Şimdi Ara

Gittigidiyor.com'dan alışveriş yapan varmı?(acill)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben bir ürün alacam fakat atma anlattıklarından farklı bir özellik bulunursa ne olacak?yani diyelim hile rapor ettim ürünü geri yolladım parayı geri alabilecekmiyim kesin olarak?yani satıcı çıkıp demesin bu böyle değildi sen yaptın ben ürünü bu şekilde kabul etmiyorum diye(alacağım cep telefonu)

• up
  • güvenli ticaret döngüsü esası ile alışveriş yapıldığı için sizin tereddüt ettiğiniz olay olmaz
    siz malı alırsınız
    parayı havuz hesaba yatırırsınız
    mal size kargolanır
    siz malı kontrol edersiniz (kargo görevlisi yanında açsanız iyi olur)
    sorunsuz ise onay verirsiniz para karşı tarafın hesabına geçer
    sorunlu ise kargo görevlisine rapor tutturup iade edersiniz
    görevlinin yanında açmadıysanız bile 3 iş günü içinde iade hakkınız var ( haklı gerekçelerle tabii)
    yani siz onaylamadan sistem parayı karşı tarafa nakletmiyor
    ama 3 iş günü boyuncada onaylamazsanız ( yada problem olduğunu bildirmezseniz) sistem otomatikman parayı karşı tarafın hersabına geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 9 Kasım 2005, 19:15:23 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim peki birsorun görürsem para hemen iade edilirmi?birde kargo görevlisine ne dicem sorun olursa?
  • aslında olayın burası karışık yani şu şekilde
    mesela diyelimki komple bir sistem aldın kargo görevlisi senin bu ürünü kontrol etmeni beklemez
    ancak en azından nakliye sebepli bir hasar varmı yada ürün doğru bir ürünmü yada en azından kırık çıkık varmı bunları görmeniz açısından görevl,i yanında açmanız mantıklı
    fakat görevli gittikten sonra gözünüe ilişen bir şey olursa
    mesela 512 ram denmiştirde 256 gelmiştir gibi
    hemen satıcı ile irtibat kurup durumu bildirin
    olayı çözemezseniz kargoyu ödemeli olarak yollayıp durumu gg yönetimine bildirin
    ücret hesabınıza kesintisiz iade edilir
    yapılmayan satışlardan komisyon almıyorlar
    ayrıca oradaki sisteme göre satıcı hakkında eksi puan verip olumsuz yorum yapma hakkınız oluyor
    prof satıcılar bunu bildiği için pek ters işler yapmazlar
    sizde bu arada ürün alacağınız kişinin satış geçmişini ve hakkında yapılan yorumları okumayı ihmal etmeyin lütfen

• link'e bakmadım çünkü o kadarına müdahale edemem yada görüş belirtmem yanlış olur.bahsettiğiniz arkadaşın hakkında yapılan yorumları okuyun bu size gerekli açıklamarı yapacaktır zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • site hakkında herhangi bır terettudun olmasın ayrıca satıcıı bır yanlıs yaptıgında bır sey olmaz merak etme. onay vermeden parasını alamaz.
  • bende ilk seferinde terddüt yaşıyodum ama GG'de hiç bi problem yok satıcının profiline bak alışverişten önce satıcı ile mesajlaşman senin yararına olur.
  • bende bu gün üye oldum.yanlız elektronik eşya felan alcağımı sanmıyorum..yorumlarda satıcının güvenilir biri oldugu çıkıyor..
    forma sipariş ettim bakalım ne olacak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.