Şimdi Ara

Gittigidiyorda Satılık Beyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ebay sitesinde satılık böbrek ilanları vardı bi ara şimdide gittigidiyor.com iice acaip bi satış sitesi haline geldi, az önce gezerken rastladım ve oha yani bu kadar olmaz dedim elemanın biri beynini satılığa çıkarmış

25 YILLIK BEYNİMİN 10:00-18:00 SAATLERİ ARASINDAKİ TÜM AKTİVASYONU BİLGİ, TECRÜBE BİRİKİMİ VE SATIŞ TARİHİNDEN ANLAŞMA SONLANINCAYA KADAR YAPACAĞI TÜM ÜRETİMLERİ SATILIKTIR.

SATIN ALANA ANKARA'DA 1,5 YILDIR BİLİŞİM ALANINDA HİZMET VEREN ŞİRKET PERSONELLERİ VE EKİPMANLARI İLE TUTAR ORANINDA HİSSE BEDELİ OLARAK HEDİYE EDİLECEKTİR.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2380242

• puahahahah değeri 10 kuruş puahahahahah
  • Müzayedeyi kazanan kişi acaba ödeme onayı nasıl vercek?
  • Hay Onun Beyinini.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CW_Doktoray

Hay Onun Beyinini.....

Tam hesaplaşma filmi gibi olmuş

Ama bir konuda takdir ettim malın reklamını iyi yapmış

Bence kaçırmayın derim böyle MAL birt daha düşmez

• adam da liste kabarık baksanıza yahu
    http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=naskastra
    millete gmail hesabı satmaktan tutun da 2 bidon benzin+1 paket taş+1 paket fitil satmaya kadar götürmüş işi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cosmopolis te izlemiştim , birde tanga muhabbeti vardı,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

adam da liste kabarık baksanıza yahu
    http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=naskastra
    millete gmail hesabı satmaktan tutun da 2 bidon benzin+1 paket taş+1 paket fitil satmaya kadar götürmüş işi

helal işte budur araştırmaci genclik

• msn den konuştum manyak matrak bi adam solagana bittim "bu ülkede de bilgi ve fikre değer veriliyor"

bence fazlasıyla zekice ve yaratıcı
  • Kargo ücreti: Satıcı öder
  • arkadaşlar şunu gördünüz mü;

sakas (20 10-49 arası işlem:Sarı kurdele) WWW.nurcemaati.COM ( tasarım+domain+hosting )
    Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap

Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]

• quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

arkadaşlar şunu gördünüz mü;

sakas (20 10-49 arası işlem:Sarı kurdele) WWW.nurcemaati.COM ( tasarım+domain+hosting )

Cevap (naskastra tarafından):DOMAIN SATIN ALIP IHLAS KARGOYLA GÖNDERMEMİ İSTEYEN BİRİSİ.8 KEZ ANLATTIM BOŞ.BİRDE 1 YILDIZ VERMİŞ UTANMADAN YASAKLISIN [30/04/2005]

Gece gece süper oldu bu.

• Adam oldukça iyi referansı olan bir satıcı. Sadece bir tane olumsuz yorum almış ve onu da aşağıya kopyalıyorum.
    -------------------------------------------------------------------

• quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Adam oldukça iyi referansı olan bir satıcı. Sadece bir tane olumsuz yorum almış ve onu da aşağıya kopyalıyorum.
    -------------------------------------------------------------------

Referanslar sağlam diyorsun

• sakas Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap

• quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

sakas Yorum: kardeş ürün elime geçmedi.yani bir açıklama yap

bende beyni ihlas kargoyla göndermesini isticem

• fiyatını arttıırıyım bario beyin benim olcak
  • hayır hayır olamaz, o beyin benim olmalı, asgari ücrete kadar teklif verecem , gelsin yanımda çalışsın , kaptırmam sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.