Arkadaşlar Gittigidiyor'dan "TAKI_DUKKANI" adlı satıcıdan salı günü bir gözlük siparişi verdim olay şöyle geçti.Almadan önce adama bedenini sordum Medium cevabı aldım.Parayı yatırdıkdan 1-2 saat sonra şöyle bir mesaj geldi " Elimizde o ürün bulunmamaktadır " diye.Herneyse dedim farklı bir modelini gönderin dedim kabul etti.Kargo takip numarasını heycanla beklemekteyiz..Ertesi gün oldu mesaj bekliyorum hala ses soluk yok..Ve bugün saat olmuş 21:30 ve hala mesaj yok sabahki mesajı ise akşama takip numaranızı yollarım demişti hala ses yok.Ve üstelik adam 3000 kadar alışveriş ypmış %99.50 olumlu yorum almış.Siz siz olun bu adamdan kesinlikle alışveriş yapmayın...
2 gün olmuş nerdeyse .Biraz daha bekle sonra bilgilendirirsin
Sanmıyorumki bu saatten sonra elime geçsin ürün...
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
Arkadaşlar Gittigidiyor'dan "TAKI_DUKKANI" adlı satıcıdan salı günü bir gözlük siparişi verdim olay şöyle geçti.Almadan önce adama bedenini sordum Medium cevabı aldım.Parayı yatırdıkdan 1-2 saat sonra şöyle bir mesaj geldi " Elimizde o ürün bulunmamaktadır " diye.Herneyse dedim farklı bir modelini gönderin dedim kabul etti.Kargo takip numarasını heycanla beklemekteyiz..Ertesi gün oldu mesaj bekliyorum hala ses soluk yok..Ve bugün saat olmuş 21:30 ve hala mesaj yok sabahki mesajı ise akşama takip numaranızı yollarım demişti hala ses yok.Ve üstelik adam 3000 kadar alışveriş ypmış %99.50 olumlu yorum almış.Siz siz olun bu adamdan kesinlikle alışveriş yapmayın...
Bu bölüm tutarsız olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık
2 gün olmuş nerdeyse .Biraz daha bekle sonra bilgilendirirsin
Belki kargoyu göndermiş ama numarayı girmemiştir. Adamı tanımıyorum ama benim yaşadığım birşey bu. Ürün elime geçmişti ancak kargo numarası hala girilmemişti.
Gittigidiyorda alıcıların ürünü aldıktan sonra nasıl 3 gün onaylama süresi varsa, satıcılarında satılan ürünü göndermeleri için 3 gün süreleri bulunmaktadır. Aynı gün içinde ürün gönderimi de bir aksaklık ya da, beklenmedik bir durum olmadığı sürece gerçekleşmektedir.
Arkadaşın dediği gibi de kimi zaman kargolar gönderilmiş ama takip nosu bildirilmemiş olabiliyor. Şikayet eden kişinin kendisi söylemiş, satıcının 3500 işlemde %99,5 yorumu olduğunu.. Bence bu bir şikayet değil reklamdır. ( Bu da bir bakış açısıdır. )
sakin ol şampiyon (millet internetten nasıl güneş gözlüğü alıyor hayret ben 150 tane denedim de anca bi tane beğenebildim aldım halbuki dışardan bakınca hepsi güzel, önemli olan yüzünde güzel durması )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme