Şimdi Ara

Gittigidiyor çek tanımlamış 100/20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
4
Favori
1.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende yok kullanılmayan hesaplara tanımlanmış olabilir.
  • Evet, alışveriş yapılan hesaplara tanımlamamışlar. Bir tane hesap açmıştım babam adına onda var. Milleti ek hesap açmaya yönelik bu tür promosyonlara kızıyorum. Kendi müşterisine banko olarak bakan anlayışa deli oluyorum. Özellikle mobil operatörler, internet servis sağlayıcıları nedense dışardan gelen adama verdiği indirimin yarısını kendi müşterisine vermiyor.

Tavsiye: Şayet bu tarz kuponlar istiyorsanız birkaç tane Gittigidiyor hesabı açın ileriye dönük.
  • benim kullanmadığım hesaba da yüklemişler. önerisi olna var mı? ne alalım? bu gittigidiyorda nasıl alışveriş yapılıyor çözemedim bir türlü? n11 de genelde çok yorum alan ürünleri satın alıyorum ama bu sitede ürüne nasıl güveneceğimi çözemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanılmayan hesaplara göndermişler.

• emembi E kullanıcısına yanıt
    İstenilen ürünü bulmak zor hem de ürünle alakalı direkt yorum yok satıcı yorumu var çok saçma bir site kullanımı zor, n11 de gayet açık her şey.

• 1 tane aktif, 2 tane de kullanılmayan hesabın hiçbirinde yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyol 500/100 15 tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emembi

benim kullanmadığım hesaba da yüklemişler. önerisi olna var mı? ne alalım? bu gittigidiyorda nasıl alışveriş yapılıyor çözemedim bir türlü? n11 de genelde çok yorum alan ürünleri satın alıyorum ama bu sitede ürüne nasıl güveneceğimi çözemedim.

Ucretsiz kargo urunleri alip, deneyip, begenmezsek iade ediyoruz

Risk

• 2 üyelik var. Birisi aktif. İkisine de gelmemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

quote:

Orijinalden alıntı: emembi

benim kullanmadığım hesaba da yüklemişler. önerisi olna var mı? ne alalım? bu gittigidiyorda nasıl alışveriş yapılıyor çözemedim bir türlü? n11 de genelde çok yorum alan ürünleri satın alıyorum ama bu sitede ürüne nasıl güveneceğimi çözemedim.

Ucretsiz kargo urunleri alip, deneyip, begenmezsek iade ediyoruz

Risk

Gittigidiyor bu konuda tam bir ömür törpüsü, ürünü hiç açmasan bile satıcı iadeyi almamak için, bu üründe iade yok yalanı atar.

Zor bela iadeyi göndermek istersin, satıcı kargo ücretini öde der.

İadeyi gönderirsin, parayı iade etmez. Satıcı sana sümük muamelesi yapar resmen. Gidip bi adamın totosunu yalamadığın kalır.

Peki satıcı parayı iade etmediğinde ne olur ?

Gittigidiyor müşteriyi korumak bir yana, satıcı hazır müşteriyi düzmüş hazır fırsat birde ben düzeyim der ve satıcıdan alcağını mahkemeden almaya çalış , ben sadece aracıyım , alırken bana mı sordun da aldın der.

Ne hikmettir bu satıcı için olumsuz yorum yapmak istersin ama 1 senedir bitmeyen sistem güncellemesi nedeni ile yorum yapamassın.

O yüzden bu gg belasından uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartms -- 10 Temmuz 2017; 13:7:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.