-----3------------------5----------- -----3------------------5----------- -----4------------------6----------- -----5------------------7----------- -----5------------------7----------- -----3------------------5----------- bir şarkının tabını çalıyordum.Böyle bir şey var. bunları nasıl çalıcaz.Aynı anda onların hepsine mi basıcaz
işaret parmaının hepsini 3. tele bastınmı en alttaki 3. telede basmış olursun gerisini aynen bas anlamışsındır sanırım
quote:Orjinalden alıntı: GoBLiN_MerT işaret parmaının hepsini 3. tele bastınmı en alttaki 3. telede basmış olursun gerisini aynen bas anlamışsındır sanırım anladım galiba .Yani o zaman ben ilk durumda işaret parmağını 3. perdeye 2. durumda da 5. perdeye basıcam di mi?
quote:Orjinalden alıntı: Criminal Origin ilki sol major ikincisi la major bare akor diye birşey duymadın mı daha önce :) tamam hatırladım şimdi .2 yıl önce biraz gitar kursuna gitmiştim ama unutmuşum not:google grafikler de bare diye arayınca farklı şeyler çıkıyor
quote:Orjinalden alıntı: YrkndrY quote:Orjinalden alıntı: Criminal Origin ilki sol major ikincisi la major bare akor diye birşey duymadın mı daha önce :) tamam hatırladım şimdi .2 yıl önce biraz gitar kursuna gitmiştim ama unutmuşum not:google grafikler de bare diye arayınca farklı şeyler çıkıyor Bare nin ingilizcede çıplak, soymak gibi anlamları var ondandır
-----0------------------0----------- -----0------------------0----------- -----0------------------0----------- -----5------------------7----------- -----5------------------7----------- -----3------------------5----------- Bare ile uğraşmadan bunu dene bir ;) Heavy takıl yane
quote:Orjinalden alıntı: Overblood -----0------------------0----------- -----0------------------0----------- -----0------------------0----------- -----5------------------7----------- -----5------------------7----------- -----3------------------5----------- Bare ile uğraşmadan bunu dene bir ;) Heavy takıl yane ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -7--7-7-7--10--9--10--7--7-7-7--10--9--10-------------7--5--4--------------7--5--4-----------5--4--5--------------5--4--5- --------------------------------------------------5--5-5-5------------5--5-5-5------------3--3-3-3------------3--3-3-3---------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------- ---------------------------------------------- -2-------------------4------------------------ -2----------2--2-2--4----------4--4-4----- -0--0-0-0-----0-0--2--2-2-2-----2-2------ ---------------------------------------------