5.500 TL ye gaming laptop alacağım fakat firma hakkında pek bilgim yok yorumlarınızi yazarsanız fikir açısından iyi olur.almali miyim oradan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GittiGidiyor teknorya hakkında

-
-
Hocam bu fiyatlara ürün alınacağı zaman rastgele bir satıcıdan almak ne kadar mantıklı ki? Daha bilindik bir yerde 100-200₺ daha fazla verip almayı tercih ederim şahsen.
-
Doğru diyorsunuz ama bu mağaza iade değişimde sorun mu çıkarır? Veya sorunlu ürün gelebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazayı bilmediğim için birşey diyemem ama ürünün fabrika çıkışından kaynaklı hatalı olma ihtimali bile var sonuçta. Laptop marka model ne ki?
HP Pavilion hocam ama mağazada yani çok başarılı gözüküyor GittiGidiyorda ve satışları da iyi yani laptoplar günde 3 5 tane gidiyor sadece o modeline baktım
Ben riskli buluyorum hocam açıkçası. Hepsiburada gibi bir firma için bile son zamanlarda deli gibi konular açılıyor, yok ürün hasarlı geldi iade almadılar, yok ürün arızalı elimde rapor var iade ücreti yatmıyor, yok sıfır diye ikinci el ürün geldi falan fişman. Sonuçta Gittigidiyor'daki bir satıcı da reelde bir dükkan yani. Mahallede gördüğünüz bilgisayarcılardan alışveriş yapıyor musunuz ki hiç? Kulaklık, klavye-fare, hoparlör falan deseniz neyse de direkt laptop almak bana riskli geliyor. Hepsiburada'dan da almayın zaten gidip bir kurumsal mağazadan almanız en mantıklısı. Hem açıp orada kurulumunu da yapıyorlar hemen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trkgncrBen riskli buluyorum hocam açıkçası. Hepsiburada gibi bir firma için bile son zamanlarda deli gibi konular açılıyor, yok ürün hasarlı geldi iade almadılar, yok ürün arızalı elimde rapor var iade ücreti yatmıyor, yok sıfır diye ikinci el ürün geldi falan fişman. Sonuçta Gittigidiyor'daki bir satıcı da reelde bir dükkan yani. Mahallede gördüğünüz bilgisayarcılardan alışveriş yapıyor musunuz ki hiç? Kulaklık, klavye-fare, hoparlör falan deseniz neyse de direkt laptop almak bana riskli geliyor. Hepsiburada'dan da almayın zaten gidip bir kurumsal mağazadan almanız en mantıklısı. Hem açıp orada kurulumunu da yapıyorlar hemen.
Teknoloji marketlerdeki fiyatlar, e-ticaret sitelerindeki fiyatlara göre en az %25 daha yüksek. 100-200 TL'lik bir fark olmuyor zaten genelde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sonuçta kapalı kutuda açılmamış gelicek ama kararsız kaldim
Yorumları okuyunca vazgeçtim
Teknoloji mağazalarından alışverişi bırakalı çok oldu. Çok yakın bir arkadaşıma yanılmıyorsam bahsettiğiniz mağazadan cihaz aldık, çok memnun. Boş yorumlara takılmayın, Vatan'dan ne çektiğimi ben bilirim.
-
Hocam arkadaş (@marslan1999) belirtmiş aslında bahsettiğiniz satıcıdan aldık diye. Memnunlarsa neden olmasın?
-
gpnteknoloji mağazasından almışız. Firma adı inanılmaz tanıdık geldiği için o sanmıştım. Yine de pek fark ettiğini düşünmüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam sonuçta aynı üründen bir sürü satıyor sorunlu bir durum olsa alınmazdi diye düşünüyorum.birde internetten win10 lisansları 50 TL ye satılıyor alsak kullansak bir zararı olurmu
50₺'ye satılan win10'ların bir zararı olmaz. Muhtemelen şirket adına topluca ucuza alınan lisanslar ve o yüzden ucuza satıyorlar diye biliyorum.
-
10 TL ye pro olanlarını aktiflestirmek için satiyorlar ama ben freedosa win10 home için almak istiyorum 50 TL ye satiliyormus. Ama teknoryada laptop heryerden ucuz hem almak istiyorum hemde yorumları görünce vazgeçiyorum.google haritalara girdim orada çok şikayet var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X