Şimdi Ara

GİTME TRUMP GİTME!! LÜTFEN GİTME!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık demokrasiden nefret ediyorum!! Vergi karşıtı, ülkesini yasadışı göçmenlerden koruyan, özgürlükçü Trump varken en büyük vaadi "10 milyon yasadışı göçmene vatandaşlık vermek" olan, yapmacık gülüşüyle sempatik rolleri kesen, vergi fetişti SJW Biden'i seçen bir sisteme nasıl güvenebilirim?

GİTME TRUMP BABA!!! GİTME!!!!!

@hamza5806

• Ağlama melis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Ağlama melis

Melis'ler Demokrattır. GİTME TRUMP GİTME!! LÜTFEN GİTME! 

• GİTME TRUMP GİTME!! LÜTFEN GİTME!

"Biliyorsunuz Monkhe artık batılı demokrasiler çöktü... Doğunun sıkı yönetilen halklarına mutlaka yenilecekler mutlaka..."

Hitler haklı çıktı

Ayrıca niyeyse aklima bu meme geliyor trumpin gidisini gösteren her posta karsi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana ne olm Amerika'dan oranın kendi halkı var bırak kimin yönetmesini istiyorlarsa yönetsin. Sen niye geriliyorsun :)

• bütün gün forumda göt büyütenler köpekler gibi çalısıp gerçekten ekonomiye katkı sağlayan göçmenlere mi laf ediyor lol

• Trump faşist, dinci, zalim biriyken Joe Biden ona kıyasla daha zeki ve akılcı biridir. Joe Biden İncil sallayarak gelmedi o koltuğa.

Holy: Kutsal

Bible: İncil (Hristiyanların kutsal kitabı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 21 Ocak 2021; 3:29:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GİTME TRUMP GİTME!! LÜTFEN GİTME!

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Trump faşist, dinci, zalim biriyken Joe Biden ona kıyasla daha zeki ve akılcı biridir. Joe Biden İncil sallayarak gelmedi o koltuğa.

Holy: Kutsal

Bible: İncil (Hristiyanların kutsal kitabı)

Trump vergileri düşürmüş, ülkesini savaş bataklığından çıkarmış, SJW'lerin yasakçı zihniyetiyle mücadele etmiş, ülkesini yasadışı göçmen akınından korumaya çalışmış bir lider.

Muhafazakar tabanını yağlamak için İncil sallamış olması beni ilgilendirmiyor. O hareketini ülkenizden bir siyasetçinin hareketine benzetip Trump'ı o kişiyle özdeşleştiriyorsunuz anlıyorum ama Trump politikalarının o kişinin politikalarıyla en ufak bir benzerliği yok.

Ayrıca Trump, mecliste amen dendikten sonra awomen diyen 3. dalga feminist Demokratlardan da çok daha fazla akıllıdır.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt

Awomen ne lan hahahahah

• sırası gelen salsın kardeşim çok zor değil

• Ben Amerika'da yasiyorum senin kadar kasmadim hocam bu ne Trump askidir
  • Trump ülkesi için doğru bir şey yapmış gibi gözüküyor ancak sıkıntı şurada.

Büyük imparatorluklar içine kapanırsa çökme evresine girerler sürekli savaş sürekli ticaret sürekli bir yerlerin karıştırılması lazım.

Misal Osmanlı, Kanunin vienna hezimetinden sonra ülkede ciddi anlamda bir kapanma dönemi başlamış biz bu Ruslara karşı 93 harbine kadar İngilizlere, Fransızlara inanılmaz kapitülasyonlar vermişiz hatta kıbrısı biz gidip İngilizlere kiralamak için verdik ama İngiltere el koydu borçlarımıza karşılık yani dedi ki:

"Bak Osmanlı kardeş sen bizden Dünya kadar borç aldın ama aldığın borçları ödeyemeyeceksen niye istedin? Moratoryum ilan ediyorsun bende senin bana kiraladığın Kıbrısa el koyarım"

Dedi resmen, haklı mı? Bencede haklı ödeyemeyeceğin bir borca girersen o yükün altında ezilirsin. Kaldı ki sen duyun-u umumiye gibi bir kurumla borçlarını borçla kapatmaya uğraşıyorsun. Buradan Osmanlı, Türkiye Cumhuriyetinden daha parlak 100 senelik kambur diye boş boş zırlayanlara sesleniyorum:

Kapitülasyonları ben mi verdim sırf Rusları patates etmek için? Fransızlara, İngilizlere ve 1. Dünya savaşında Almanlara ben mi verdim kapitülasyonları? Almanlar savaştan önce Osmanlının bir çok yerinde demir yolları inşa edecekti ama ne tür maden kaynak çıkacaksa karşılıksız alacaktı. Gidin araştırın!

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ba%C4%9Fdat_Demiryolu

ABD'ye gelelim, ABD Iraktan sonra Suriye ve Libyada çok etkin durmadı onun yerine YPG/PKK'yı kullandı IŞID'i kullandı sonrada Türkiye'nin bunlarla savaşmasını sağlayarak bizi bataklığa doğru itti. Sebebi basit, F-35 yerine elinde ki çöpleri kakalamak istiyorlar bize. F-35'i alırsak bunu millileştirmemizden korkuyorlar yazılımını yani.

ABD sürekli bir yere savaş açmalıdır yoksa o ekonomisine yani ticaret üçgeninin (Triangular trade) modern versiyonu devreye girmezse ABD ekonomisinde uzun vadede buhran yaşanacaktır. Büyük buhranın nedenlerini inceleyin, Avrupa ve Amerikada mal çok ama satacak adam yok piyasa kalmamış.

Piyasa oluşturmak için bir yerlerde savaş başlatırsın. Şu an İran'a girmek için kolları sıvıyorlar George W. Bush deli ise Joe Biden'da delidir. Trump'a deli diyorlar ama Joe Biden daha deli ama daha sinsi... Yani Trump'ın amacı niyeti belli ama Joe Biden'ın niyetini anlaman zor.

Bana kalırsa gelen gideni aratacak fakat Amerikan çıkarları için şu an Joe Biden daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 21 Ocak 2021; 10:49:26 >

• Treth kullanıcısına yanıt

Bu son derece yanlış bir düşünce. Ne yazık ki ABD başkanı seçilen kişi sadece ABD yi yönetmekle kalmıyor. Uyguladığı politikalar bütün dünyayı ekonomik ve sosyolojik olarak etkiliyor. Hele hele bizim de içinde bulunduğumuz Orta Doğu coğrafyası neredeyse tamamen ABD başkanının insiyatifi doğrultusunda şekilleniyor.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt

Amene karşılık awomen ne demek ya. GİTME TRUMP GİTME!! LÜTFEN GİTME! 

• Trump Amerikan halkının yararına işler yaptı ama işte ABD global bir ülke.Yerli olmayan milyonlarca insan var ABD de.ABD gibi ülkelerde milliyetçiler sevilmez.

• Trumpın kendi ülkesi için ne kadar faydalı/zararlı olduğunu bilmem de, gitmesi Türkiye için hiç hayırlı olmayacak. Biden hükümetinin daha bismillah gelir gelmez yaptığı ilk iş trumpın kaderine terk ettiği ypg teröristlerine kol kanat germek oldu. Bizim ülkedeki beyinsizler de onlara ne ise trumpın gidişine seviniyorlar. Doğru kelimeyi tam bulamıyorum ama bu SJW gibi bir şey, sırf medya öyle gösteriyor, herkes öyle diyor diye bizim halktan bazıları da bu adamı kötü bellediler, halbuki bizim için bulunmayacak fırsattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 24 Ocak 2021; 1:32:24 >
  • Trump ın nesini seviyorsun? Joe Biden çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.