Şimdi Ara

Gitti Gidiyor Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gittigidiyora dün üye oldum bugün bi eşya alacağım ama internet şubesinden havaleyle alabiliyormuşum ürünü hemen alatıklıyorum kredi kartı istiyor ben havaleyle nasıl alabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Yardım
  • ürünü kazanmanız gerekiyor mesela açık artırmada ;)
    diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 18 Ekim 2010; 10:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

ürünü kazanmanız gerekiyor mesela açık artırmada ;)
    diye biliyorum

Açık arttırmaya katılıyorumda teklifim koyulmuyor

Web tabanlı email adresi kullanan yeni kullanıcıların sistemde teklif verebilmeleri için sadece bir defaya mahsus, aşağıdaki işlemlerden herhangi birini yapmaları gerekmektedir.

diyor ben kredi kartsız katılamazmıyım
  • Satıcıyla iletişime geçersin, kredi kartın olmadığını bu yüzden ürünü havale yaparak alacağını daha öncede aldığını falan söyle. Satıcı yardımcı olacaktır. Sana özel teklif verilebilir bir ilan açar sende teklif verirsin, sonra destek hattına mesaj atarsınız ikinizde satışı erken sonlandırır site. Yada parayı benim karta yatır ben alayım senin yerine. Adresini veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 18 Ekim 2010; 11:05:07 >
  • Havale ile bir ürün alırsan , sitenin vereceği satış kodunu, havale yaparken açıklama kısmında belirtmeyi unutma. Yoksa kimin hangi ürün için havale yaptıklarını bilmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 18 Ekim 2010; 10:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ive®son

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

ürünü kazanmanız gerekiyor mesela açık artırmada ;)
    diye biliyorum

Açık arttırmaya katılıyorumda teklifim koyulmuyor

Web tabanlı email adresi kullanan yeni kullanıcıların sistemde teklif verebilmeleri için sadece bir defaya mahsus, aşağıdaki işlemlerden herhangi birini yapmaları gerekmektedir.

diyor ben kredi kartsız katılamazmıyım

E mail adresini değiştir. O zaman teklif verebilirsin. Şuradan yeni bir email al 2 dakikada;www.hushmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.