Bildirim
gitti gidiyor satış bakın lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İzin verdiğin taksit miktarını ilanı eklerken seçiyorsun, o esnada zaten görüyorsun 3 taksit olursa x para, 6 taksit olursa y para az geçiçek eline şeklinde
ayrıca tüm bunların dışında paranın %10 u gg'nin üstüne bir de taksit olayından kesilen para ve ilan ücreti var -
quote:
Orijinalden alıntı: CoS # DamnedGirL
arkadaşlar gitti gidiyora baktım ama bu komisyon hakkında bişey bulamadım yada görmedim.ben 500 tl ye bir ürün saticam adam taksitle alicak kac taksitle alicagi fark edermi benim elime tam 500 gecmesi lazim bu durumda kaca cekmem gerekir fiyati
Herşey zaten ,kişisel satış içerik oluşturma ekranında gözüküyor.Sana sadece ,sana uygun olanını onaylamak kalıyor.
Biraz dikkatli bakarsan hemen görececeksin. -
ben bu gitti gidiyordan filan hiç bişey almadım pekte anlamam sevmemde böle komisyon filan sence ordan 500 e mi satsam daha karlı olurum elden 400 e mi -
Bence elden satman daha hızlı olur,çünkü taksit felan da girecek işin içine ortalama %17 felan kesinti olur.
Bence şartla müsaitse elden hallet,al gülüm ver gülüm hesabı Ama satıcı ile,elden alım ve satım hususunda gg mesaj hattı üzerinden mesajlaşma,ya direkt mesajlarını silerler,ya da seni gg'ye aykırı iş yapıyorsun diye postalarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 5 Mart 2010; 18:55:18 > -
elden 400 vericek ordan 500 e satsam zaten hemen hemen ayni fiyata gelicek yada bi 20 ytl fazla olur 20 ytl icinde ugrasilmaz sanırım -
bu arada sağolun bazı dengesiz gereksizler gibi sert cwplar vermediniz teşekkür ederim suana kadar ne başlık actiysak cok seviyeli düzgün insanlar denk geldi ve sorunlarımda çözüldü teşekkürler dh forum -
gg taksitli satış seçeneğini çoktandır kaldırdı, satıcıdan sadece %10 kesilir, alıcı hangi karta nekadar taksit yaptırırsa kendisi fazladan ödüyor artık. eğer axes varsa bu aralar peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor gg de. Yani senin eline 500 geçmesi için ilanı 556 Tl den açman lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: CoS # DamnedGirL
bu arada sağolun bazı dengesiz gereksizler gibi sert cwplar vermediniz teşekkür ederim suana kadar ne başlık actiysak cok seviyeli düzgün insanlar denk geldi ve sorunlarımda çözüldü teşekkürler dh forum
Düzgün sual sorulup düzgün yazılar yazılıp çizildiği sürece herzaman karşınıza seviyeli ve düzgün üyeler denk gelecektir.
Siz düzgün sual sorup düzgün yazılar yazdığınız zaman karşınızdaki size sert-bozuk uslup ve hakaret içeren yazılar yazarsa o zaman sikayet et butonunu kullanın ve kendisi ile hemen ilgilenilecektir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X