Şimdi Ara

Gitarımı İstanbul'dan nasıl getirtebilirim? (Acil Yardım Yahu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'daki bir abimin arkadaşı aracılığı ile gitarı satın aldım 2 hafta önce. Kılıfı falan herşeyi var fakat kutu bulamadığı için kargo şirketi kabul etmemiş. Her kargoya sormuş. Yani ısrar edilse kargo şirketi alır fakat gitara da bir şey olabilir bu durumda kutusuz. Ben Antalya'dayım ne yapsam ne etsem bilemedim. Amfi geldi 1 hafta önce fakat gitar hala yok. Vallahi o kadar para verdim kaldı resmen İstanbul'da. İmza bile yapmıştım

Sizce nasıl halledebilirim bu işi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 16 Temmuz 2013; 14:59:51 >

• Bildiğiniz farklı kargo hizmeti yok mu hiç?
  • yukarı arkadaşlar yardım lazım
  • ceva katgo
  • Bimden 2kutu iste içine koy, iyice bantla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

İstanbul'daki bir abimin arkadaşı aracılığı ile gitarı satın aldım 2 hafta önce. Kılıfı falan herşeyi var fakat kutu bulamadığı için kargo şirketi kabul etmemiş. Her kargoya sormuş. Yani ısrar edilse kargo şirketi alır fakat gitara da bir şey olabilir bu durumda kutusuz. Ben Antalya'dayım ne yapsam ne etsem bilemedim. Amfi geldi 1 hafta önce fakat gitar hala yok. Vallahi o kadar para verdim kaldı resmen İstanbul'da. İmza bile yapmıştım

Sizce nasıl halledebilirim bu işi?

Öncelikle pıtpıt alıp güzelcene sarılması lazım giterın darbelere karşı dayanıklı hale getirmek lazım.. daha sonra büyük ebatlarında bir kolinin yanlarıı keserek yere sererek gitarı sarın gitar büyük olduğu için pıtpıtla sararken yavaş ve dikkatli sarın. dediğim gibi önce pıtpıt ile sonra koli ile güzelcene sarın bantlayın ve üzerine dikkatli taşıyın gibisinde not yapıştır götür ver şubeye.
    ups kargo alır önce onu deneyin.

• Adam kasa alsin gitara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitari su baloncuklu ambalajla sarsinlar bir kac kac. gitarin sigacagi dikdortgen kutuya koysun.etrafinada top top gazete yapip koysun gondersin kargoyla

• Nerde oturuyosun? Gel al git kargoda başına ne geleceği hiç belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Nerde oturuyosun? Gel al git kargoda başına ne geleceği hiç belli olmaz.

Antalya...

Nerdeyse 2bin Tl'lik bir gitar olduğu için de korkuyorum kargodan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 16 Temmuz 2013; 15:11:12 >
  • ne saçmalık öyle, mydukkandan gitar + amfi aldım kargosu bedavaydı, 2 günde istanbuldan niğdeye geldi.kutu sorun olabilir site kendi özel kutularını kullanıyordu ama gitarı alırken bunu düşünebilirdin.kutular genelde dik üçgen şeklinde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

ne saçmalık öyle, mydukkandan gitar + amfi aldım kargosu bedavaydı, 2 günde istanbuldan niğdeye geldi.kutu sorun olabilir site kendi özel kutularını kullanıyordu ama gitarı alırken bunu düşünebilirdin.kutular genelde dik üçgen şeklinde oluyor.

Hocam ikinci el aldım. İstanbuldaki abimin arkadaşı gitti aldı adamın elinden ama nedense bir koli bulmaya üşeniyor. Üstelik 3 gündür de telefonlarımı açmıyor. Haftasonu en sonunda gidip alcam istanbula...
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

ceva katgo

hocam nedir bu internet sitesine ulaşamadım
  • quote:

quote:

ne saçmalık öyle, mydukkandan gitar + amfi aldım kargosu bedavaydı, 2 günde istanbuldan niğdeye geldi.kutu sorun olabilir site kendi özel kutularını kullanıyordu ama gitarı alırken bunu düşünebilirdin.kutular genelde dik üçgen şeklinde oluyor.

Hocam ikinci el aldım. İstanbuldaki abimin arkadaşı gitti aldı adamın elinden ama nedense bir koli bulmaya üşeniyor. Üstelik 3 gündür de telefonlarımı açmıyor. Haftasonu en sonunda gidip alcam istanbula...

direk koliyede tak koyup getirtmeyin gitarın kutuya yakın olan her kısmına köpük koy + karton sıkıştır, yani öyle yapsınlar. gelir eline vuruk gitar adamda ben öyle göndermedim der vuruk gitarla kalırsın.

• quote:

quote:

quote:

direk koliyede tak koyup getirtmeyin gitarın kutuya yakın olan her kısmına köpük koy + karton sıkıştır, yani öyle yapsınlar. gelir eline vuruk gitar adamda ben öyle göndermedim der vuruk gitarla kalırsın.

Kafaya koydum hocam ben giderim almaya haftasonu büyük ihtimal.

• quote:

quote:

Antalya...

Hocam zaten hardcasedi kargoydu derken otobüs parasından fazla para çıkacak ortaya. Bence gel istanbula gez 1-2 gün gitarını da al dön. Hem değişiklik olur.
  • 2 bin liralık gitar kargoyla yollanır mı naptın sen.O kargocular onu nasıl atıyor , nasıl sürüklüyor kolileri bilmez misin.Yurtiçi'nin , Aras kargonun sitesine gir özel kargolar var.Güvenli kargo - kırılmaz kargo vs. vs zart zurt neyse işte.Onlardan seçmek zorundasın.Normal kargoyla sağlam gelmez o.Sapı yamulsa ne yapacaksın?Böyle bir konu açman bile hata.
  • quote:

quote:

quote:

Antalya...

Hocam zaten hardcasedi kargoydu derken otobüs parasından fazla para çıkacak ortaya. Bence gel istanbula gez 1-2 gün gitarını da al dön. Hem değişiklik olur.

Haftasonu zaten ankaraya gidecektim. Maalesef istanbulu gezecek vaktim yok. Cumartesi günü gece orada olup gitarı alırım pazar günü de ankaradaki işlerimi halledip dönerim.

• Güzel folyolasın sonrada versin senin şehrine gelecek otobüse. Metro ulusoy vs. al otogardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.