Bildirim
Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dün benim bir tek Trendyol'a kayıtlı Akbank kartımdan, bugün de abimin bir tek Trendyol'a kayıtlı kartından yurtdışı işlemi yapıldı. Bunlar hala bizim sistemimiz güvenli diyip müşteriye suçu atsın.quote:
Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola
Vısa kart kampanyası. Vısa kartını kaydedene yüklendi, herkese değil. Kaydetmeyenler bakmasın,aramasın diye bilgilendirme amaçlı yazıyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 16 Aralık 2019; 16:1:13 > -
Her üründe mi geçerli hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o kupon sacma sapan birkac ürün hariç hiçbir üründe geçmiyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: zeusavda
Her üründe mi geçerli hocam
Bu arada attığınız pijama takımı linkini göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 16 Aralık 2019; 16:19:44 > -
Hocam nasıl bir kaç tane ürün için?quote:
Orijinalden alıntı: economist52
o kupon sacma sapan birkac ürün hariç hiçbir üründe geçmiyor hocam.
Bu arada attığınız pijama takımı linkini göremedim.
Alıntıları Göster
Kuponun geçerli olduğu ürün linkine tıkladım. Toplam 1.823.572 üründe geçerliymiş ve alacağım tüm ürünlerde bu kupon geçerli. -
sizin adınıza sevindim..benim almayı planladığım hiçbir üründe maalesef gecerli değil.merak ettim alacağınız üründen link atarsanız.gereksiz ve pahalı ürünlerde geçerli.ürünler 100/40 kuponla bile diğer sitelerle aynı fiyata gelecektir diye düşünüyorum -
Tekrar atayım
-
Bedenleri tükenmiş ama rengi değişince farklı bedenler bulunuyor.
Biraz haklılık payınız var ama yine de diğer sitelerden toplamda 20 lira filan ucuza geliyor. Bayan hediyesi olduğu için link veremiyorum, kusura bakmayın.quote:
sizin adınıza sevindim..benim almayı planladığım hiçbir üründe maalesef gecerli değil.merak ettim alacağınız üründen link atarsanız.gereksiz ve pahalı ürünlerde geçerli.ürünler 100/40 kuponla bile diğer sitelerle aynı fiyata gelecektir diye düşünüyorum -
estağfurullah hocam ne kusuru.sizin işinize yaramasına ben sevinirim.Ben eve erzak alacaktım bana yaramıyor...quote:
Orijinalden alıntı: celebic
Biraz haklılık payınız var ama yine de diğer sitelerden toplamda 20 lira filan ucuza geliyor. Bayan hediyesi olduğu için link veremiyorum, kusura bakmayın.
Alıntıları Göster -
-
Hocam onları almasam Gilette Fusion Proglide tıraş bıçakları alacaktım. Diğer hesaplarıma baktım, onlarda bu kupon yok maalesef.quote:
estağfurullah hocam ne kusuru.sizin işinize yaramasına ben sevinirim.Ben eve erzak alacaktım bana yaramıyor...
Alıntıları GösterTrendyol.com
Gillette Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı 4'Lü 7702018085514 | Trendyolhttps://www.trendyol.com/gillette/fusion-proglide-yedek-tiras-bicagi-4-lu-7702018085514-p-103544?boutiqueId=382191&merchantId=105041
-
yok mu arkadaşlar alınabilecek bir kaç şey -
marketcook magazasına bakın -
nasıl aratalım çıkmıyor hocam -
Marketcokk olarak arat hocamquote:
Orijinalden alıntı: farang
nasıl aratalım çıkmıyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GittiGidiyor
Sleepy Islak Mendil 90 Lı Zeytinyağlı 3 Lü Paket Toplam 270 Adet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sleepy-islak-mendil-90-li-zeytinyagli-3-lu-paket-toplam-270-adet-510536617
nasıl fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normalde nekadar piyasada
4-4.30 arası heryerde satiliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X