Şimdi Ara

Gitmesi Gereken Hamzaoğlu Değildi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kulüpte tek gitmesi gereken kişiler yönetimdi arkadaşlar.
    Tamam eleştiriyoruz Hamzayı şöyle böyle de en azından devre arasına kadar bekletilmeliydi.Bu yönetimin ne kadar futboldan anlamadığı kanıtı bu.
    Sezon ortasında adam gönderilmez.Devam etmeliydi iyi kötü.Takımı tanıyan o takımı kuran o.Şu durumda uefa bile sıkıntıya girdi.Astanayı yeni hocamızla yenemeyede biliriz.
    Yeni gelen hoca daha da kötü olabilir.
    Yönetime kesinlikle tepki gösterilmeli.

• Galatasaray yönetimini bu fotoğraf özetliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Galatasaray yönetimini bu fotoğraf özetliyor

Abisinin takımı mi bu? İnsan düzgün bi şey giyer arkadaş adamlar trilyoner bi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum en azından Aralık sonuna kadar beklenecekti acaba neden süpriz bir karar aldılar anlamıyorum. Hamza hocanın gitmesi buruk bir sevinç bıraktı bende.
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Böyle adamlarda para var hocam
  • Başkan sanki bir iş yapmış gibi o koltukta oturuyor ya hala mesele o zaten
  • Hamza Hoca'dan önce yönetimin ve yönetim zihniyetinin gitmesi lazımdı. Kulüp Galatasaray'ın menfaatleri için değil, çekirdek kadronun menfaatleri için yönetiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın ama bi yerdende başlamak gerek td değişikliğinden sonra gelebilecek bi başarısızlıkta tekrar başkanlık seçimi olur
  • Benim gibi bir Galatasaraylı yı bile takımdan soğuttu bu başkan. Devre arası bile değil ne alaka td göndermek.

Son yıllarda garip garip hareketler...

Nefret ettim bu adamdan, ne konuşmayı becerebiliyor ne de bişey.

• Sira onlarda zaten aslinda gitmesi gereken sadece dursunda degil liseli dinozor tayfa ne zaman onlardan kurutulursak ozaman ekonomik basarimiz sportif basarimizin seviyesine ulasir

• Gitmesi gereken Umuttu,Sabriydi,Buraktı bunlara kol kanat açan Hamza olduğu için o gitti.
  • Bir yerden başlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Galatasaray yönetimini bu fotoğraf özetliyor

Şu tipsiz meymenetsize bak , dededen babadan gelen para olmasa amele olacak adamlar milyonluk klüpleri yönetiyor.

Sadece görünüşüne bakarak söylemedim zerre vizyon yok...

• Bu adam değil spordan hiçbir şeyden anlamıyor, bu adama da kızamıyorum kim sardıysa bunu GS'nin başına gram ileri görüşlülüğü yokmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Gitmesi gereken Umuttu,Sabriydi,Buraktı bunlara kol kanat açan Hamza olduğu için o gitti.

+1

Asıl en başta gitmesi gerekenler bunlardı, Hamzada bunun farkına varamayacak kadar kapasite olduğu için gitti, onları yüceltme inatı kendini batırdı

4 teknik direktör değişti, yönetim değişti, 3-4 oyuncu haricinde tüm oyuncular değişti ama oyun hala kimseyi tatmin etmedi

4 farklı hoca, evirdi çevirdi bu 3-4 adamı içeren bir sürü farklı kadrolar kurdu, hangi kadro kurulursa kurulsun, takım hep kötü oyuna mahkum oldu, gitmelerinde hep payları oldu

Değişmesi denenmeyen tek bu 3-4 oyuncu kaldı, anlayana çok bile... Gelecek yeni hoca kalıcı olmak istiyorsa, nereye bakması gerektiği artık çok belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.