Bildirim
Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (91. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuyu canlandırabilirmiyiz lütfen güncel olarak neler alinabilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdemir2603 -- 21 Ağustos 2019; 9:8:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Besler 3 kg toz şeker 19.90 10 liraya alınabilir...
İphone sarj kablosu önerebilecek var mı? Anker mi daha iyi spigen mi? Veya farklı marka önerisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. -
powerbank firsati yokmu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Miracle 7200mah powerbank 20/10 ile kargo dahil 18tlye geliyor🔥
GittiGidiyor
Mıracle 7200mah Taşınabilir Şarj Cihazı Mavi - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/miracle-7200mah-tasinabilir-sarj-cihazi-mavi-419153210
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
son zamanlarda sütaştan alışveriş yapan var mı. birleştirip gönderiyor mu -
Hala 5 kg aldığım peyniri 4 kg, 6.5 kg aldığımı 3 kg gönderdikleri için uğraşıyorum. En son benden ekran görüntüsünü istediler 1 ay oldu bayram dahil her aradığımda iletiyoruz dediler daha sonuç yok. Bugün arayıp sert konuşacağım artık.quote:
Orijinalden alıntı: bulutcuk
son zamanlarda sütaştan alışveriş yapan var mı. birleştirip gönderiyor mu -
Mesajlara cevap vermiyorlar nasıl iletişim kurdunuz
Arıyorum her defasında.quote:
Mesajlara cevap vermiyorlar nasıl iletişim kurdunuz -
Daha önceki siparişlerim sağlıklı bir şekilde gelmişti. Kargo yapan mı değişti acaba
Ben de 6 siparişimden sonra verdiğim bayram öncesi siparişimde böyle bir şey başıma geldi. Daha önce olmamıştı, münferit de olabilir.quote:
Daha önceki siparişlerim sağlıklı bir şekilde gelmişti. Kargo yapan mı değişti acaba -
hocam memnun musun powerbanktan çok dandik bir şeyse almayacağım. ne dersin ?quote:
Orijinalden alıntı: zeusavda
Miracle 7200mah powerbank 20/10 ile kargo dahil 18tlye geliyor🔥
https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/miracle-7200mah-tasinabilir-sarj-cihazi-mavi-419153210 -
urun.gittigidiyor.com
Gillette Mach3 ve 4?lü Yedek Başlık Paketi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/gillette-mach3-ve-4-lu-yedek-baslik-paketi-464090499
Gillette mach3 + 4 yedek
20/10 ile 20 TL
evet hocam gayet güzel memnunum ama sanirim stok tukenmis krdesim icin baktık bugun kalmamisti
typec ve mini usb kablo önerir misiniz? -
Konuyu diriltme vakti gelmiştir::)
Bir kaç sayfa geride yazmıştım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: hop-e3
typec ve mini usb kablo önerir misiniz?
bu konu kapandı sanıyordum, daha önce sıcak fırsatlardaydı ama şuanda sıcak fırsatlar konu dışı bölümüne taşınmış sıcakfırsatlar bölümünde kalsaydı daha çok kişiye ulaşmış olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 4 Eylül 2019; 21:31:59 > -
aynen çek satış bölümü sıcak fırsat bölümünde.örneğin g.gidiyor çek yüklüyor.insanlar faydalansın diye haber veriyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned king
bu konu kapandı sanıyordum, daha önce sıcak fırsatlardaydı ama şuanda sıcak fırsatlar konu dışı bölümüne taşınmış sıcakfırsatlar bölümünde kalsaydı daha çok kişiye ulaşmış olurdu.
konu dışına taşıyor beyefendiler.konu dışında kaç kişi bakıp faydalanıyor ki. hangi akla hizmetse artık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X