılacak bişey yok bu söz bana aittir yakında sizde kullanırsınız aha yzıyorum

xbox 360 yeni bir dreamcast vakasıdır ( oyun kalitesi ve potansiyeli bakımından )

anlayan anlar
  • her şeye rağmen kendini şanslı hissetmen lazım. İlk oynayanlardansın türkiyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

dostum şaşırılacak bişey yok bu söz bana aittir yakında sizde kullanırsınız aha yzıyorum

xbox 360 yeni bir dreamcast vakasıdır ( oyun kalitesi ve potansiyeli bakımından )

anlayan anlar

Hiç sanmam Gameone dan izliyom adamlar deli gibi oynuyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasonxbox

project gotham3 diye bas bas bagardıkları oyunun grafikleri ozellikle arac grafikleri makinanın gucune gore berbat inanın xbox daki forza motorsportun yanına bile yaklasamaz

sen neden bahsediyosun ya .....

gözlerimle görmesem inanıcam yani.......
  • ya varya bı heveesım gelıyo bı gıdıyo hıc yorumlara bakmasam daha ıyı olacak herhalde
  • valla gidin gorun arkadaslar ayrıca hd tv ye baglı cihaz ,detay oyunda detay var baska bisey yok parlama falan xbox rahat rahat oynatır pgr3ü ya xbox la xbox 360ı yan yana koysunlar cihaz lar gozukmesin hayatta yeni nesil demezsin grafiklere bide hd tv de ole normal bir tv ye baglasak demekki hepten fıs, dedigim gibi umalımda oyun yapımcıları birazdaha ozen gosterip makinanın gucune yakısır oyunlar yapsınlar yoksa bu grafiklerle bu yukleme sureleriyle x360 tarih olup gider benim tek avuntum daha ilk ouyunlar olması gerci microsoftun satıs politikasını anlamak mumkun degil insan en azından 2 ,3 tane cok saglam oyun yapar makinaya yok nerdee. eger bugun gormemis olsaydım amerikadan getirtiyodum makinayı am birazdaha beklemeye karar verdim bence kimse acele etmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

dostum şaşırılacak bişey yok bu söz bana aittir yakında sizde kullanırsınız aha yzıyorum

anlayan anlar

anlamadığın belli

• tam olarak fiyatı nedir beyler bunun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

anlayan anlar

anlamadığın belli

Hiç sanmam dan sonraki farklı cümle

• Xbox'la ilgili değil ama süper bir başlık yazmışsın arkadaşım, kopardın beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Xbox'la ilgili değil ama süper bir başlık yazmışsın arkadaşım, kopardın beni

Kopmamak eldemi.
  • gameone diye bi kanla mı var varsa kabloluda var mı? Yada kabloluda teknolojitelevizyonu hariç oyun kanalı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 1 Aralık 2005, 21:13:10 >
  • ne kablosu uyduda var.
  • Bende xbox360 taraftarıydım xbox360 ve ps3 ün bütün hit oyunlarının HD videolarını izledim.PS3 fark atmış durumda Mikrosoft milleti PGR yle kandırdı bende bir PGRzedeyim ama görün inşallah PS3 silip süpürecek.
  • evet ps 3 ün gelişi muhteşem olacak ve hiç bir konsol ps 3 le başa çıkamayacak aha buraya yazıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudu11

Bende xbox360 taraftarıydım xbox360 ve ps3 ün bütün hit oyunlarının HD videolarını izledim.PS3 fark atmış durumda Mikrosoft milleti PGR yle kandırdı bende bir PGRzedeyim ama görün inşallah PS3 silip süpürecek.

Evet evet sahte CG movielerle ,gerçek oyunlara fark atmışlar
  • bende kameo dan call of duty 2 den ve kıngkong dan ıstedıım nextgen goruntusunu alammıştım oynadım ama nfs mw ı gordum oynadım super grafıkler olmus gercekten bır de pgr3 guzel olacak baya ayrıca nba 2k6 oyununun vıdeosunu ızledım hemde yanayana hem xbox ın vıdeosunu hem 360 ın vıdeosunu aynı oyunda o zman ne kadar fark olduğu anlaşılıor.Ayrıca oyuna göre xbox360 kıyaslamayın.cıkacak olan ps3 de orneğin kıngkong oyununu çalıştırmıcakmı evet e ozaman ps3e demı rezalet dieceksiniz almayın dieceksiniz.xbox360 ın ne derece güçlü olduunu rakamlar gosterıyor.daha xbox360ın gücünü gosterecek oyun yok.cıkıncada bu aleyhine yazan kişiler konuşmasın bi zahmet.ben mw ın grfaıklerını gordum ve hiç kasmadan rahatca calıstırıodu ki ole olmak zorunda zaten.bu da demek oluyoki nice üstün grafıkler gorecez xbox360 da ki şu na katılıorum xbox360 ın yaptığı en büyük hata hit oyunla piyasaya cıkmaması bunun sebebide vaat ettikleri anda cıkarmak ve ps3 e göre zaman avantajını kaybetmemekti.ps3 cıkınca hit oyunla cıkarsa o zaman sağlam grafıkli göreceksiniz ve aaaaaa işte ps3 diceksiniz ama şunuda bilinki ps3 e de dandik oyunlar cıkabilir ki çıkarda o zaman xbox düşmanları ne diyecek merakla bekliyorum.Ayrıca ben xbox360 ın traılerlarını ızlıorum sınırlı sayıdakı ps3 unkılerınıde ızledım ve bana grafık farkı gelmedı.

• GORGEUOS kardeş sen bırak bu anlamsız yorumları.Dikkat edersen yorumlar genelde bilgi verici degil...Gerçekten bilgilendirici yorumları bizim forumlardaki arkadaşlar yaptı..Çoguda yıllardır konsol ve oyun piyasasında olan adamlardır.İyi anlarlar bu işlerden.En azından Sony nin görüntüleri hala oyun içi sananlardan degiller yani

Neyse arkadaş PGR3 oynamış.Dedigine göre bina detayları inanılmazmış.Fotograf gibi..Uzun mesafelerdeki binalarda dahi detay vadı diyor."Benim PC de olur bu" diyenler iyi sallıyor, 3000$ lık PC si varsa bilemem demişti...Çünkü o kadar detaya acaip akıcıymış oyun...

Demem oki bunlar daha başlangıç oyunları..Neler gelecek daha neler..Bu sesler ancak o zaman kesilir.Sen bak keyfine diyorum, al konsolunu oyna..PS3 filan bekleme, 2 sene beklenmez...Onun çıkış oyunlarınıda bu fanboylar görünce izleyecegiz birlikte...Aynı ayarda çıksalar bile, "üfff süpperrr, vaaaaş, grafiklere baaah" modunda yorumlar göreceksin...Emin ol...

• ya benım xbox360 dan en ufak bi şüphem yok ama malesef moralim sıfır.2 aralıkda sat sabahın 10 unda mağazanın onunde oldu bi de ne goreyim kuyruk var.35. olarak sıraya girdim bi vurgun daha yedık 30 tane xbox360 gelmiş ve bütün norvecte 10 dakıkada satılmış cihazlar.elim boş kaldı bi daha ne zaman alırım bilmiyorum...2. posta ne zaman gelir ki...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.