Şimdi Ara

Gittigidiyor cep telefonu iade etmek (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
8
Favori
9.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet sorun çıkmadı. para gittigidiyorun havuzunda zaten. satıcı itiraz etmezse gittigidiyor otomatik olarak sana aktaracak paranı. satıcı da ancak kargo tespit tutanağı ile itiraz edebilir. onun dışında kendi kafasına göre itiraz edemez
  • gittigidiyorun iade merkezinde paranın en geç aktarılacağı tarih yazar. o tarihe kadar satıcı kargo tespit tutanağıyla itiraz etmezse paran iade olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DougH

gittigidiyorun iade merkezinde paranın en geç aktarılacağı tarih yazar. o tarihe kadar satıcı kargo tespit tutanağıyla itiraz etmezse paran iade olur.

kargoyu teslim almış,artık tespit tutanagıyla itiraz etme şansı varmı?

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

gittigidiyorun iade merkezinde paranın en geç aktarılacağı tarih yazar. o tarihe kadar satıcı kargo tespit tutanağıyla itiraz etmezse paran iade olur.

Evet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

quote:

Evet var.

nasıl olacak hadi kendi ekrana zarar verir yada ürün eksik derse nolacak,saçma sistem olmuş adam hala mesaj yazmadı bana cins satıcı

quote:

quote:

quote:

Evet var.

nasıl olacak hadi kendi ekrana zarar verir yada ürün eksik derse nolacak,saçma sistem olmuş adam hala mesaj yazmadı bana cins satıcı

Yanlış anlaşıldım sanırım. Kargoyu teslim ederken kargocunun şahitliğiyle tutanak tutulması gerek. O zaman tutanak yazıldıysa itiraz edebilir.

Sonradan olmuyor. Kaldı ki şuana kadar itiraz etmemesi tutanak olmadığına işaret.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet var.

Yanlış anlaşıldım sanırım. Kargoyu teslim ederken kargocunun şahitliğiyle tutanak tutulması gerek. O zaman tutanak yazıldıysa itiraz edebilir.

Sonradan olmuyor. Kaldı ki şuana kadar itiraz etmemesi tutanak olmadığına işaret.

yurtiçi kargodan baktım teslim almış itiraz etse teslim almayıp geri yollardı sanırsam?

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    teslim aldıysa tutanak tutturmamıştır, artık itiraz edemez. ha gıcıklığına onay vermiyordur belki son tarihe kadar.

kargo tespit tutanağı şöyle, kargo paketinden ürün kırık, bozuk vs çıkarsa kargo görevlisine tutanak tutturuyor, ürün şöyle arızalı böyle kırık falan diye. ancak o tutanak olursa gittigidiyor'a itiraz edebilir satıcı. senin ürünün onaylanır artık büyük ihtimalle
  • satıcıya telefonu geri gönderdiniz ya, kargo gönderi numarasını iade merkezine girdiniz değil mi ?
  • Evet girdim

tamam hocam rahat ol bir sorun yok gibi görünüyor. son tarihi bekliyordur satıcı

Insallah iade edilir biran once

• İyi akşamlar arkadaşlar.Bana bir yol gösterin.yardımınıza ihtiyacım var.Gittigidiyordan CEPPORT denilen satıcıdan quatro telefon aldım.CEPPORT denilen satıcı daha tel.kargolamadan dedim ki quatro telefonda NFC özelliği olmadığı için tel bana kargolamayın.Almayacağım dedim.Sanki ben bunları dememişim.Kargoyu bana yolladı.ben kargoyu almadım.Ben 2 nisan da tel.kredi kartımla aldım.3 nisan da almayacağım dedim.Herneyse gittigidiyora sorun bildirdim.almayacağımı onlarada bildirdim.tüm bu olanlara rağmen gittigidiyor paramı satıcıya aktardı.İnanılır gibi değil.Satıcıya 3 nisan dan beri yazışıyorum.Bana 2-4 gün beklemelisin diyor.hadi 10 hadi 20 nisan dan bu yana 2-4 gün hala bitmedi.Bu arada hala paramı alamadım.Gittigidiyorun bütün müşteri temsilcileriyle yazıştım.onlarda uyarı yaptık ödeme yapacak deyip beni 30 gün evet tam 30 gün dür oyalıyorlar.CEPPORT denilen satıcıdan paramı alamayınca tamam dedim telefonu gönderin almak istiyorum.İnanın 1 hafta oldu ne paramı nede telefonu alamadım.Ben hala şokdayım. CEPPORT denilen satıcı mesajlarıma cevap vermiyor.dün gittigidiyorun müşteri temsilcısıyle görüştum.Bugün beni arayacaklarını söylediler.ARAMADILAR.Ben tekrar müş.yetkilisi ile görüştüm.Yarım saata kadar bilgi vereceklerini söylediler.Hala cevap yok.Çokyoğun olduğum için hakem heyetine gidemedim.İnanın şu an bir avukat tanıdığın olmasını çok isterdim.Şimdi arkadaşlar bana akıl verin.Mahkemeye versemmi.avukatmı tutsam. lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

• beyler çokşükür iadeyi aldım gittim hepsiburadadan lg g3 stylus aldım ama sanki daha önce kullanılmış kurulum ekranı gelmedı ve clean master falan yüklüydü telefonda telefonu gerimi tekrar iade etsem bıktım valla ya ne şansızlıktır anneme bir hediye alım dedim birtürlü işimiz rast gitmedi,telefonda sorun yok gibi etsemmi iade sizce

Orijinalden alıntı: rune

İyi akşamlar arkadaşlar.Bana bir yol gösterin.yardımınıza ihtiyacım var.Gittigidiyordan CEPPORT denilen satıcıdan quatro telefon aldım.CEPPORT denilen satıcı daha tel.kargolamadan dedim ki quatro telefonda NFC özelliği olmadığı için tel bana kargolamayın.Almayacağım dedim.Sanki ben bunları dememişim.Kargoyu bana yolladı.ben kargoyu almadım.Ben 2 nisan da tel.kredi kartımla aldım.3 nisan da almayacağım dedim.Herneyse gittigidiyora sorun bildirdim.almayacağımı onlarada bildirdim.tüm bu olanlara rağmen gittigidiyor paramı satıcıya aktardı.İnanılır gibi değil.Satıcıya 3 nisan dan beri yazışıyorum.Bana 2-4 gün beklemelisin diyor.hadi 10 hadi 20 nisan dan bu yana 2-4 gün hala bitmedi.Bu arada hala paramı alamadım.Gittigidiyorun bütün müşteri temsilcileriyle yazıştım.onlarda uyarı yaptık ödeme yapacak deyip beni 30 gün evet tam 30 gün dür oyalıyorlar.CEPPORT denilen satıcıdan paramı alamayınca tamam dedim telefonu gönderin almak istiyorum.İnanın 1 hafta oldu ne paramı nede telefonu alamadım.Ben hala şokdayım. CEPPORT denilen satıcı mesajlarıma cevap vermiyor.dün gittigidiyorun müşteri temsilcısıyle görüştum.Bugün beni arayacaklarını söylediler.ARAMADILAR.Ben tekrar müş.yetkilisi ile görüştüm.Yarım saata kadar bilgi vereceklerini söylediler.Hala cevap yok.Çokyoğun olduğum için hakem heyetine gidemedim.İnanın şu an bir avukat tanıdığın olmasını çok isterdim.Şimdi arkadaşlar bana akıl verin.Mahkemeye versemmi.avukatmı tutsam. lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

gerçekten ne kadar duyarsız olmuşuz.Dün yazdım ama kimseyi ilgilendirmemiş.Unutmayalım arkadaşlar.Bugün bana yarın size olabilir.

• quote:

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar.Bana bir yol gösterin.yardımınıza ihtiyacım var.Gittigidiyordan CEPPORT denilen satıcıdan quatro telefon aldım.CEPPORT denilen satıcı daha tel.kargolamadan dedim ki quatro telefonda NFC özelliği olmadığı için tel bana kargolamayın.Almayacağım dedim.Sanki ben bunları dememişim.Kargoyu bana yolladı.ben kargoyu almadım.Ben 2 nisan da tel.kredi kartımla aldım.3 nisan da almayacağım dedim.Herneyse gittigidiyora sorun bildirdim.almayacağımı onlarada bildirdim.tüm bu olanlara rağmen gittigidiyor paramı satıcıya aktardı.İnanılır gibi değil.Satıcıya 3 nisan dan beri yazışıyorum.Bana 2-4 gün beklemelisin diyor.hadi 10 hadi 20 nisan dan bu yana 2-4 gün hala bitmedi.Bu arada hala paramı alamadım.Gittigidiyorun bütün müşteri temsilcileriyle yazıştım.onlarda uyarı yaptık ödeme yapacak deyip beni 30 gün evet tam 30 gün dür oyalıyorlar.CEPPORT denilen satıcıdan paramı alamayınca tamam dedim telefonu gönderin almak istiyorum.İnanın 1 hafta oldu ne paramı nede telefonu alamadım.Ben hala şokdayım. CEPPORT denilen satıcı mesajlarıma cevap vermiyor.dün gittigidiyorun müşteri temsilcısıyle görüştum.Bugün beni arayacaklarını söylediler.ARAMADILAR.Ben tekrar müş.yetkilisi ile görüştüm.Yarım saata kadar bilgi vereceklerini söylediler.Hala cevap yok.Çokyoğun olduğum için hakem heyetine gidemedim.İnanın şu an bir avukat tanıdığın olmasını çok isterdim.Şimdi arkadaşlar bana akıl verin.Mahkemeye versemmi.avukatmı tutsam. lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

gerçekten ne kadar duyarsız olmuşuz.Dün yazdım ama kimseyi ilgilendirmemiş.Unutmayalım arkadaşlar.Bugün bana yarın size olabilir.

Ben aldim iadeyi 4 gün içinde ,alman lazimdi satici verilen surede onaylamadiysa gg otomatik onaylamasi gerekiyor diye biliyorum

• rune R kullanıcısına yanıt
    bu gittigidiyor un cılkı çıktı artık.bence hemen hakem heyetine gidin.şikayet var sitesinede durumu yazın.hatta yarın hakem heyetine gidiyorum diye yazın ki belki ilgilenirler.
  • ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.Bugün CEPPORT denilen satıcı parayı yatırdım diye mesaj attı.Fakat para yatmamış.Bende eft hesap bilgilerini istedim.göndermeyip paranız gittigidiyordadır dedi.Bunun üzerine gittigidiyora satıcının mesajını kopyaladım.yetkili malesef paranız iade olmamıştır yanıtını aldım.Şaka gibi.yoyo topu gibi oynuyor.Allah (C.C.) bunları görüyor ve hesabını mutlaka görecektir.aslında hakem heyetine gitmekte çok geç kaldım.Ama pazartesi ilk işim o olacak.
    kredi kartınızın hangi bankaya bağlıysa o bankanın genel merkezine faxla dilekçe gönderip harcama itirazında bulunun. yaptığım harcama karşılığında mal ve hizmet almadım deyin. kargo bilgisi ekran görüntülerini ve olayı iyice anlatın. bi de banka yoluyla gittigidiyordan paranızı almaya çalışın. mesela garanti bankası harcama itirazını şurada detaylı anlatmış. diğer bankalarınki de böyledir. hakem heyetinden daha önce sonuçlanır büyük ihtimalle.

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/kredi_kartlari/kredi_karti_kullanim_kilavuzu/islem_itirazi.page

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.