Şimdi Ara

Gitarı ses sistemime bağlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturma odasında ses sistemi var amfi niyetine kullanmak istiyorum önde phones diye bi giriş var gitarı takıyorum oraya fakat sonuç alamıyorum ne yapmam gerek

Steam: Le Tissier
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

Arkadaşlar oturma odasında ses sistemi var amfi niyetine kullanmak istiyorum önde phones diye bi giriş var gitarı takıyorum oraya fakat sonuç alamıyorum ne yapmam gerek

Phones yerine kulaklık takabilirsiniz siz amfinin arka ve ön fotoğrafını atın öyle yardımcı olalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu aralar 2.el uygun bir gitar alayım, biraz oyalanırım diye düşünüyordum. masrafı azaltmak için ev sinema sistemi ile kullanırım diye düşünüp aynı soruyu ben de birkaç arkadaşa sormuştum. Gitar gibi cihazları bu tarz ses sistemleri ile kullanmayın. Gitarın rezonansı ses sistemine zarar verebilir demişlerdi. Pek tavsiye edilen bir kullanım şekli değil, bilginiz olsun.

Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD
  • arkadaşlar açıkçası senelerdir pc onboard ses kartına takarak kullanıyorum gitarımı efekt ve yazılım olarak ise guitar rig 5

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.