Bildirim
GittiGidiyor İlgili Cozemedigim Sorun YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlan sahibi teklifinizi iptal etmiş olabilir. Teklif verip sonra ürünü almayanlar olabildiği için satıcılar bazen bu yöntemi kullanıyorlar. (Ben de kullanıyorum) -
quote:
Orjinalden alıntı: kendinibil
İlan sahibi teklifinizi iptal etmiş olabilir. Teklif verip sonra ürünü almayanlar olabildiği için satıcılar bazen bu yöntemi kullanıyorlar. (Ben de kullanıyorum)
Böyle birşey mümkün mü ? Yani satıcı 1.sırada ki teklifi iptal edip ürünü 2.sıradakine satılabiliyor mu ? Satıcıların böyle bir hakkı olduğunu sanmıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: deeproxy
quote:
Orjinalden alıntı: kendinibil
İlan sahibi teklifinizi iptal etmiş olabilir. Teklif verip sonra ürünü almayanlar olabildiği için satıcılar bazen bu yöntemi kullanıyorlar. (Ben de kullanıyorum)
Böyle birşey mümkün mü ? Yani satıcı 1.sırada ki teklifi iptal edip ürünü 2.sıradakine satılabiliyor mu ? Satıcıların böyle bir hakkı olduğunu sanmıyorum.
İlan bitiş tarihinden 12 saat öncesine kadar isterse tüm teklifleri iptal edebilir satıcı. Ama süre bitimine 12 saatten az kaldığında herhangi bir müdahale yapılamıyor tekliflere.
-
ya bi hata yapmışsınızdır yada teklifi iptal etmiştir..tekrar teklif verin zaten hemen sayfada gözükücek 1-2saat sonra teklifinizi gidiyorsa satıcı iptal etmiştir.alışverişiniz yoksa 0alışverişliyseniz bunu yapabilirler satıcıyla bağlantı kurun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X