Şimdi Ara

Gittigidiyor'dan bi ürün aldım eksik geldi param iade edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aparatları eksik geldi, saticida cevap vermiyordu, gittigidiyor parami iade etmis. Bana gelen ürün ne olacak ?

Satıcı sövmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• saticiya karsi odemeli kargo olarak geri gonder takip numarasini filan at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

saticiya karsi odemeli kargo olarak geri gonder takip numarasini filan at

Ben saticiyim, urun baskasinda şuan. Ben eksik aparatları gonderin dedim satici cevap vermeyince gittigidiyor iptal etmis ne yapabilirim.
    saticinin bi urununu satin alsam, ama saticiya gonderme desem. onay versem oyle olur mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Ben saticiyim, urun baskasinda şuan. Ben eksik aparatları gonderin dedim satici cevap vermeyince gittigidiyor iptal etmis ne yapabilirim.
    saticinin bi urununu satin alsam, ama saticiya gonderme desem. onay versem oyle olur mu.

Beynim yandi.
  • Satıcı sövmesin
    Ben satıcıyım Wtf ??

• quote:

quote:

Satıcı sövmesin diyorsun sonra ben satıcıyım diyorsun, şizofrenmisin
  • quote:

quote:

Bugün 2. Şizofrenide bulduk. Galiba hayalinde satıcıda bu müşteride bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende başkasına sattım yani olay bu

• Gittigidiyor durduk yere paranı iade etmez iade talebi oluşturmuşsun satıcının iyi niyeti yada hatasının sonucu onaylanmış eksik gelen ürünü başkasına sattıysan parayı tekrar yatır mesaj olarakta belirt durumu ürünü sattığın adamın elinden eşyasını almak olmaz.

• bende aliexpressten lens siparis etmistim 3 4 dolarlik, bir ay gecti urun gelmedi bende parami istedim param geldi. bir ay sonra da urun geldi bana. para bende kaldi yani. ne yapabilirim, baya zaman gecti ama vicdanim rahat degil .ss

• ZZOOOARARTTTT
  • adam kendinden kendine satış yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Gittigidiyor durduk yere paranı iade etmez iade talebi oluşturmuşsun satıcının iyi niyeti yada hatasının sonucu onaylanmış eksik gelen ürünü başkasına sattıysan parayı tekrar yatır mesaj olarakta belirt durumu ürünü sattığın adamın elinden eşyasını almak olmaz.

Kardeşim ürünü birine sattim, urun gitti. alan arkadas dedi ki eksik geldi. bende gittigidiyora yazdim. eksik gelmis, iste satici cevap vermeyince parami iade ettiler, iade talebi felan olusturmadim bilginize.

ben araciyim sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Gittigidiyor durduk yere paranı iade etmez iade talebi oluşturmuşsun satıcının iyi niyeti yada hatasının sonucu onaylanmış eksik gelen ürünü başkasına sattıysan parayı tekrar yatır mesaj olarakta belirt durumu ürünü sattığın adamın elinden eşyasını almak olmaz.

Kardeşim ürünü birine sattim, urun gitti. alan arkadas dedi ki eksik geldi. bende gittigidiyora yazdim. eksik gelmis, iste satici cevap vermeyince parami iade ettiler, iade talebi felan olusturmadim bilginize.

ben araciyim sadece.

Baba sen ne anlatiyon ya.

Sen birinden aldin mali eksik geldi
    Sonra sen gittin onu baskasina sattin

Aldigin adamdan parani geri aldin bide sattigin parayi aldin durduk yere zengin mi oldun ? Ben bunu anladim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.