Şimdi Ara

GittiGidiyor kullanıcılarına veda ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GittiGidiyor kullanıcılarına veda ediyor





    GittiGidiyor kullanıcılarına veda ediyor
    GittiGidiyor kullanıcılarına veda ediyorgittigidiyor
    GittiGidiyor kullanıcılarına veda ediyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgilendirme



    Bir devin gidişini üzülerek bildirmek istiyorum. Rekabette çok olamasada rekabet ortamı açısından çok büyük eri olan bir siteydi. Maalesef ebay gittigidiyor sitesini kapatacağını duyurdu. İşte o açıklama. GittiGidiyor kullanıcılarına veda ediyor 





    GittiGidiyor olarak 21 yıl önce ülkemizi online pazar yeri formatıyla tanıştırdık ve e-ticaretin gelişimine öncülük ettik. İş ortaklarımızla birlikte büyüyüp milyonlarca kişiye internetten güvenli alışveriş hizmeti sağladık. Sektördeki köklü geçmişimizin son 11 yılını küresel e-ticaret liderlerinden eBay'in çatısı altında geçirdik.


    Ve bugün veda zamanı...


    eBay'in Türkiye'de süregelen rekabet dinamikleri doğrultusunda aldığı kararla, GittiGidiyor olarak faaliyetlerimizi durdurarak platformumuzu kapatacağımızı üzülerek bildiriyoruz.


    Bu zor kararın tüm süreçlerinde önceliğimiz her zaman çalışma arkadaşlarımız, satıcılarımız ve alıcılarımız için güvenilir bir süreç yönetimi gerçekleştirmek olacak.


    18 Temmuz 2022 tarihine kadar alışverişe açık olacak platformumuz, bugünden (20 Haziran 2022) itibaren yeni ürün listelemeye kapatıldı. Site üzerindeki "Hesabım" bölümü, tüm alıcı ve satıcılarımızın tamamlanmamış işlemleri için 5 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak. Müşteri hizmetlerimiz ise 30 Eylül 2022 tarihine kadar kullanıcılarımıza destek vermeye devam edecek.


    Bu yolculukta bizimle olan tüm paydaşlarımıza, alıcı ve satıcılarımıza bağlılıkları ve GittiGidiyor'a olan katkıları için teşekkür ederiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 20 Haziran 2022; 15:39:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.