Şimdi Ara

Gittigidiyor Maximum Kampanyası (1-15 Ekim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
11
Favori
3.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Gittigidiyor Maximum Kampanyası (1-15 Ekim)

1-15 Ekim tarihleri arasında Gittigidiyor.com`dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 100 TL MaxiPuan!

Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "GITTIGIDIYOR"yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan "Katıl" butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilir.

Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır ve bir defa faydalanılabilir. Bir müşteri kampanya kapsamında tek seferde yaptığı en yüksek tutarlı işlemi üzerinden olacak şekilde azami 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

İlave Maxipuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 15 gün içinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları kredi kartlarına yansıtılacaktır.

Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 8 Kasım 2015 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 9 Kasım 2015 tarihinde geri alınacaktır.

Şirket Kredi Kartı, Bankamatik Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar Maxi Mil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.

Ziraat Bankası Kredi Kartları kampanyaya dahildir. Ziraat Maximum kredi kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için "GITTIGIDIYOR" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

Başvuru için gönderilecek kısa mesajlar operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Yasal düzenleme uyarınca cep telefonu satışlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

İş Bankası ve GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 1 Ekim 2015; 10:12:15 >

• oh çook şükür ki 1000/100 veriyor
  • Haa şöyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda mı 50 diye girdim ama çok şükür max 100TL imiş.Teşekkürler üstad
  • birde %10 gelse :)
  • Bu güzel haber. Biktim bonusla wordun 50 yerinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda mı gol değil derken gooooollll

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu % 7 varken verseydi iyi olurdu
  • %7 gelecekmiş perşembe veya cuma diye duydum. Birleşirse süper olur.

• Maximum yok ben de ama helal olsun
    Y&K ve Garanti nin 25 & 50 puan baskısına tek başına karşı koyuyorlar.
  • Bonusu iptal ettim. Ya maximum ya da cardfinans çıkaracağım.

• nihayet 100 tl yi görebildik
  • maximum olmasada 100 vermesi güzel haber
  • bu verilen puanların bir kısmını üye işyeri de karşılıyor olabilir

tek suçu bankalara atmayalım bence

hızlı al maxımum da 50 verecek mesela.. kendi paylarına düşen kısmını çek veririz diye düşünüyor olabilirler..

tabi sadece fikir yürütüyorum
  • gelen puanlari istedigimiz yerde harcayabilecek miyiz?
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    hocam yanlışım olabilir fakat benim bildiğim ortak kampanya düzenlenince reklam maliyeti, puan maliyeti, afiş, duyuru ne gider varsa yarısını banka yarısını kampanyaya katılan firma ödüyor...
  • Sonunda 1000/100
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbto

gelen puanlari istedigimiz yerde harcayabilecek miyiz?

GG bu zamana kadar gg puanı DİE hiç vermedi

Her yerde harcanır bence..o ayrıma gitmiyorlar

• ergoben E kullanıcısına yanıt
    tesekkurler, o zaman %7 bekleyelim :D
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey olursa sanırım ekran karşısında kendimden geçerim :D nerden aldınız hocam bilgiyi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.