Şimdi Ara

gittigidiyor bonus kampanyası(17-23 kasım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
10.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/5-gr-kulce-altin-kargo-dahil-68433977daha mantıklı. 2 adet alınca 1070 TL oluyor. Kuyumcuya 975-980 TL civarı fiyata satarsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Şu altın konusunu birisi özet geçebilir mi...

Piyasadan hiç haberdar değilim...

Şimdi buradan 1.079 liraya 10gr külçe altın alsam, 107.9 lira da puan ile yaklaşık 970 liraya geliyor. Sonra bunu alıp kuyumcuya gitsek, ne kadara satabiliyoruz? Ya da başka bir şekilde mi kar ediyorsunuz?

990 liradan satarsın
    altın şu anda 98,85 tl
  • Teşekkürler. %5 indirim çeki kullanılamadığı için pek de bir esprisi olmuyor anlaşılan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 17 Kasım 2012; 11:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Şimdi buradan 1.079 liraya 10gr külçe altın alsam, 107.9 lira da puan ile yaklaşık 970 liraya geliyor. Sonra bunu alıp kuyumcuya gitsek, ne kadara satabiliyoruz? Ya da başka bir şekilde mi kar ediyorsunuz?

990 liradan satarsın
    altın şu anda 98,85 tl

"Kampanya banka müşterisi bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve maksimum 100 TL Bonus kazanabilecektir." diye bir şart var. Buna göre 107TL puan kazanman zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler. %5 indirim çeki kullanılamadığı için pek de bir esprisi olmuyor anlaşılan...

Yalnız altın kısa vadeli bir yatırım aracı değildir, uzun süre bekletebilirseniz kâra dönüşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

Teşekkürler. %5 indirim çeki kullanılamadığı için pek de bir esprisi olmuyor anlaşılan...

Yalnız altın kısa vadeli bir yatırım aracı değildir, uzun süre bekletebilirseniz kâra dönüşebilir.

Haklısınız ama ben güvenlik endişesi nedeniyle elimdeki altınlardan kurtulmaya çalışıyorum, o yüzden daha da fazlasını almayı düşünmüyorum...
  • tam beklediğim bir haber.
    bir alışverişim olacaktı 50-tl kafadan gelecek yani gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

990 liradan satarsın
    altın şu anda 98,85 tl

eminmisin hocam ben gecen kampanyada 100 de 5 hediye cekini altında kullandım .çeyrek altın alımında.

Bu arada arkadaşlar burdaki gramını 97 den aldıgınız altını piyasada 98 e satarsınız yani kar beklemeyin.Ama benim gibi nakit ihtiyacı olan kişiler için 6 taksit olayı iyi fırsat.akakceden baktıgınızdaki fiyatlar peşin fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Axess gelecek haftaya kaldı o zaman. Bekleriz ne yapalım.

Axess 6 aydır gelecek haftaya kalıyor ama bir türlü gelemedi.
  • %5 çeki altında kullanılıyor yanlış bilgi vermeyin.

bonusu olan için ciddi fırsat.

bonusu olup indirim yapacaklar ulaşırsa sevinirim peşin ödeme yapılacaktır.

yer: trabzon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Axess gelecek haftaya kaldı o zaman. Bekleriz ne yapalım.

Biz daha çok bekleriz bu gidişle. Ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Altın serbest!!! Birazdan dolar buralar...

ya altın serbest mi eminmisiniz sonra yamuğa gitmeyelim altın hangi kategoride ki aksesuara girmiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu_turk

quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Altın serbest!!! Birazdan dolar buralar...

ya altın serbest mi eminmisiniz sonra yamuğa gitmeyelim altın hangi kategoride ki aksesuara girmiyormu

Mükemmel yakalamışsın.

Gerçekten altın aksesuar kısmında yer alıyor olabilir.
    Bankalardan herşey beklenir.
  • Altın aksesuar kısmında yalnız Motosiklet ve aksesuar" ve "Emlak" kategorileri derken motobisiklet aksesuarlarını mı kastediyolar emin olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Altın aksesuar kısmında yalnız Motosiklet ve aksesuar" ve "Emlak" kategorileri derken motobisiklet aksesuarlarını mı kastediyolar emin olmak lazım

Evet büyük ihtimalle dediğiniz şekilde;
    Kampanya; , "Seyahat", "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.
  • Bi kaç şey alıcaktım şimdi 250 liraya 25 lira bonus veriyor galiba migrosta falan her yerde geçiyormu bu bonuslar acaba yiyecek içecekte ?
  • çeyrek altın almak istiyorum 2 tane en uygun ve güveniliri hangisi arkadaşlr?
  • Emin olmadım soru sordum :)

GittiGidiyor

17-11-2012 13:43:13

Sayın Dinçer,

Altın alımlarınız için ilgili kampanyadan yararlanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi Alışverişler. Saygılarımızla,

GittiGidiyor Destek Hattı - Sinem

Yeni Soru Sor
  • arkadaşlar altın aksesuar bölümünde...%10 bonus altın için bu kampanyada hayal gibi...inşallah olur ama aksesuar bölümünde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdincer

Emin olmadım soru sordum :)

GittiGidiyor

17-11-2012 13:43:13

Sayın Dinçer,

Altın alımlarınız için ilgili kampanyadan yararlanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi Alışverişler. Saygılarımızla,

GittiGidiyor Destek Hattı - Sinem

Yeni Soru Sor

ben hala emin değilim bende sordum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.