Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 IDO kupon kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef cocacola kampanyası kadar rahat değilmiş. Çok sıcak değil ama ancak belki İDO ile gidip gelen arkadaşların işine yarayabilir diye paylaşıyorum

quote:

GittiGidiyor’da 20TL’ye 10TL İNDİRİM
    28 Ocak-1 Mart 2020 tarihleri arasında GittiGidiyor web sitesi ve mobil uygulamasında 20TL veya üzeri tek ödemeli alışverişlerinizde sepette anında 10TL İNDİRİM kuponu İDO’dan hediye.

Sea&Miles’la GittiGidiyor alışverişlerinde anında 10TL İndirim!

Kampanya 28 Ocak – 1 Mart 2020 tarihleri arasında İDO ve GittiGidiyor iş birliğinde düzenlenmektedir.
    Kampanya kapsamında Sea&Miles üyelerine GittiGidiyor alışverişlerinde kullanabilecekleri 20 TL ve üzeri alışverişte geçerli 10 TL değerinde indirim kuponu verilecektir.
    Kampanyadan sadece Sea&Miles üyeleri yararlanabilir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için; Sea&Miles üyesinin 2020 yılına ait olmak kaydıyla sefer tarihi fark etmeksizin İDO Dış Hat Deniz Otobüsleri ve Hızlı Feribot seferleri için tek yön veya gidiş-dönüş, yaya veya araçlı bileti olması gerekmektedir. Bilette yazan cep telefonu ile üyelikteki bilgilerin eşleşmesi gerekmektedir.
    Kampanyadan yararlanmak için; katılım sayfasında SMS ve E-posta iletişimine izin verilmesi gerekmektedir.
    Kampanya koşullarının sağlanması durumunda indirim kuponu Sea&Miles üyeliğinde tanımlı cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir.
    Kampanya kapsamında GittiGidiyor’dan tek seferde yapılacak 20TL veya üzeri tek ödemeli alışverişlerde sepette anında 10TL indirim yapılacaktır. İndirim kuponu cep telefonu, altın, bilgisayar, tablet ve online oyun ürünleri hariç bir alışverişte geçerlidir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için GittiGidiyor’da ödeme sayfasında indirim kuponunun seçilmesi gerekmektedir.
    Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılması durumunda, ilgili bilet sınıfının kuralları geçerlidir. İDO satış kanallarına göre bilet iptal, iade ve değişiklik kuralları için tıklayınız.
    Kampanya; diğer indirim, özel fiyat, kampanyalarla birleştirilemez, karşılığında para talep edilemez.
    İndirim kuponları 28 Ocak – 1 Mart 2020 tarihleri arasında kullanılabilecektir.
    Kampanya kodları tek kullanımlıktır. Her Sea&Miles üyesi sadece 1 koddan yararlanabilir.
    Kampanya kapsamında sağlanan kullanım hakları tükendiğinde, kampanya sona erer.
    Kampanya katılımı ile kampanya koşullarının kabul edildiği varsayılır.
    Kampanya koşulları, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.
    İDO İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan, İDO İstanbul Deniz Otobüsleri San. ve Tic. A.Ş. sorumlu değildir.
    Kampanyadan yararlanmak için İDO’dan hemen bilet alabilirsiniz.
    Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

GittiGidiyor
    İdo Yolcularına Özel İndirim Kuponu Kampanyası
    https://www.gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/2020-ido-indirim-kuponu-kampanyasi

• Takipte kalalim, tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım.

• Geçenlerde idoyla geçmiştim. Giriş yapıp şifreyi aldım, fakat bu kod daha önce tanımlanmıştır diyip hata verdi gittigidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.sdk -- 29 Ocak 2020; 13:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.sdk

Geçenlerde idoyla geçmiştim. Giriş yapıp şifreyi aldım, fakat bu kod daha önce tanımlanmıştır diyip hata verdi gittigidiyor.
    Şimdi denedim oldu. Sepette bilgisayar kategorisinden ürün olduğu için düşmüyormuş. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• Kısaca kampanya İstanbullulara özel.

• Buralar karışacak vaziyet alın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gittigidiyor 100/30 indirim kodu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler kullandım . galaxy watch için ekran koruyucu aldım 10 TL indirim kodu işe yaradı :)
  • MasterofSpears kullanıcısına yanıt
    Hocam kodu nasıl alıyoruz bu gun bursa İstanbul gidip geldim ancak kod falan gelmedi bana. Sea and miles üyesiyim

Çözdüm siteden girip iletişim izni vermem gerekiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Şubat 2020; 22:44:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.