Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

GG adamın dibidir şimdi mesaj geldi iptal ettiğim sipariş kodu tekrar geldi :)

Konu:İndirim kuponu üyeliğinize tanımlandı

Tarih:25/05/2019 16:47:22

25/05/2019 tarihinde XXXXXXXXXXXXX numaralı iptal edilen siparişinizde kullanmış olduğunuz indirim kuponu üyeliğinize tekrar tanımlanmıştır.

İyi alışverişler dileriz.

İndirim kuponunuz, 25/05/2019 - 01/06/2019 tarihleri arasında yapacağınız 20.00 TL ve üzeri alışverişinizde geçerlidir.
    Siparişinizin iade/iptali sonrası üyeliğinize yeniden tanımlanan indirim kuponlarını, yalnızca önceden kullanıldıkları koşullarda kullanılabilir. İade indirim kuponunuzun koşulları sonradan değiştirilemez. İndirim kuponunuzun hangi tarihe kadar aktif olacağını ve hangi koşullarda kullanılabileceğini "Tüm Promosyonlarım" sayfasında ayrıca görebilirsiniz.
    Hesabım / Tüm Promosyonlarım sayfasına ulaşmak için tıklayın.
    iptaldan nekadar süre sonra geldi hocam bende simdi iptal ettim ama kuponu geri vermedi =)

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

yok mu bilen

Alıntıları Göster
    Sepette 1 urun olucak.1 urunden 2 tane olabilir.2 farkli urun olunca puan kullanamazsin.Bu sekilde demin paracard puanini kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 27 Mayıs 2019; 15:42:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane siparişim vardır hepsini ayrı ayrı hesaplarla açtım hiç birinin mailini kaydetmedim. Ürünleri getirmeseler peşine düşemem valla keşke alsaydım kodlarını vs.
  • 4'lü bıçak seti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobey T kullanıcısına yanıt
    Satıcı ayak yapmis.cok rahat aynı kod giriliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün aldığım bir ürünü anında iptal talep ettim ama satıcı kabul etmemiş ve bugün de kargoya vermiş.
    Şimdi arkadaşlar bu ürünü almadan iade edebiliyormuyum yani kargocuya teslim almadan iade etmek istediğimi söylesem olur mu?
    Bu arada kargo ücreti alıcıya ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Satıcı ayak yapmis.cok rahat aynı kod giriliyor
    ayak degilde bilmiyor hocam sistemi soledim bakalim tamam halletcem dedi bakalim ne olcak

• ...::: ÇARŞI :::... . kullanıcısına yanıt
    edersin hocam gitigiyordan sonrasan urunu teslim almadan iade ettim butonu var ordan islem yaparsn

• Sipariş vermiştim satıcı iptal etti.çek de gözükmüyor.çeki geri alamaz mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartstone

4'lü bıçak seti

https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/bayram-bursa-bicak-et-tavuk-sebze-yesillik-bicak-seti-siyirma-kesme-kusbasi-dograma-bicak-seti-443412573
    Satıcıyla konuştunuz mu ürün açıklamasında makas falan yazıyor? Tam net değil ne geleceği sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...::: ÇARŞI :::...

Dün aldığım bir ürünü anında iptal talep ettim ama satıcı kabul etmemiş ve bugün de kargoya vermiş.
    Şimdi arkadaşlar bu ürünü almadan iade edebiliyormuyum yani kargocuya teslim almadan iade etmek istediğimi söylesem olur mu?
    Bu arada kargo ücreti alıcıya ait.
    Aynısı banada oldu dün gece aldım alır almaz iptal ettim 6 kuruşluk civata 20 tl'ye tamamlamak için aldım. İptali onaylamamış mesaj attım neden onaylamadınız boşuna göndermeyin teslim almam dedim adam kargoya vermiş mesajımada ok yazmış dalga geçer gibi. Teslim almam olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Aynısı banada oldu dün gece aldım alır almaz iptal ettim 6 kuruşluk civata 20 tl'ye tamamlamak için aldım. İptali onaylamamış mesaj attım neden onaylamadınız boşuna göndermeyin teslim almam dedim adam kargoya vermiş mesajımada ok yazmış dalga geçer gibi. Teslim almam olur biter

Alıntıları Göster
    banada öle birisi bir kere denk geldi sahte kargo bilgisi giriyor

• quote:

4'lü bıçak seti

https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/bayram-bursa-bicak-et-tavuk-sebze-yesillik-bicak-seti-siyirma-kesme-kusbasi-dograma-bicak-seti-443412573
    gercekden 4 lu bıcak seti ise fiyatı iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Satıcıyla konuştunuz mu ürün açıklamasında makas falan yazıyor? Tam net değil ne geleceği sanki ?

Alıntıları Göster
    Satıcıya mesaj attım ve 4'lü bıçak seti olduğunu doğruladı.

• masa ayakları paslanmıştı onları boyamak istiyordum güzel oldu 10 tl geldi . bimde markasını bilmiyorum sprey boya 20 tl satıldı

• quote:

Satıcıya mesaj attım ve 4'lü bıçak seti olduğunu doğruladı.

Alıntıları Göster
    Bir adet alındı. Teşekkürler güzel fırsat.

• quote:

4'lü bıçak seti

1 adet siparis bizde gecdik bakalm gelen ürünler nasil olcak acıkcası pek iyi olcagını zannetmiyorum ama aldik bakalm =) teskkurler

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.