Şimdi Ara

GİTTİGİDİYORDA SATILAN SAHTE VE HACKLI FLASH BELLEKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
6
Favori
21.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en az 15 tane şikayet ettim şuan itibari ile:)) düşünün hala var piyasada
  • bilgilendirme için sağolun tam sahibindenden 32GB kingston mikrosd alacaktım, 50-60TL ye; shockfiyat arkadaşın uyarısını görüp araştırmaya karar verdim.
    bir sorum olacak çok önce alıp kullandığım(uzun zamandır kullanmıyorum) ve şüphelendiğim bir flash disk vardı bende H2TESTW programıyla test ettim büyük ihtimalle arızalı diyor. bu flash disk özel olarak bu işler için mi imal ediliyor; yoksa diyelimki bu 1GB olarak imal ediliyor da birileri bunu alıp 4GB format v.s. ile bozuk hale mi getiriyor?
    eğer 2. durum sözkonusu ise ben bu diskin gerçek değerini nasıl öğrenip o değere getirip kullanabilirim?
    yani 4GB olarak kullanamıyorum, bari orjinal 1GB ise o halde kullana bileceğim şekilde formatı atan bir program yokmudur?
    kısacası H2TESTW programının teşhisini, tedavi edecek program var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 26 Aralık 2010; 21:42:18 >




  • E ucuza nerden alıcaz? Önereceğiniz bir satıcı yok mudur sahibinden veya gittigidiyorda?
  • arkadaşlar flash bellek piyasası böyle ucuza mal yok sahteler dışında.aslında flash belleklere para vermeye gerek yok.1.8 inç boyutunda harici harddiskler var kapasiteleri kat kat fazla belki zamanla daha küçük boyutlarda da üretilebilir.tabi ki harddisklerde pahalı ama usb belleğin kapasitesiyle hdd nin kapasitesini karşılaştırdığımda baya fark var arada.bende ilk önce flash bellek alıcaktım ama hem pahalı olması hem de kapasiteleri düşük olması sebebiyle harici hard disk almaya karar verdim.
  • Mekanik diskle kıyaslamak gereksiz.
  • ben su an çindeyim ve flash diskte en son 64 gb üretildi sd karttada 32 gb yok denecek kadar az bunlarda çok pahalı burda

    ben çinlilere 500 gb flash disk sordum öle bişi varmı dediler bana gerçek mağazalar ve firmalar :)

    anlamadım ama bizim türkler nerden buluyo nerden alıyo

    çatır çatırda satıyo :)

    128 gb - 256 gb - 512 gb flash dsk yok arkadaslar kendinizi kandırmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asterix_x

    ben çinlilere 500 gb flash disk sordum öle bişi varmı dediler



    -alırsanız Türkiyeden getirteyim size
    diyeydin

  • Arkadaşlar bende 1Tb flashbellekler yaptım hepsi fırında kızarmalarını bekliyorum.İsteyen olursa PM atsın tanesini 50TL'den veriyorum kaçırmayın,20yıl garanti veriyorum (Espridir Ciddiye Almayın Lütfen)

    Aslında insan bi defa düşünürse en son 128GB çıkmış onlarda ateş pahası ama adamlar nasıl 256-500gbını bu fiyata veriyor hiç araştırmıyorlar sazan gibi atlıyorlar.Yazıktır ya kul hakkı yenilir mi ya? O insan o parayı nasıl kazanmış diye hiç düşünen yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 30 Aralık 2010; 16:59:43 >
  • Alana yazıklar olsun, çeksinler cezasını, bilinçsiz tüketici kazıklanmaya mahkumdur.Şu foruma yazıp sorsalar 2 dakkalarını almaz cevap almak, bir sürü yer var danışabilecekleri.
  • aslında gerçekten satanlar kadar alanlarda da hata var burada 500gb flash bellekmi olur yaa
  • suçu tüketicide aramak kolay zaten hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok?, sahtecilik yapmak sanki olağan bir durum da müşteri kendini korumak zorunda!!! sanki orman kanunlarıyla yaşayan (ki orman da bile sosyal kanunlar var) korunmasız bir insan yığınıyız?
    512gb lik flash disk her yerde bulabilirsiniz(orjinal) , ancak 500GB lik flash disk daha üretilmemiş; forumda bile yanlış yazılırsa tüketici ne yapsın? her aldığı mal için araştırmalar yapıp ihtisas kazanacaksa bu dünya yaşanmaz(kim aldığı çikletin içindeki kimyasalları tek tek analiz edebiliyor). ya markaya güveneceksin ve ürün fiyatına +marka fiyatı ekleyeceksin yada şansına güvenip marka adı altında ürünü maliyetinin 50kat üzerinde satan kapitalistlere para kaptırmayacaksın.
    bu işin denetimcileri kolluk kuvvetleri var, iş onlara ulaşsa ve onlar uyumasa sorun yok zaten. kessinler bu sitelere, şikayetlere rağmen sahteciliğe izin veriyor diye okkalı bir ceza görün kimsenin haşat mal satmasına bu siteler izin veriyor mu?
    ama siz "bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın" deyip konuyu yetkililere(satıcıya değil) ulaştırmazsanız veya kolluk kuvvetleri uyursa, mali denetimciler işini yapmazsa, bu siteler de "ben aldığım paraya bakarım" der, umrunda mı ticaret ahlakı?




  • arkadaslaar temin ederseniz 500 gb flash disk çinlilere satalım adamlar soruyolar ikide bi numunesini nerde bulurum eğer numunei begenirseler gemi dolusu satarız :)))

    64 gb ile 3 haneli rakamlarla satılırkebn 500 gbnasıl 30-40 dolar gibi 2 haneli rakamlarla satılıyo bi düşünmek lazım

    500 gb değilde 32 gb ve altnda flash disk ve sd kart temin edebilirim

    iseyen pm atsın görüşelim








  • İngiltere'de çoğu hafıza kartı olmak üzere 2003-2008 yılları arası internet yoluyla 96000 adet sahte ürün sattığı ortaya çıkan çete lideri Gary Bellchambers ve arkadaşları mahkeme tarafından suçlu bulunmuş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmiş.

    HABERİN DEVAMI İÇİN:http://www.mymemory.co.uk/news/December-2009/Fake-memory-card-criminals-jailed-for-biggest-ever-eBay-fraud_19513577?month=12
  • Bende geçenlerde 50 TL ye 256 gb görnce yuhh ne kadar ucuzmuş hemen alıyım dedim. Tabii sonra vatandan golddan fiyatlara baktım. 64GBdan büyük yok. Fiyatlar 300-400. ee dedim sonunda bununda sahtesini yapmışlar. Araştırmadan hiç bişey almam, faydasını bir kez daha gördüm.
  • Bu ülkede ne kadar pahalı ürün meraklısı varmış yahu. kingston marka hafıza kartları ile flaş belleklere sahte demeniz için elinizde çok ciddi kanıtların olması lazım. bir ürünün tüketiciye ulaşıncaya kadar 5 el değiştirdiği ülkemizde bu ürünleri kaynağından alırsanız inanılmaz ucuz fiyatlarla karşılaşırsınız. kingston'un sitesini inceleyin bakın sahte ürünlere dair hiç bir şikayet ve uyarı göremezsiniz. çünkü kingston bu tür malları tayvanda üretmektedir. ve sanılandan çok daha ucuza satmaktadır. asıl kar payı mahalesef toptancılarımız ve ithalatcılarımız tarafından konulmaktadır. bütün sıkıntı ithalatçılarımızın aşırı kar hırsıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkibedir

    Bu ülkede ne kadar pahalı ürün meraklısı varmış yahu. kingston marka hafıza kartları ile flaş belleklere sahte demeniz için elinizde çok ciddi kanıtların olması lazım. bir ürünün tüketiciye ulaşıncaya kadar 5 el değiştirdiği ülkemizde bu ürünleri kaynağından alırsanız inanılmaz ucuz fiyatlarla karşılaşırsınız. kingston'un sitesini inceleyin bakın sahte ürünlere dair hiç bir şikayet ve uyarı göremezsiniz. çünkü kingston bu tür malları tayvanda üretmektedir. ve sanılandan çok daha ucuza satmaktadır. asıl kar payı mahalesef toptancılarımız ve ithalatcılarımız tarafından konulmaktadır. bütün sıkıntı ithalatçılarımızın aşırı kar hırsıdır

    Konuyu hortlattığınız için teşekkürler... Çünkü hala bu tip ürünler satmaya ve almaya devam edenler var...

    H2TESTW test sonuçları yeterli delil değil midir?

    Ebay Au resmi forumlarındaki şu uyarılara bi göz atmanızda fayda var:

    http://reviews.ebay.com.au/Beware-of-FAKE-1GB-2GB-4GB-8GB-USB-Flash-Drives-on-eBay_W0QQugidZ10000000000706427


    Bu ürünlerle ilgili yüzbinlerce üyeye sahip bir site:

    http://fakememorysentinel.wordpress.com/

    Eğer hala inanmıyosanız 500gb lık Sony flash belleği alıp bi H2TESTW ile deneyin bakalım...

    gerçekte 4gb olduğunu göreceksiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 1 Şubat 2012; 12:59:59 >




  • Saticilara yazıklar olsun diyorum ancak şöyle bir durum da var orta da 100 kusur, 500gb gibi kapasiteli flash bellege ihtiyaç duyuyorsa bir insan ki ne kadar gereklidir bilemiyorum bu işten az çok anliyordur. Bunları alan kişiler tahminimce kesinlikle bu kapasiteye ihtiyaç duymayan sırf hava olsun diye Alan kişiler e havalarını atarlar zaten içine o kadar veri atmazlar mutlu mesut yaşar giderler :D
  • Arkadaşlar geçen gün yapılan duyuruda KINGSTON 3 farklı ülkede sahte 16-500GB arasinda sizinde dediğiniz gibi degişen flah bellek ihmal eden fabrikalara polis ekipleri yollanmış ve 148 kişi tutuklanmış...

    Tutuklananlardan biri kelepçelenirken bunu KINGSTON un onlara yaptırdığını ve şirket firma neyse ün kazanmak icin yaptiğini söylemiş doğrumudur?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.