Şimdi Ara

GittiGidiyor rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelen mesaj ve benim için bitmiştir.
    Sizde dikkate alınız.

Sn. hortlek, Kargo aşamasındaki 376572999 numaralı işlem tarafımızca iptal edilmiş ve ürün bedeli olan 126.90 TL kartınıza iade edilmiştir. İadelerin kartlara yansıması, bankaların süreç ve uygulamalarına göre 2-4 günlük süreyi bulabilmektedir. İade edilen bedel, kart limitinize artı bakiye olarak yansıyacaktır. Ayrıca, gelecek olan ekstrenizde (hesap özeti) iade işlemini görebileceksiniz. Yapılan iadenin kartınıza geç yansıması halinde, iadeniz hakkında bankanızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, GittiGidiyor

Satıcıya giden mesaj;

Siparişinizin iptal edilmesi ile ilgili olarak Gittigidiyor tarafından mağazamıza iletilmiş olan mesaj aşağıdaki gibidir:

"gittigidiyor size bir mesaj gönderdi:

Konu:webmarkt, SC63142560 satış kodlu ürün hakkında

Tarih:09/11/2018 08:14:08

Sayın webmarkt, SC63142560 satış kodlu ürünün hortlek adlı alıcısı siparişin iptal edildiğini iletti. Konu hakkında alıcı ile iletişime geçerek yardımcı olmanızı rica ediyorum. GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri:
    yardim.gittigidiyor.com
    Gitti Gidiyor Müşteri Hizmetleri
    http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti
    Saygılarımızla, GittiGidiyor"

• hortlek diye isim mi olur gittigidiyorun bloklamadığına hatta ip ban atmadığına şükret. O nasıl isim? sayın hortlek bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

hortlek diye isim mi olur gittigidiyorun bloklamadığına hatta ip ban atmadığına şükret. O nasıl isim? sayın hortlek bey.
    Eski kardeşim çok eski ama haklısın bende sebep arıyordum
  • Parayı iade etmiş rezalet nerde?
  • ne almıştın hocam. sebep sunmadan iptal niye ediyorlar çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Parayı iade etmiş rezalet nerde?
    Sizce anormal bir durum yokmu?

Saticiya alıcı iptal etti diyor.

Sebep özür hiçbir şey yok.

Bugün cuma parayi günlerce kullanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archmeister

ne almıştın hocam. sebep sunmadan iptal niye ediyorlar çok saçma
    Ssd aldım bilgisayara BKM kampanyası ile ve büyük ihtimalle sebep bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurBahar -- 9 Kasım 2018; 10:32:30 >
  • Sn. hortlek, Kargo aşamasındaki 376572999 numaralı işlem tarafımızca iptal edilmiş ve ürün bedeli olan 126.90 TL kartınıza iade edilmiştir.

Sayın webmarkt, SC63142560 satış kodlu ürünün hortlek adlı alıcısı siparişin iptal edildiğini iletti. Konu hakkında alıcı ile iletişime geçerek yardımcı olmanızı rica ediyorum. GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri:
    yardim.gittigidiyor.com
    Gitti Gidiyor Müşteri Hizmetleri
    http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti
    Saygılarımızla, GittiGidiyor"

kendin çal kendin oyna gittidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 9 Kasım 2018; 10:33:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CumhurBahar

Ssd aldım bilgisayara BKM kampanyası ile ve büyük ihtimalle sebep bu.

Alıntıları Göster
    Kaça almıştınız hocam? Kargo aşamasında demişler ama. Neden onaylandı ki o zaman? gittigidiyorum işleyişinden haberim yok gerçi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Kaça almıştınız hocam? Kargo aşamasında demişler ama. Neden onaylandı ki o zaman? gittigidiyorum işleyişinden haberim yok gerçi de.

Alıntıları Göster
    Satıcı onayladı kardeşim oda şaşkın görüştüm firma ile bana mesajı iletti.

Fiyat değil sorun bence kampanya ama ayıp değil mi sizce

Parayı 5 iş günü kullanması ayrı bir komedi.
  • USD nin 7 yi vurduğu, ortalığın çok sıcak olduğu dönemde ben de GG den şarjlı pil almıştım satıcı iptal etti, elimizde yok diye ama benden hemen sonra aynı pili fiyatı artırıp satmaya devam etti. 2 gün sonra başka satıcıdan aldım biraz daha yüksek fiyata o da iptal etti, ssçma sapan bir açıklama ile ama aynı ürün bunda da halen satışta. Tabi fiyat benden sonra hemen arttı. Satışı yapsa kaybedeceği (varsa tabi kaybı) max 30-40TL. 30-40TL için ticari ahlakını çiğneyen insanların cirit attığı ve işin acısı, GG yönetiminin de umurunda değil bu tür şeyler. Şikayet yazdım MH ye, arja arkaya 2 kez satış iptal nasıl oluyor yok mu bunun bir kuralı cezası diye, cevap bile vermediler. Şaşırmayın yani GG için çok normal bu tür durumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

USD nin 7 yi vurduğu, ortalığın çok sıcak olduğu dönemde ben de GG den şarjlı pil almıştım satıcı iptal etti, elimizde yok diye ama benden hemen sonra aynı pili fiyatı artırıp satmaya devam etti. 2 gün sonra başka satıcıdan aldım biraz daha yüksek fiyata o da iptal etti, ssçma sapan bir açıklama ile ama aynı ürün bunda da halen satışta. Tabi fiyat benden sonra hemen arttı. Satışı yapsa kaybedeceği (varsa tabi kaybı) max 30-40TL. 30-40TL için ticari ahlakını çiğneyen insanların cirit attığı ve işin acısı, GG yönetiminin de umurunda değil bu tür şeyler. Şikayet yazdım MH ye, arja arkaya 2 kez satış iptal nasıl oluyor yok mu bunun bir kuralı cezası diye, cevap bile vermediler. Şaşırmayın yani GG için çok normal bu tür durumlar.
    Saticinin rezaletini anlarım bugün var yarın yok.

koca firmanın anlamsız yalanlar ile hata ettiyse veya milletin parasını kullanıyorsa 3-5 kuruş icin bunu yapmasını anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CumhurBahar

Satıcı onayladı kardeşim oda şaşkın görüştüm firma ile bana mesajı iletti.

Fiyat değil sorun bence kampanya ama ayıp değil mi sizce

Parayı 5 iş günü kullanması ayrı bir komedi.

Alıntıları Göster
    Kampanyadaki indirim nasıldı peki? normal seyrinde bir ürünü kaça aldınız ki gittigidiyor iptal etti?
  • gg iyice sapıttı teknofonikmagazam aldığım ürünü iade etmek istedim anlaşmalı kargo firması yazmadı alan kişi gönderim yaptım aras ile 5,gün dönüş yapıyor neden yurtiçi yada suratle göndermedin diye gg da herhangi bir işlem yapmıyor bunun karşılığında artık gg alışveriş yaparken 2 kez düşünmek lazım
  • Hocam ben bu kullanıcıdan ssd almıştım indirimdeyken. Benimle birlikte 100lerce kişi de bu satıcıdan almıştı ve birçok kişinin ssd'sinde sıkıntı çıkmıştı. Ben işi yurtdışından değiştirterek halletmiştim, bence ucuz yırtmışsın
  • CumhurBahar kullanıcısına yanıt
    127yi kullansa nolur? Ki para satıcıya bile aktarılmamış ürün sende olmadığına göre. Neyi kullanacak?
  • Webmarkt firması böyle. Eğer fiyatlar artarsa kafasına göre iptal eder. Mağdur eder. Siz de para yatmasını beklerken daha yüksek fiyattan alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

127yi kullansa nolur? Ki para satıcıya bile aktarılmamış ürün sende olmadığına göre. Neyi kullanacak?
    Kardeşim anlamakta sorununu yaşıyorsun?

Para geri gelmedi mesajın devamında yazıyor

Gittigidiyor 5 iş günü iade edecek diyor ve benim gibi 1000 kişiye yapsa ne olacak.

Rica edeceğim yazma!! sana göre normal ise yazma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ekmek

Webmarkt firması böyle. Eğer fiyatlar artarsa kafasına göre iptal eder. Mağdur eder. Siz de para yatmasını beklerken daha yüksek fiyattan alırsınız.
    Kardeşim.firma ile alakalı olsa firma GittiGidiyor'un cevabını benimle paylaşırmı?

Firma iyi olmayabilir ancak bana ve firmaya attığı mesaj yukarda mevcut
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.