Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    söylediklerini 10 liradan aşağı alamazsın kargo ücretinden dolayı, tamamlama olmuyor pek o durum. üstteki yolluğu alırsanız satıcı yine iptal edecek, herhangi bir ürünü alıp iptal etmekle arasında fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Temmuz 2019; 15:2:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

Alınca iptal mi ediyor mağaza
    Sanmıyorum, mağaza gönderir gibi duruyor. Halu mağazası sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    ben iptal etmek için ürün demedim. kargo dahil 10TLden düşük çok sayıda kitap var. ilginizi çeker çekmez onu bilemem tabi, yaklaşık 3tlden başlıyormuş, linki de bırakayım isteyen olursa
    www.gittigidiyor.com
    Kitap GittiGidiyor'da!
    https://www.gittigidiyor.com/kitap-dergi?krg=1&sra=hpa

arada kalem, kırtasiye de bulunuyor. ne bileyim her evin ihtiyaca göre değişir züccaciye kısmına da bi girip bakın, ufak tefek şeyler zaten alınacaksa tamamlayıcı eklenip piyasadan ucuza alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gemeo

Ben yaptım hocam kargoya da verilmiş fakat cevap yok. Yarın gelince öğreniriz.
    Kargo nasıl geldi, ücret paket?

• sütaş hala tek kargoda göndermeye devam ediyor mu, 3-4 hesaptan peynir süt alacağım mesaj attım da geç cevap veriyordu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

sütaş hala tek kargoda göndermeye devam ediyor mu, 3-4 hesaptan peynir süt alacağım mesaj attım da geç cevap veriyordu sanırım
    Geç değil vermiyor. 1 ay oldu cesaret edip almadım. Kendilerinden teyit gelmedikçe de almam. Çok 80/20 vs ile verdim ama bu muallakta.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    bu kodlar süresince toplam 3 kere sipariş verdim.aynı adres olduğu sürece toplayıp gönderdiler hep.
  • quote:

sütaş hala tek kargoda göndermeye devam ediyor mu, 3-4 hesaptan peynir süt alacağım mesaj attım da geç cevap veriyordu sanırım
    Banada cevap vermediler 15 gün geçti :D verseler kamyonu dayıyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1ED2E7222

bu kodlar süresince toplam 3 kere sipariş verdim.aynı adres olduğu sürece toplayıp gönderdiler hep.
    Kendilerine mesajla sormadan mı?
  • quote:

devam ediyor fakat sulu birşeyler kesinlikle almayın, kargoda patlıyor her tarafına yayılıyor, 2.sipaişimide tesşim aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnkst kullanıcısına yanıt
    ya 3 tane süzme peynir yada 2 süzme peynir ve 20 liralık süt alacağım süt patlamaz heralde
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    mesajlara cevap verilmiyor, daha önce alıp toplu gönderilen arkadaşların tecbrübesine istinaden.dün 6-7 farklı sipariş verdim yarın gelir editlerim burayı.
  • arkadaşlar 0,10 veya 0,20 kuruşluk ilan bulabilen varmı? sorun çıkarmayan veya bunun için tamamlama ilanı açan satıcıların linklerin hepsi kapanmış. Başka satıcılardan da vida civata vs alıp iptal etmek istemedim. Yardımcı olabilecek varmıdır? Teşekkürler.
  • Sütaş’tan alışveriş yapan arkadaşlar peynirlerin felan son kullanım tarihleri ne zaman acaba umarım yakın tarihli değildir bende bugün ona göre sipariş geçecem

• quote:

ya 3 tane süzme peynir yada 2 süzme peynir ve 20 liralık süt alacağım süt patlamaz heralde
    aman diyim süt almayın, yagurt kaymak aldım mahvolmuştu ortalık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip nolar aynı mı girilmiş siparişlerin?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet hepsi tek takip no vardı

• 10 kuruşluk ürün var mı ?

• 4 farklı hesaptan verdiğim siparişler geldi.paketleme çok güzel.içinde buz kalıpları da var.evde herhalde 25-30 tane oldu. fakat yinede yoğurt süt vs gibi ürünleri kargoyla almanızı tavsiye etmiyorum daha önce başıma geldi hasar alıyor patlıyor.

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1ED2E7222 -- 9 Temmuz 2019; 16:7:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1ED2E7222

4 farklı hesaptan verdiğim siparişler geldi.paketleme çok güzel.içinde buz kalıpları da var.evde herhalde 25-30 tane oldu. fakat yinede yoğurt süt vs gibi ürünleri kargoyla almanızı tavsiye etmiyorum daha önce başıma geldi hasar alıyor patlıyor.

Bende sipariş veriyim bari tereyağ kaşar süzme peynir felan :D

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.