ebay sitesinde satılık böbrek ilanları vardı bi ara şimdide gittigidiyor.com iice acaip bi satış sitesi haline geldi, az önce gezerken rastladım ve oha yani bu kadar olmaz dedim elemanın biri beynini satılığa çıkarmış
25 YILLIK BEYNİMİN 10:00-18:00 SAATLERİ ARASINDAKİ TÜM AKTİVASYONU BİLGİ, TECRÜBE BİRİKİMİ VE SATIŞ TARİHİNDEN ANLAŞMA SONLANINCAYA KADAR YAPACAĞI TÜM ÜRETİMLERİ SATILIKTIR.
SATIN ALANA ANKARA'DA 1,5 YILDIR BİLİŞİM ALANINDA HİZMET VEREN ŞİRKET PERSONELLERİ VE EKİPMANLARI İLE TUTAR ORANINDA HİSSE BEDELİ OLARAK HEDİYE EDİLECEKTİR.
msn den konuştum manyak matrak bi adam solagana bittim "bu ülkede de bilgi ve fikre değer veriliyor"
bence fazlasıyla zekice ve yaratıcı
Kargo ücreti: Satıcı öder
arkadaşlar şunu gördünüz mü;
sakas (20 10-49 arası işlem:Sarı kurdele) WWW.nurcemaati.COM ( tasarım+domain+hosting ) Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap
Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]
quote:
Orjinalden alıntı: r7brtpires
arkadaşlar şunu gördünüz mü;
sakas (20 10-49 arası işlem:Sarı kurdele) WWW.nurcemaati.COM ( tasarım+domain+hosting ) Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap
Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]
Gece gece süper oldu bu.
Adam oldukça iyi referansı olan bir satıcı. Sadece bir tane olumsuz yorum almış ve onu da aşağıya kopyalıyorum. -------------------------------------------------------------------
Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]
quote:
Orjinalden alıntı: HakikiVisco
Adam oldukça iyi referansı olan bir satıcı. Sadece bir tane olumsuz yorum almış ve onu da aşağıya kopyalıyorum. -------------------------------------------------------------------
Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]
Referanslar sağlam diyorsun
sakas Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]
quote:
Orjinalden alıntı: kyorhan
sakas Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]
bende beyni ihlas kargoyla göndermesini isticem
fiyatını arttıırıyım bario beyin benim olcak
hayır hayır olamaz, o beyin benim olmalı, asgari ücrete kadar teklif verecem , gelsin yanımda çalışsın , kaptırmam sana