Şimdi Ara

gittigidiyor cd key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gg den prepaid card aldım arkadaslar adam stokta gosterdigi ürünü yok dedi elimde yarin veririm bende iptal etmek istedim gg ye yazdım almak istemiyorum bu adamdan iptal edelim diye site diyorki satıcının onayı lazım yani adam keyfine onay verecek de bende iptal edecem böyle bir sacmalık olabilirmi

• Sakin ol şampiyon 1 gün daha bekle
  • Kafanmı iyi şampuan beklemek istemiyorum kimene ben aldıgımı iptal ederim etmem bu gece girip oynamak istiyorum adamın keyfinmi beklicez.Boş boş yazacaklar yazmasın arkadaslar bilgisi olan varsa yardım etsin.

Satıcı adı: drlecter34 forumda aratirsaniz ismi geciyor bir cok sahtekarlık işinde sakın bulaşmayın.
  • Böyle şeyleri bilindik yerlerden almak lazım hocam
  • haklısında referanslarına güvendik güvenmez olaydım adam birde pişkinin önde gideni.Diyorumki iptal onayi ver sende ugrastırma sana gelsede prepaid senden almıyacagım diyor yarin öglen gelecek
  • Referans ve yorumlara bakma..... Sadece satıcıların işlem adedine bak.2-3 tl daha ucuz diye aratıp en ucuz keyi değil satıcılar arasında işlem adedi en çok olan kim ise ondan alın. Ben hep öyle yapıyorum. gg den hiç tanıdığım bildiğim satıcı olmadığı halde hiç problem yaşamadım bu sayede.
    Bu arada iptal için satıcı onayı gerektiği doğru ama siz sadece iptal istiyorum demek yerine satıcının mevcud olmayan bir ürünü sattığını, müşteriye ve siteye yanlış bilgi verip müşteriyi zor durumda bıraktığını açıkça dile getirirsen genelde satıcı onayı gelmeden iptal ettiği gibi satıcıyıda gg den atabiliyorlar.
  • gittigidiyoru online oyun oynamaya başladığımdan itibaren kullanmaya başladım. bu güne kadar 1 defa sorun yaşadım. aynen sizin dediğiniz gibi stokta var denilen ürünü adam 3-4 gün sonra teslim edicem dedi. bende yönetime başvurup işlemin iptalini istedim. aynen size söylenen gibi satıcının onayının olması gerektiği söylendi. satıcı ile konuştum kabul etti ve işlem iptal edilip param iade edildi. site gerçekten güvenilirdir. fakat sitenin de bir prosedürü var. üye olurken bunları kabul ediyoruz ama okuma zahmetinde bulunmuyoruz . 3 gün içerisinde teslim edilmeyen ürünlerde işlem iptalini satıcıya sormadan yapıyorlar. ama aldığın gibi işlem iptalini satıcıya sormadan yapmıyorlar.
    şu an için sana tavsiyem gökarabi isimli satıcıdan wow keylerini satın alman. ben wow ile ilgili bütün alışverişlerimi bu kişiden yaptım ve yapıyorum. 2-3 dakika içerisinde ürünü teslim ediyor ve hiç sorun yaşatmıyor. (reklam değildir. tanımam şahsı )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende şimdiye kadar hep GG 'den alışveriş yaptım hiç problem yaşamadım çünkü hem satış adedine bakıyorum hemde almadan önce stok bilgisi soruyorum işimi sağlama alıyorum.
    Arkadaşın başına gelen olay çok saçma Gittigidiyor 'un yardımcı olması gerek böyle konularda,madem müşteriyi kollamayacaksın ne iş yapıyorsun sen orada ? Tıpkı Devletin halkpazarı yerini oluşturup pazarcılarla müşteri ne yaparsa yapsın hesabı oluyor böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Bende şimdiye kadar hep GG 'den alışveriş yaptım hiç problem yaşamadım çünkü hem satış adedine bakıyorum hemde almadan önce stok bilgisi soruyorum işimi sağlama alıyorum.
    Arkadaşın başına gelen olay çok saçma Gittigidiyor 'un yardımcı olması gerek böyle konularda,madem müşteriyi kollamayacaksın ne iş yapıyorsun sen orada ? Tıpkı Devletin halkpazarı yerini oluşturup pazarcılarla müşteri ne yaparsa yapsın hesabı oluyor böyle.

eyw hocam bir sen anlamısın.Adam 60bin tane satıs yapmiş stogundada 900tane gozukuyor bende sorma geregi duymadım.Şimdi iptal icin ugrasiyorum hala.Sanalsaraydan aldım 1dk icinde key geldi
  • gittigidiyorun müşteri haklarını koruma konusunda ufak tefek eksikleri var. haklısınız. ilanda hemen teslim yazan bir ürünü 1-2 saat içerisinde teslim etmeyen satıcının işlemini müşterinin talebi doğrultusunda satıcıya sorma gereği duymadan iptal etmeleri gerekir.
  • gokarabi den al ne alacaksan adam 15 dk en geç gönderiyor...
  • yarına kadar bekle göndermez gg'a tekrar mesaj at gerekirse tüketici hakem heyetine gideceğini bildir(biraz tehdit et) ve sanalsaray ya da wowpazar'dan al ikisi de güvenilirdir. ben de dr'dan almıştım keyi biraz geç yollamıştı.
  • Teşşekkurler arkadaslar yardım ve destekleriniz için Allahtan bütün wow bölumu duyarsız sadece dalga yada tartısma amaclı takılmıyor burada.İşlemi sabah hallettim satıcı 2kişilermiş diger arkadasi öyle davranmıs özür diledi daha sonra iptal edin dedim iptal edildi.Gittigidiyor un bu tavrı ve kuralları hiç hoş degil yani ben para öduyorum adam yanlıs bilgi veriyor genede iptal etme hakkı adamda oluyor.
  • mert kendince haklısın belki ama gittigidiyor kurallarına göre 2 gün içinde kargoya vermesi gerek olması lazım
    ben de prepaid bakıyordum %100 olan ve elinde bulunan bir adama mesaj attım elinde var mı diye cevap gelmedi nedense, her zaman aldıgım satıcı 50ye takın sattıgı icin degisik yerlerden almak istiyorum ama süphe olustu bende de
  • kendimce degil herkesce haklıyım.bu tamamen sacmalık bunu herkes kabul etti sen niye karsı cıkarmıs gibi yazdın anlamadım,cd key alıyoruz sitenin kuralları koruyucu sekilde olması lazım 2 gun icinde kargo demek urunu stokta var gösterip 2gun icinde temin etmek degil elinde olan ürünü 2 gun icinde yollamak icin.
  • Dün bende aynı satıcıdan almış bulundum üstelik almadan önce sorarak aldıktan sonra aldıgım tek cevab 1dk ydı. Cidden sorunlu satıcı kesinlikle uzak durun. Hayır bekletmekten ne zevk alıyorsa kredi kartımda limit kalmadgı için tekrarda alamadım bekliyorum bqalm ne olucak.
  • ggden tanımadığınız satıcılardan alırken get olmasına dikkat edin!!!
    get internet satışlarında parayı verip de ürün eline geçip denedikten sonra onay verdiğin, bu vesile ile paranın satıcıya teslim edildiği sistemdir.
    açılımı Güvenli Elektronik Ticaret

edit: hayır yani niye yeni heyecanlar peşine düşerlerki yıllarca satış yapmış güvenli siteler dururken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyver -- 16 Ağustos 2011; 12:39:53 >
  • Bugün gittim GG'den 49,5TL'ye prepaid aldım, meğer adamların sitesinde 44,5TL'miş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Bugün gittim GG'den 49,5TL'ye prepaid aldım, meğer adamların sitesinde 44,5TL'miş.

gg'nin kendine ayırdığı payı eklemişler fiyatın üstüne ondan kaynaklı. kendi sitelerindeki internet alışverişi ne derece güvenilirdir bilemediğimden eylül ayında alacağım card'ı gg'den almayı planlıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Bugün gittim GG'den 49,5TL'ye prepaid aldım, meğer adamların sitesinde 44,5TL'miş.

44e almıstım ben yükselmişmi? %10 site kesinti yapiyor normadle 40di.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.