Şimdi Ara

GittiGidiyorda alışveriş yapmış insanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın orjinal diye bağırdığı büyük puntolarla yazdığı timberland botunu alanlar mağazaya götürmüş ve sağlam bir çakma oldugunu soylemisler.

http://urun.gittigidiyor.com/TIMBERLAND-KUTU-VE-PROSPEKTUZU-ILE-ORJINAL_W0QQidZZ33764630

İŞTE BU YAZIKLAR OLSUN ADAMA. BUNLA BIRLIKTE SOYLEDIGI "ELIMDE KALDI OYUZDEN BUKADAR UCUZ VS." YALAN CIKIYOR.

SUAN URUNUM KARGOYA VERILMEK UZERE BEKLIYOR VE IPTAL ETMEK ISTIYORUM. ADAMADA ILETTIM IPTAL ET DIYE. SIZCE BIZE ULASMADAN BITERMI BU MACERA.

• %100 profili var adamın. mağazaya gidenler yorum yapmamış mı daha?
  • 20 liralık bot. 5 liralık kutu.

25 lira

100-25=75

uh. kıpırdama oldu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

%100 profili var adamın. mağazaya gidenler yorum yapmamış mı daha?

YAPMIŞ. GAYEDEMIRKOPARAN . BAK YORUMDA YAZMIS GIT ONA BI PM AT BAKAYIM GERCEKMI BU DIYE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIVA

quote:

YAPMIŞ. GAYEDEMIRKOPARAN . BAK YORUMDA YAZMIS GIT ONA BI PM AT BAKAYIM GERCEKMI BU DIYE.

kimse satıcıyı veya gg'yi savunmuyor burda. ayrıca ismini verdiğiniz üye neden olumsuz puan vermemiş? ben olsam tek tek döşerim oraya neler olduğunu.
  • arkadaşım gerçek timberland bot 299 TL, sence 99 TL ye satılanda bir gariplik yok mu zaten ordan anlaman lazım çakma olduğunu
  • quote:

quote:

quote:

kimse satıcıyı veya gg'yi savunmuyor burda. ayrıca ismini verdiğiniz üye neden olumsuz puan vermemiş? ben olsam tek tek döşerim oraya neler olduğunu.

tamam. ben yanlızca orjinal yazdığı halde orjinal değil dedim. sen ozaman niye yazmadılar bilmemleler bende adı soyadı söyledim git sor kıza. kız almış ürünü. nasıl iptal edeceğimi söylemezsen konuyu kirletme. ve şimdi atar yapıp çirkefleşme senle uğraşamıycam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım artık öğrenin gittigiyor'da satılan ürünlerin %99 u sahte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

arkadaşım gerçek timberland bot 299 TL, sence 99 TL ye satılanda bir gariplik yok mu zaten ordan anlaman lazım çakma olduğunu

Gittigidiyorun amacı zaten birşeyleri piyasanın yarı fiyatına vermek.

Aynı olsa insanlar neden mağazadan almak yerine internetten alsın ayağına uyar mı uymaz mı belli değil.

Ayrıca profili %100 ve olumsuz bir yorum da göremiyorum.Alanların hepsini mi kekledi kaç tane satmış aynı üründen.
  • çinden 25 dolara alıyorlar orjinal filan değil
  • Orijinali,200 - 250 tl arasına hem de taksitle alınabilen bir piyasa malının sahtesine 100 lira vermek mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

arkadaşım gerçek timberland bot 299 TL, sence 99 TL ye satılanda bir gariplik yok mu zaten ordan anlaman lazım çakma olduğunu

Aynı olsa insanlar neden mağazadan almak yerine internetten alsın ayağına uyar mı uymaz mı belli değil.

Ayrıca profili %100 ve olumsuz bir yorum da göremiyorum.Alanların hepsini mi kekledi kaç tane satmış aynı üründen.

bir malın %200 daha ucuza satılması nasıl mümkün olabilir ? 10 TL daha ucuza koysa anlarız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

bir malın %200 daha ucuza satılması nasıl mümkün olabilir ? 10 TL daha ucuza koysa anlarız

Matematiğin kaç senin.

300 liralık ürünü 100 liraya satıyorsa %67 indirim yapmış demektir.

Az çok bu tarz malların maliyetini de biliyorum.Gerçekten çok komik rakamlara mal ediliyor.

İşin aslını araştırmadan sahtedir o demek yanlış, adam zarar etmiştir dükkan kapatmıştır, bırak maliyetine satmayı yinede kar ederek o fiyata satıyor.

Bilecikte hangar diye bir mağaza var 10-15 TL'ye ayakkabı satıyor nasıldır acaba diye aldım 5 aydır kullanıyorum ne yırtıldı ne patladı.Şimdi bu adam bu ayakkabıyı kaç paraya mal ediyor, Hotiç'te 250-300 TL'ye satılan yeni sezon ayakkabılar ne kadara mal ediliyor.15 liraya aldığım ayakkabı her gün kullandığımdan geçenki yağmurda su aldı, Hotiç'ten aldığım ayakkabı su almadı.Şimdi bu ayakkabının su almamasını sağlayacak bileşenlerin maliyeti 250 TL mi?

Uzadı biraz ama şunu söylüyorum, Adidas Nike Puma ile Lc waikiki arasında kalite farkı var ama emin olun fazladan 100 lira verecek kadar değil ikisinin maliyet farkı çok az markayım diye koyuyor da koyuyor aynı şey bu ayakkabı için de geçerli.

• Gittigidiyor'dan sadece çok ucuz fiyatlara satılan elektronik ürünleri alıyorum.

Mesela 30 tl'ye uydu alıcı aldım, kullanıyor bizimkiler.
  • zaten gg de satılan bu tur malların tamamı cakma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam. ben yanlızca orjinal yazdığı halde orjinal değil dedim. sen ozaman niye yazmadılar bilmemleler bende adı soyadı söyledim git sor kıza. kız almış ürünü. nasıl iptal edeceğimi söylemezsen konuyu kirletme. ve şimdi atar yapıp çirkefleşme senle uğraşamıycam.

sakin ol reyiz o kız olumsuz yorum yapsaydı seninde dikkatini çekerdi. sende culuk gibi oyuna gelmezdin. bilip bilmeden, kuralların en azından önemli başlıklarını okumadan alışveriş yapıyorsun, sonra elinde patlayınca sağa sola sıçrıyorsun. mal gelir, onay vermeden geri yollarsın. bu kadar basit.

• Alıntı:

TIMBERLAND KUTU VE PROSPEKTÜZÜ İLE ORJİNAL

Ürünü çok begendim tamamen sorunsuz. 2 günde elime ulaştı ürün çok teşekkürler.

kaynak adamın profılı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.